super tevreden !wij gaan elk jaar terug

super was het ,we komen zeker nog terug

What happiness feels like

We stayed in the luxury lodge tent and could not be any happier. Everything we needed. Right there in the forest and we all the amenities only 5 min walk. Once we got bikes…short ride to Leiden and to the beach. The rides are amazing and pool extraordinaire. Best holidays ever. Highly recommend. We were very upset leaving…definitely going back.

Héél teleurstellend !!!

Gedegouteerd door de arrogantie en de drukte van alle (dagelijkse) schoolreizen hebben we de eerste midweek van juli doorgebracht in Duinrell. Al meermaals daar op vakantie geweest en dit nog nooit mee gemaakt. Iedere dag een grote drukte maar blijkbaar is de meerderheid van de Nederlandse jongeren losgeslagen, ongemanierd wild als ze vrij in een pretpark lopen ;ongegeneerd voorsteken in wachtrijen, schunnig taalgebruik, respectloos tgo andere bezoekers/verblijvers én werknemers van het park in Duinrell, gooiden hun afval overal massaal op de grond en als je hen beleefd over iets aansprak dan kreeg je de huid vol, kinderen (12-13 jarigen !!!) die hele dagen liepen te vapen ! Nergens waren leerkrachten te zien ! Bovendien waren de kleedruimtes in het Tikibad ontzettend smerig, walgelijk...ook niemand te zien die er iets aan deed... Wat een ontspannen midweek moest worden vr mijn kinderen en mij werd een bron van 5 dagen stress en ergernis !! Als alleenstaande mama was dit een heel nare ervaring ; een verblijf bij jullie is best wel prijzig, wat ik niet erg vind als het een leuke vakantie is...(we kwamen in het verleden meermaals en hadden steeds fijne verblijven) maar in deze was dit een zeer pijnlijke ervaring (én al die ergernis én al die zuurverdiende centen die niet de ontspanning gaven die we hoopten/verwachten/verdienden). En als dit eens 1 of 2 dagen waren viel dit vast zo zwaar niet...maar 5 dagen op rij ! Ook als we er iets van gingen melden al na de 2 de dag zeiden ze er weinig aan te kunnen doen... Niet echt een service ! Het zou bv al een idee zijn om het park voor vakantieverblijvers een uur vroeger open te doen zodat zij zonder al die rellen tussen ongemanierde jongeren gewoon in alle rust kunnen aanschuiven voor een attractie... Ons zie je niet direct terug !! En als we over Duinrell vertellen...zal het zeker mét de nare ervaringen zijn van begin deze maand !

Topverblijf; altijd iets te doen

Zelfs met slecht weer (veel regen) toch een topverblijf. In de voormiddag in het subtropisch zwembad met al die glijbanen. In de namiddag eens in het pretpark. Op de betere dag eens naar het strand. We zijn 2 jaar op rij naar Duinrell geweest met de kleinkinderen. Die wilden dit jaar niet naar Spanje maar liever een 2 x naar Duinrell.

Leuk

Super leuk zwembad, attractiepark ok, sommige attracties aan vernieuwing toe, vernieuwde huisjes zijn goed.

Heerlijke midweek gehad

Ik kom zeker 2 tot 3 keer per jaar naar duinrell. Elke ervaring is beter dan eerder.

Fantastisch:)!

Het was een heerlijk huisje en de kinderen hebben het fantastisch gehad!

Super leuk met kids!

Wij verbleven in een duingalow voor 4 personen. Deze was netjes in gericht. Qua ruimte prima voor ons 4en (2 volw kids 2 en 6). 2x toegang gekregen voor het tikibad voor 2 uur. Prima tijd. Konden ons prima vermaken. Het pretpark is ook erg leuk voor alle leeftijden. De arcadehall was erg in trek bij onze kids en de mini bowling bij de pub. Wij hebben ons heel erg vermaakt en gaan zeker nog eens terug!

Slecht, chalet vies en vuil zelfs vuilnis gevonden in het chalet

Tikibad veel te veel.mensen in het zwembad en kleedhokjes ontzettend vies

Hele goed

Twas hele goed

Park leuk en prachtig, huisje echt vies

Huisjes stinken enorm en heel veel kapot.

Het was heel leuk een het was gezellige een het huis was heel mooi comfortabel bedden. Een het attracties waren spectaculair een het tikibad was het leukst het leukste glijbaan was het flits. Ik geef het 5 sterren

Ik heb het erg genoten van de actrices en het personeel is erg behulpzaam.

Gezellig, afwisselend en klantvriendelijk.

Geweldig!

Wij zijn van maandag 1 juli tot vrijdag 5 juli geweest, er waren scholen aanwezig voor een eindejaar uitstap en dan zijn er wel drukkere momenten, maar als je weet dat die scholen terug op tijd thuis moeten zijn en verzamelen tussen 15u00 en 16u00 dan is het daarna wel rustig genoeg om te genieten van de attracties. We hebben het geluk gehad, en ook er zelf voor gekozen, dat we op een rustig moment, van 15u00 tot 17u00 zijn gaan zwemmen, we moesten letterlijk nergens aanschuiven en konden alle glijbanen meerdere keren achter elkaar doen, waarschijnlijk ook weer omdat de scholen massaal het zwembad hebben verlaten op dat tijdstip. Het was een leuke ervaring en bijna onwerkelijk omdat er bijna niemand in het zwembad was. De dag er voor waren we in de voormiddag en toen was het zo druk dat we bijna niets hebben kunnen doen. De meeste negatieve beoordelingen gaan over de drukte en de daarbij behorende irritaties zoals lawaai, voorsteken in de rijen, vuil achter laten, enz. Dus de enige oplossing is minder mensen toelaten, en dan zijn bijna alle problemen opgelost, want het personeel doet echt zijn best, maar vol is vol, dus: minder, minder, minder!

Heerlijk weekend gehad op mooie frisse camping!

Het is natuurlijk geweldig dat de heerlijke camping zo aan het park zit. 1 minuut lopen en we waren op het park. Ik kan het iedereen aanraden! Santitair schoon en veel wc’s en douches. Dus je hoeft nooit te wachten. Campingwinkel meer dan uitgebreid. Ik vind het wel heel jammer dat het zwemmen niet meer bij de camping zit. Krijgt wel korting, maar dan vind ik het nog steeds flink aan de prijs. Bv 1 x gratis zwemmen in een weekend is dan wat klantvriendelijker. Maar al met al zijn we enorm opgekikkerd!

Nooit meer

Net met 3 kids gearriveerd (10j, 14j en 17j), totaal €130 kwijt. Nog geen enkele attractie kunnen doen wegens de drukte en arrogantie van de andere mensen. Enrom veel scholen, die voorkruipen, er zijn geen rijen, er is geen toezicht. Maak je hierover een opmerking, dan is het boel. Enorm slecht georganiseerd. Zeer veel spijt dat we dit hebben gekozen.

Leuk park alleen kan echt schoner!

Wij hebben een leuke vakantie (lang weekend) gehad in Duinrell. Genoeg te doen. Onze dochter heeft genoten. Helaas viel de viezigheid mij teveel op. Onze bungalow binnen was schoon, alleen in het tuintje lag veel zwerfafval. Iets wat je in heel het park, teveel ziet. Echt om verdrietig van te worden. Mijn eigen tuintje eerst even al het afval verwijdert voordat ik er relax in kon gaan zitten. Maar overal lag dus afval. Laatste avond gingen wij nog zwemmen. Was eind van de dag. Ik wilde eigenlijk de kleedkamers niet in. De vloer was zo vies… Spullen in een kluisje? In elk kluisje was iets achtergelaten: lege blikjes of luiers. Na 10-niet lege kluisjes vond ik een leeg kluisje. Toen een plekje zoeken. Overal lag weer viezigheid op de grond. Kijk, mensen moeten gewoon ook zelf initiatief tonen. Maar een park moet er ook gewoon bovenop zitten en prioriteiten stellen. Winkeltjes en stalletjes waar je spullen kon ‘winnen’ tegen extra geld waren altijd open en goed bemand. Ik zou zeggen: personeel om hele dagen schoon te maken. Nu kunnen ze gaan zeggen: ‘we hebben schoonmaakpersoneel’, maar als je park er zo uitziet, dan heb je dus te weinig schoonmaakpersoneel. Geld om bungalows bij te bouwen is er blijkbaar wel…. Maar de capaciteit aankunnen??

Kinderfeestje NIET hier doen

Zo slecht georganiseerd. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Eetgelegenheden al dicht om 17u terwijl je een feestmenu hebt bijgeboekt. Niks is mogelijk. Een extra kindje bij het feestje mag niet voor het arrangement maar moet dan dan weer apart worden afgerekend tegen de hoofdprijs. Extreem inflexibel. Slechte organisatie. Als je een leuk en goed geregeld feestje wilt dan niet naar Tikibad/Duinrell gaan. Het is er naast alle slecht geregelde onderdelen ook nog eens mega druk. Met flinke wachtrijen bij de glijbanen. Niet aan beginnen.

Het was top

Top weekend gehad.

Met een woord geweldig geweest!

We hebben een fantastisch weekend gehad met de ( klein) kinderen. De 12-persoons tent was mooi versierd en de taart was heerlijk. De kleinkinderen waren dolgelukkig met de kikkerknuffels. De bedden/dekbedden waren heerlijk en alles was echt goed schoon. We mochten eerder in de tent en hebben echt een extra dag gehad. Het park, zwembad en tent verdienen zeker 5- sterren. Het enige wat we misten was een dienblad.

Er zijn nog wel verbeterpunten

De dungelow was schoon toen wij aan kwamen. Mooie keuken en badkamer met sunshower. In de keuken was alles wat ik nodig had qua apparatuur. Koffiezetapparaat, servies, broodrooster, combimagnetron, fornuis. De keuken was ook super netjes en heel modern ingericht. Rustige buiten omgeving. Kinderen konden voor de deur voetballen. De kamers waren klein met heel weinig ruimte om je spullen op te bergen. De opbergruimtes waren heel hoog. Een normaal iemand kan daar niet bij. Dat was jammer. De kamer met stapelbed was veels te klein, werkelijk claustrofobisch. Ik zou in de toekomst op dat vlak al geen Duingelow meer boeken. Park was leuk en gezellig. De Tikibad was heel vies. Poep op de grond en vieze luiers in de aankleedruimtes. Er waren gasten die broodjes zaten te eten in de zwembad. Gasten met schoenen aan. Het was verschrikkelijk, geen aanrader.

Prachtig

Het was alles prachtig

Genoten van alles

Wij, mijn kinderen en kleindochter hebben met volle teugen genoten van het park en duingalow. De begeleiders bij de attracties waren heel aardig en vriendelijk. Park zeer netjes zo ook de duingalow. Onze dank daarvoor. Tot de volgende x Groet,

Heerlijk weekendje weg met het gezin!

We hebben een heel leuk weekend gehad met het gezin. Papa, mama en 3 kids tussen 6 en 12. Het is heel fijn dat je het park al mag betreden nadat je hebt ingecheckt. Ook als het huisje dan nog niet beschikbaar is. Zo heb je een heerlijke eerste dag. De vrijdag was door schoolreisjes wat drukker waardoor er best lang gewacht moest worden bij de meeste attracties. Dit was door het mooie geen groot probleem. In het weekend, mogelijk door wat minder weer, best rustig in het park. Rond de middag hadden wij gereserveerd voor het Tiki-bad. De binnenkomst én het weggaan zijn echt een DRAMA. Ondanks dat je een tijdslot reserveert is het (misschien wel juist) gigantisch druk bij de kleedhokjes. Zowel de mensen die komen als gaan komen allemaal rond dezelfde tijd naar de kleedruimtes. Het bad en vooral de glijbanen zijn leuk gevarieerd en ook best wel spannend! Het eten bij Hajé is prima tot goed te noemen! De afhaal-pizza prima! de pannenkoeken bij de carrousel waren heerlijk en mooi groot! Lekker nat geworden in de splash en vooral één dochter is wel een keer of tien in de Falcon geweest! De kikkershow heeft volgens mij wel update nodig. (scorebord heeft kuren) Wel leuk element dat de kijkers kunnen stemmen. (al weet ik niet of dit uitmaakt voor het eindresultaat! haha) Het huisje, wij hadden een comfort, was super. Heel ruim en keurig netjes. Ook op de dag van weggaan waren we nog welkom op het park. Zo heb je met twee nachtjes echt drie dagen genieten op het park! Het voornaamste minpunt wat ik eventueel kan benoemen; de mensen die er rond lopen en hun vuil gewoon laten slingeren! Echt triest om te zien.

Gezellig

Wij hebben een geweldige weekendje weg gehad. Wel jammer dat je pas 15.30 mag incheck. Zwembad was heel leuk… ook zo jammer dat je als gast van een accommodatie maar 2 uur mag zwemmen… Was ook best druk en waren de rijen natuurlijk ook lang. Voor de rest … heerlijk uitje. Kids hebben genoten.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.