Ik ben fan.

Heel interessante prijzen en snelle levering!

Alles prima in orde!

Uitgebreid assortiment. Groot pluspunt is de veterinary care voeding die eveneens verkrijgbaar is. Leuke kortingen, spaaracties en steeds lagere prijzen in vergelijking met bepaalde handelszaken. Snelle levering.

Goed, snel en voordelig

Mijn kat is weer erg blij met haar brokjes van Royal Canin en de prima service van Zooplus

Snel en goed geleverd

Bestelproces makkelijk, duidelijk informatie, snel verwerkt en geleverd. En goed verpakt.

Alles naar wens

Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering.

Zak eten een beetje aan de late kan besteld en 2 dagen later had ik deze al dus top

Snelle en nette leveringen!

Wij zijn zeer tevreden

uitstekend

De laatste keer dat er kattenvoer is besteld, was het supersnel binnen. Toppie.

Vandaag besteld is morgen in huis besteld al jaren een keer met levering fout gegaan perfect opgelost

Goede producten en goede service

Mijn poezen zijn altijd blij met de leveringen

Prettige webwinkel, veel keuze en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Zeer ruim assortiment, correct en snel

Heel veel keuze, overzichtelijke site. Correcte service en snelle levering!

Zeer goede service. Snelle levering.

Zeer tevreden.

Goedeservice en redelijk snel geleverd

Goede prijs kwaliteit, snelle levering, goed verpakt, leuke kados bij punten sparen!

Ruime keuze aan wat onze huisdieren nodig hebben. Nuttige reviews over producten Snel geleverd Soms is het niet leverbaar en dan eventjes wachten

Ik heb onlangs een hondenkussen besteld voor Apollo en hij ligt er heerlijk languit in te knorren haha

Leuke acties en je bestelling wordt netjes en op tijd afgeleverd

Snelle levering en goede prijs

Het door mij aangekochte hondenvoer was zeer goed geprijsd en werd snel geleverd in een stevige doos, perfect. Ik ga in de toekomst hier blijven bestellen.

Fantastisch!

Tijdige levering en mijn kat is dol op de felux brokjes.

Beste prijs

Altijd goed en top geregeld

Ik bestel … en lekker snel in huis Kortom makkelijker kan niet Geen gesjouw .. geen teleurstelling dat iets niet in vooraaad is Kortom een dikke 10

Kwaliteit!

Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit! Of het nu gaat om speeltjes of voedsel voor mijn katten. Geniet keus!

Ik vind altijd wat ik noddig heb voor mijn poezen en soms zijn die dan wel in promotie of zijn er proefpakketen die ik altijd weleens uittest. Supere service, dank u

+31 132082053

Over zooplus