super

heel veel uitleg rappe levering en super voor de punte zodat je u huisdier extra kunt geven

Geweldige shop met ruime keuze!!

Een geweldige shop met veel keuze voor verschillende dieren aan redelijke prijzen! Alleen jammer dat de laatste tijd de verzending trager gaat en dat de beloofde geschenkjes vaak ontbreken, vandaar het punt minder. Maar hoe dan ook een aanrader!

mooie aanbiedingen

mooie kortingen online.

Favoriet !

Heel uitgebreide Dieren onlineshop met goede aanbiedingen. Uitstekende service en bestelmogelijkheden. Ben al heel wat jarenvaste klant.

Goede produkten

Goede produkten

Top zoo plus

Bij zooplus is het heel makkelijk te bestellen en een goede levering . Alles perfect beter kan niet ga zo door.

Doet wat het beloofd

Altijd netjes de juiste artikelen en netjes op tijd voor mijn lieve mooie kater. Af en toe ook leuke acties, waardoor het geld scheelt.

Top site mooie prijzen

Twee keer bestelling geplaatst, beide keren top service goede producten ruim op tijd en goede prijzen. Aanrader.

top

lekker veel korting

goede service beste prijzen

super fijn

een bestelling maken en betalen is zo simpel en snel. goede communicatie over levering. en dat voor een mooie prijs.

Altijd op tijd en goede prijzen

Bestel altijd alles voor mijn twee katten bij Zooplus. Groot aanbod snelle levering en goede prijzen. Ook leuk dat er vaak extra aanbiedingen zijn en het spaar programma vind ik persoonlijk ook erg leuk.

Blij met de oplossing.

Bestelling was niet bezorgd ondanks een leverings bevestiging. Na telefonisch contact met zooplus werd er direct naar een oplossing gezocht. Zeer correcte firma! Aanrader!

Tevreden.

Nog nooit problemen gehad met bestellen en levering. Bevalt prima.

mijn kat Simba springt op het pakket als die binnen is

Ik bestel elke maand voeding voor onze kat en wij zijn al bijna 2 jaar klant en zeer tevreden. Bestelling komen altijd op tijd binnen.

Snel, correct, goede prijs en kwaliteit.

Snel geleverd, duidelijke site, leuke spaar regeling. Fijn bedrijf!

Breed assortiment en goed geprijsd

Ik bestel bijna alles voor mijn huisdieren bij Zooplus vanwege het uitgebreide assortiment. Er zijn vaak actiekortingen, je kan Zoopoints sparen en je kan geld sparen met een spaarsysteem. Verbeterpunt: niet meer met koerier DPD werken

Zooplus is super omdat….

ze snel leveren, leuke kortingsacties hebben, prijs/kwaliteit goed is en een leuk spaarprogramma!

Snel geleverd, problemen worden snel opgelost. Klantvriendelijk. Leuke kortingsacties

Wat een geweldige site voor je dieren, goede prijzen en snelle levering, chapeau.

Bij mijn eerste kennismaking (geadviseerd door een collega) met Zooplus was ik meteen verkocht. Wat een goede en snelle service en....natuurlijk kleine presentjes erbij, i love Zooplus

Correcte levering

Correcte levering en goede communicatie omtrent levermoment.

Altijd snel bezorgd en leuke aanbiedingen

Ik bestel regelmatig bij zooplus en heb mijn bestelling altijd erg snel in huis. Fijne overzichtelijke site met veel keuze. Regelmatig leuke acties of een cadeautje bij de bestelling. Ook leuk dat je punten kan sparen en cadeautjes uit kan zoeken of kan doneren aan een goed doel.

Fijne winkel

Fijne winkel, laagste prijs en snel geleverd

Snelle levering en top producten

Ik vind alle producten die ik wil voor onze puppy op zooplus! Daarnaast worden ze snel geleverd en krijg je soms een gratis cadeautje bij. Het cadeautje viel heel hard in de smaak van onze puppy.

Het is super dat ze voor mijn hond met diabetes alles hebben Het is bestellen en het wordt netjes geleverd

+31 132082053

Over zooplus