Mooie site lekker overzichtelijk snelle levering met update

Mooie actie en snel thuis

Mooie prijs met Black friday voor hondenvoer hills. Snel thuis geleverd.

Ik ben heel erg tevreden over zooplus!!

Ik ben heel erg tevreden over zooplus en kan het dan ook echt aanraden! De producten zijn goed, de informatie klopt en de verzending verloopt ook soepel en snel!

Zeer makkelijk in online bestellen zeer veel keuze, promoties , snel geleverd . Perfect in orde zeer goed bedrijf . Nog nooit problemen gehad

Tevreden klant

Altijd snelle service en altijd genoeg op voorraad

Goede producten , goedkoper,

De producten zijn goedkoper dan in een supermarkt, dierenwinkel. Snelle bezorging. Goede producten.

Mooi op tijd geleverd

Vlotte levering goede verpakking

Vele kortingen en goede snelle levering

Bij grote bestellingen grotere korting en snel geleverd tot aan de deur.

Nice

Super tevreden!

Ik ben zeer tevreden over Zooplus. Grote keuze en lagere prijzen dan waar ook. De app werkt prima en is overzichtelijk. En de levertijden zijn prima. Ik bestel ongeveer 3 jaar voor mijn hond en kat en eigenlijk nooit een probleem gehad.

Prima en snelle levering. Bovendien een toegankelijke site waarop de producten snel te vinden zijn. Ook de recente levering is zichtbaar zodat de herhaling ban de producten snel afgehandeld is.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering waarbij je okk nog eens punten spaart voor gratis artikelen

Snelle verzending, kwaliteit

Snelle verzending, kwaliteit en word netjes geholpen

goede vertrouwde winkel

altijd correct en op tijd thuis

Goede levering, goede kwaliteit producten

Mijn bestelling kloppen altijd en als er iets niet klopte loste ze het meteen op zonder gedoe en extra kosten! Producten zijn goede kwaliteit en ze hebben altijd kortingen

Fijn dat onze brokken van Hill´s altijd op voorraad zijn en snel geleverd worden in een stevige doos want soms staat het een tijdje bij de voordeur omdat we niet thuis waren bij levering.

Snelle levering en betaalbaar

Betaalbaar en altijd snelle levering

Makkelijk en snel

Makkelijk snel goedkoper dan andere webwinkels voor veterinaire voer

Super sevice en eerlijke prijzen

Altijd fijne korting en gemakkelijk. Een goede service als er iets bv stuk is gegaan. Snelle levering.

Zooplus is Top

Ruime keuze, snelle levering Altijd weer een feestje als de doos geopend wordt, 3 nieuwsgierige katten .

Prima leveringen en prima service

Vlotte leveringen en bij vragen wordt je netjes en duidelijk geholpen

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Prima verhouding op het vlak van prijs/kwaliteit. Daarnaast verloopt de communicatie evenals de levering vlot en zijn er tal van betaalmogelijkheden. Ook de klantenservice is top!

Goede service en snelle levering.

Mijn bestelling is snel geleverd. Goede leuke producten. Mijn hond en ik zijn helemaal gelukkig met onze bestelling.

Super service

Ik bestel veel bij zooplus voor mijn 5 katten en 2 honden. Mooi verpakt en moet niet lang wachten.

Altijd heel tevreden!

Altijd goede service en goede producten!

+31 132082053

Over zooplus