Supergemakkelijk!

Goede produkten zoals kattenbakvulling van Biocat en royal canin steeds voorradig en met herhaalbestelling . Lage prijzen en nog bonuspunten maken het af!

Helemaal prima

Goede prijzen en snelle levering

Good

What l order is always on time. And the service is good.

Goede service,en goede prijzen

Altijd op tijd geleverd Prachtig servies

Vlotte service

Vlotte afhandeling van bestellingen en retourneringen. Degelijke verpakking waarin de producten verzonden worden. Ruim assortiment. Leuk spaarprogramma.

Tevredenheid

Interessante prijzen voor producten die ik elders meer betaal. Vlotte service en snelle levering

Snelle, nette levering

Een snelle en nette levering en vaak een extra bij de bestelling.

Goede service, snelle levering. Bij problemen wordt deze goed opgelost.

Toppie smullie !!!

Vlotte levering .....

My favourite pet supply website

I have been using Zooplus for over 6 years. Very happy with the fast delivery times and the prices.

Prima website, afhandeling en bezorging

Over het algemeen alles goedkoper dan elders ook nog. Het is makkelijk te bestellen, er zijn goede reviews en omschrijvingen en de bezorging was ook prima.

Snelle service, top kwaliteit voer

Afgelopen week een bestelling geplaatst voor speciale brokjes voor mijn katten. Mijn katten hebben dat nodig in verband met gevoelige nieren. Op ZooPlus kwam ik het perfecte voer tegen en ook nog eens voor een schappelijke prijs. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik direct een bevestiging in de mail met duidelijke instructies over de verzending van de bestelling. Ik had het voer al binnen 2 werkdagen thuis. De katten zijn er erg blij mee en smullen er heerlijk van. Zojuist het ik de ZooPlus app geïnstalleerd. Daarmee kunt u nog veel gemakkelijker producten bestellen en daarnaast punten sparen bij iedere geplaatste bestelling. Met die punten kunt u weer leuke spulletjes voor je dieren gratis krijgen. Dat hebben ze heel leuk gedaan en daar zal ik zeker gebruik van maken. Ik ben zeer te spreken over ZooPlus. In het kort, De website en app is overzichtelijk, duidelijk, makkelijk te bestellen, ze hanteren schappelijke prijzen en daarnaast kunt u sparen voor punten waarmee je dieren spulletjes kunt krijgen. De verzending is goed op orde. Kortom ZooPlus is mijn winkel voor mijn katten.

Bestelling gedaan goede service

Bestelling snel geleverd en goed verpakt

Goede webshop

Makkelijk bestellen en snel geleverd in goede verpakking

een hele snelle levering toppie

Een grote sortering aan benodigdheden in ons geval voor de hond zowel voor het voer als voor de tussendoortjes aan snacks wij zijn super tevreden. En onze hond Kayla natuurlijk helemaal maar vooral met de bullenpees.

Hele goede service

Website is goed overzichtelijk en de klantenservice, daar wordt je netje en duidelijk geholpen. De bestellingen zijn binnen twee hooguit drie dagen thuisbezorgd.

Uitgebreid assortiment voor je huisfier6

Alles wat je nodig heb voor je huisdier is hier zo ongeveer wel te vinden

correcte prijs en service.

altijd alles correct geleverd. keuze voor snelle levering of ecologisch. prijs kwaliteit perfect

Altijd netjes en goed verzorgd

Bestelling is altijd optijd en goed verzorgd verstuurd Bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. Alleen zou ik graag een betaal linkje ontvangen omdat ik altijd achteraf betaal dit bestaat nog niet.

Snelle levering, goede producten

Producten zijn altijd goed. Snelle levering. Goed verpakt. Geen op- of aanmerkingen

Geweldige service

Geweldige service. Veel verschillende producten op voorraad, snelle levering. Sparen van punten zodat je leuke speeltjes voor de katten kan kopen.

De shop voor mijn diertjes een duim klik verwijderd

Ik bestel al mijn dieren voeding via zooplus. Het is leuk dat ik al trouwe klant steeds beloond wordt en dat de bestellingen zeer snel geleverd worden!

Uitstekende service en prijzen

Ik heb kattenvoer en kattenbakvulling gekocht voor mijn kat. De producten zijn verbazingwekkend geprijsd en er is zoveel keus. Ik raad het absoluut aan. Ik zal in de toekomst meer van ze kopen. Bedankt Zooplus.

Tipproducten

Zeer correct

Ik heb pas twee keer besteld en dat is beide keren zeer correct verlopen. Dus ik ben een tevreden klant.

+31 132082053

Over zooplus