Nette bezorging in goede dozen.

Alles is op voorraad, snelle levering, goede dozen. En vooral soms een cadeautje voor de katjes is erg leuk en lekker. Wat uitnodigend is om eens wat anders ook te proberen.

Gewoon goed

Gedaan wat werd beloofd

Helaas was een product niet op voorraad. Fijn dat ik een seintje kreeg toen het wel weer op voorraad was en toen ik naar de site ging, het product ook écht op voorraad was. Verder makkelijk bestelproces en boodschappen keurig geleverd. Super goed ook dat je kunt aangeven dat je best bereid bent iets langer te wachten op je levering zodat dat proces ook efficiënter gaat.

Snelle levering. Mooie aanbiedingen Goeie prijzen Echt geweldig

Goede spullen snelle levering

Alles altijd goed en snel binnen.. een keer ging het fout door dat dpd niet kon afleveren.. heb toen gebeld en dame aan de telefoon was heel vriendelijk heeft heel snel geregeld dat ik mijn geld terug had en opnieuw bestellen kon..

Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Zie boven

Goede en snelle leveringen. Duidelijke en handige site.

Snelle levering en klantvriendelijke klantenservice. Ook leuke aanbiedingen.

Elmo en Pino zijn blij met jullie.

Dik tevreden met zooplus. Snelle en keurige levering. De site is ook verzorgd en alles makkelijk te vinden wat ik nodig heb voor mijn poesen kindjes. Gewoon TOP

Mijn ervaring is snel leverbaar en de goedkoopste voor voer voor dieren

Ruim aanbod producten en snelle klantenservice

Zooplus heeft een ruim aanbod aan verschillende producten, van zowel voeding tot manden tot speelgoed. De klantenservice helpt snel indien er iets fout gaat en is ook op zaterdag beschikbaar. Ik bestel hier altijd alles voor mijn twee katten, en dit wordt binnen enkele dagen bij mij thuis correct geleverd.

Altijd alles goed en op tijd geleverd

Zooplus is altijd mijn go-to dierenspeciaalzaak. Ik hoef er niet eens meer over na te denken waar ik mijn kattenvoer bestel. Alle bestellingen zijn ook altijd op tijd geleverd. Top!

snelle levering en goede prijs kwaliteit

Snelle levering goede produkten

Niet te duur .Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede service en snelle levering

Zooplus heeft een snelle levering en goede service.

Helemaal top

Geniaal! altyd op tyd voor de poezen .

Scherpe prijs, grote keuze, snelle levering!

Nog nooit problemen gehad. Ik kan altijd alles vinden aan de juiste prijs. Leuk dat er dan ook nog soms extra’s bij de bestelling zitten! Ook de spaarpunten zijn top!

zo handig en snel geregeld

makkelijk zoeken wat je nodig hebt en snel geleverd

goedkoop en prima producten en de kat is echt blij en eet alles op

Goede service met een uitstekende prijs/ .kwaliteits verhouding dat ervaar ik al jaren

Correcte prijzen, vlotte levering

Heel makkelijke site om te bestellen, groot gamma en correcte prijzen

snelle levering van top kwaliteit aan een goede prijs

Ik kan niets slecht zeggen. Snelle levering van verschillende goede producten waarvan enkele met bonuspunten bekomen. Prijs/kwaliteit is top.

super!

snelle levering, goede prijs

Altijd soepele afhandeling van bestellingen

Heb altijd mijn bestellingen tijdig binnen en het bestellen zelf is zeer eenvoudig dus Super tevreden

Hondenbrokken

Super makkelijk te bestellen en snel geleverd

+31 132082053

Over zooplus