Schitterende prijs-kwaliteit

Makkelijk te bestellen, mooie aanbiedingen en snelle levering

Goede producten, goedkoop, snelle verzending en goede service.

Toppertje

Super snoepje

Deze snoepjes zijn goud waard voor onze katten . Maar zeker ook voor de hond. De hond is een moeilijke eter maar gooien we de snoepjes verpulverd erover heen . Dan smult hij van zijn eten

prima service, communicatie, levering en producten

Prima service, communicatie, levering en producten. Concurrerende prijzen. Overzichtelijke website

Weer netjes en snel besteld en bezorgd

Zooplus stelt nooit teleur en ook leuke aanbiedingen

Wordt aan het lijntje gehouden

Op 3 oktober een bestelling teruggestuurd maar op 18 oktober nog geen geld terug gekregen. Slechte klantenservice met onzin verhaal en steeds mailtjes gekregen om weer opnieuw dezelfde gegevens door te geven! Zijn op vertraging uit!

Zeer leuke dierenwinkel

Hebben zeer leuke hondenspeeltjes aan een goede prijs ☺️

Correcte afhandeling

Grote keuze producten leuk concept spaarplan kwalitatief voer

Top bedrijven

Overzichtelijke website. Bij het doen van een bestelling snelle levering, perfect verpakt.

Prima.

Snel geleverd verassing er bij in goede kwaliteit dus geen klachten. Alleen zou het leuk zijn als je verschillende smaken kan combineren bij een aanbieding van 2 of meer producten.

Super tevreden met onze bestelling onze diertjes zijn weer lekker verwend!

Altijd weer een goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service. Topper!

Makkelijk en goed

Prijs, kwaliteit, en goede service is top.

gemakkelijk en goede service en levering

makkelijk om te bestellen, super dat je kan sparen om gratis kadootjes om ons hondje te verwennen.

Goede prijs kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen. Binnen no time geleverd en goede prijs kwaliteit

Proces prima verlopen

Goede producten voor een goede prijs

Er was een beschadiging aan een besteld product. Nadat ik een klachtenformulier had ingevuld kreeg ik een mail dat de klantenservice erg druk was en heeft het 8 dagen geduurd voordat ik reactie terug had. Het bedrag van het beschadigde product is teruggestort. Volgende keer bestel ik weer op deze website.

brokken worden netjes ingepakt in doos

Topbedrijf

Ik heb zeer goede ervaring met Zooplus. Altijd netjes en snel geleverd en erg goede kwaliteit.

Echt goed

Groot aanbod, goede prijzen, mooie aanbiedingen en een puntensysteem waar ik heel blij van word. Je kunt die punten doneren voor de dieren die geen fijn eigen huis hebben.

Snel en betaalbaar

De Royal Canin producten zijn iets goedkoper dan elders. Ook is er een ruim aanbod aan allerlei accessoires.

Altijd op tijd geleverd zonder problemen. Kwaliteit prima

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Makkelijk website.

zooplus , is top

zooplus ,is top , de beste producten voor ieders dier , aan hele mooie prijzen. vlug geleverd en in mooi goede verpakking. ik bestel altijd bij zooplus, het leuke eraan is dat je op tijd nog extra cadeautje krijgt in je verpakking echt top , ik raad iedereen aan , bestel bij zooplus

Fijne website en snelle levering

Fijne website , leuk dat je punten spaart om gratis items te sparen. Snelle levering , top!

+31 132082053

Over zooplus