Fijne website en snelle levering

Fijne website , leuk dat je punten spaart om gratis items te sparen. Snelle levering , top!

Super snelle levering en mooie prijzen

Ben blij dat ik bij jullie mijn voer kan bestellen voor mijn vogels en stukken goedkoper dan in de winkel ben super blij dat ik hier van mag deelnemen

De beste winkel voor mijn poezen

Een ruim assortiment, snelle en correcte levering.

Goed verpakt, jammer dat sommige bezorgers het zo voor de deur neerzetten en aanbellen en weg wezen.

Zooplus is uitstekend

Mijn ervaring met Zooplus is uitstekend. Goede prijzen, mooie acties, zendingen komen op tijd binnen. Ik ben blij met Zooplus voor mijn hond en mijn poes. Vooral het dieetvoer wat ik nodig heb voor de hond is zoveel goedkoper dan elders. Super!

Vanaf het bestellen tot de bezorging goed geregeld.

goede snelle service

Content

Supertevreden

Heel veel keuze en snelle levering en als bonus de gratis producten die je met punten kan sparen top

zooplus heeft goede artikelen

Zooplus heeft een uitgebreid assortiment voor een goede prijs en gratis geleverd is ook heel fijn . Zeker een aanrader

Geweldige website!!

Ik ben heel blij met het ontdekken van Zooplus. De app werkte bij mij wel niet goed, maar denk dat dit toevallig die dag was.

slecht

twee gescheurde zakken kattenkorrels in een kapotte kartonnen doos, reeds een week geleden klacht ingediend nog geen antwoord, ik bestel nooit meer bij zooplus

overzichtelijke en vriendelijke website met kortingen

fijne website leuke spaaractie voor gratis produkten net iets goedkoper als in de winkel, vaak nog extra korting gemak van thuisbezorgen

Gemakkelijk besteld, snelle levering

Altijd gemakkelijk en snel in huis

Snel aan huis bezocht

Ik bestel regelmatig kattenvoer voor de kat van mijn vader. Hij is op leeftijd en kan niet makkelijk meer de deur uit. Door de bestelgeschiedenis vind ik snel het voer dat hij voor Poes nodig heeft en is bestellen voor mij super gemakkelijk. Het voer is ook goedkoper dan bij de aanbieders via bol. Dat is ook fijn!

Goede winkel

Goede winkel Lage prijzen en snel binnen

altijd op tijd geleverd

goede prijs en op tijd geleverd

.Altijd goed.

De bestellingen gaan prima en mooi op tijd.

Goede prijzen, veel keuze en snelle levering !

Er is een overvloedige keuze met voldoende informatie bij en de prijzen zijn goed !

Snelle service, goede prijzen, leuke aanbiedingen!

Via deze website kattenvoer gaan bestellen omdat het in de winkel heel erg duur was geworden. Normaal ben ik er echt voor om de winkels te blijven bezoeken maar de prijzen voor dierenvoer op de Zooplus website waren te aantrekkelijk!

Voeding hond

Bestel geregeld op zooplus voor brokken van mijn honden, altijd erg snelle levering . De prijs maakt de site ook aantrekkelijk,net wat goedkoper dan in de winkel. Ook ruim assortiment voor koekjes

Prima prijs en snel bezorgd

Leuke prijzen en super snel bezorgd

Nette prijzen, snelle levering

Bestelling werd snel geleverd, enig minpuntje was dat de vele kartonnen doosjes met zakjes kattenvoer los in de doos lagen, dus veel doosjes zijn kapot aangekomen en heb ik nu allemaal losse zakjes liggen.

Snelle en correcte levering met hele goede prijzen

Fijn en snel bestellen en ontvangen tegen een goede prijs. Dus ik maak er graag gebruik van. Ook hebben ze leuke acties waardoor het ook voordelig is om hier te kopen en terug te komen. En ja het is ook nog eens makkelijk dat de zakken hondenvoer aan de deur worden geleverd.

Altijd goeie kwaliteit, goeie prijzen, snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Heel gemakkelijk

Ik ben heel tevreden van de site. Items zijn makkelijk te vinden, prijzen zijn correct, levering gaat goed. Gratis verzending vanaf 29 euro zie ik ook als een plus.

+31 132082053

Over zooplus