Snelle service goede producten

De bestelling was snel geleverd En je vindt echt alles wat je zoekt voor je dier

Vlotte bestelling

De webwinkel is heel gebruiksvriendelijk en geeft duidelijk overzicht. Juiste product meteen gevonden. Dit in combinatie met snelle levering 10/10!

Alles word altijd goed verpakt

Het is veel goedkoper Dan ergens anders gewoon top

Goed, prima producten, veel keuze, levering is minder (tracering)

Heb reeds enkele keren besteld, veel keuze, prima producten. Echter levering is minder, eerste keer was mijn pakket blijven hangen in Duitsland, 2de keer wel netjes op tijd geleverd, echter niet mogelijk om pakket te traceren. Contact met klantenservice, bleef onbeantwoord.

Goede producten en snelle levering.

zeer betrouwbaar

als je een bestelling doet bij Zooplus en je betaald na ontvangst , je krijg altijd een betaal bevestiging terug een zeer betrouwbare winkel website ik ben 100% tevreden

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Heel duidelijke website, met uitgebreide keuzes, gemakkelijk te bestellen. Snelle levering.

prima zoals altijd

vlugge en correcte levering

Goede producten en prima service

Na bestelling duidelijk te volgen wanneer bezorging plaats zal vinden. Prima producten tegen goede prijs

Prima !

Bestel nu al een tijdje op zooplus. Bestellingen worden snel en netjes afgeleverd. Dik tevreden. Gunstige prijs !

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering, leuke website en app, goede customer service.

Zeer correcte en snelle levering.

Snelle, vlotte en correcte levering.

Altijd correct en snel geleverd

Zooplus is echt een betrouwbare webshop. En er zijn regelmatig acties, kortingen of kadootjes. Alle artikelen zijn steeds goed verpakt en snel geleverd. Heel tevreden!

Heel klantvriendelijk

Super gemakkelijk te bestellen en goed en gezond spul voor je huisdier

Door mijn dierenarts aangeraden: Zooplus! Mijn hond was te dik en heeft moeite met lopen. De oplossing: online Hills Metabolic voer besteld. Hij vindt het heerlijk en valt af! Ik ga nu ook bij Zooplus gezonde snoepjes voor hem bestellen.

Gewoon super

Anything is PAW sible op jullie site Zo duidelijk,betrouwbaar en gewoon echt fijne producten en vele keuze.. Netjes afgeleverd..kortom geweldig Je doet alles voor je viervoeter en met de producten van zooplus wordt het alleen maar beter

Ruime keuze, prijs - kwaliteit prima !

Correcte, vlotte verwerking en afhandeling van de bestellingen.

Goede service, en snelle levering

Mijn ervaring waar ik heel erg tevreden over ben is de snelle service. Tevens is het goed en netjes verpakt. En als het een keer fout gaat weten ze het goed op te lossen bij de klantenservice.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Zooplus biedt veel verschillende producten en merken aan. Door bij Zooplus te bestellen, spaar je voor interessante kortingen en leuke extraatjes voor je huisdier. Daarnaast houden zij rekening met het milieu bij de bezorging. Kortom: helemaal tevreden!

Snelle en correcte levering tegen een scherpe prijs.

Een pak goedkoper dan in de winkel en nog eens thuis geleverd. Ongelofelijk. Top

An understandable and easy-to-use site

A wide selection of everything necessary for pets. Easy and understandable site, excellent service and fast delivery.

Proma

Alles gemakkelijk te bestellen via de app en vlot geleverd. Zijn er toch problemen dan worden die door de klantenservice vlot en vriendelijk opgelost wordt.

Ideaal

Is echt zo fijn ik hoef niet meer na te denken dat ik voer voor Lola moet bestellen en kan als dat nodig is heel makkelijk op pauzeren zetten gewoon TOP!

Correct levering en snel in huis

geweldig

onze poes mila heeft een ziekte aan haar darmen en moet hierdoor altijd Royal Canin Gastrointestinal eten dit eerst via de dierenarts gekocht maar daar is het veel duurder, maar ook niet altijd leverbaar dus altijd stress waar we het dan moesten halen, omdat het niet via een dierenwinkel te koop is Nu bij Zooplus komt het met het bestel gemak elke 3 weken binnen, ik krijg netjes een paar dagen van te voren een mail dat de bestelling er aan komt, super makkelijk en fijn dat je daar niet steeds aan hoeft te denken, hoe makkelijk wil je het hebben!

+31 132082053

Over zooplus