Geweldige service

Geweldige service. Veel verschillende producten op voorraad, snelle levering. Sparen van punten zodat je leuke speeltjes voor de katten kan kopen.

De shop voor mijn diertjes een duim klik verwijderd

Ik bestel al mijn dieren voeding via zooplus. Het is leuk dat ik al trouwe klant steeds beloond wordt en dat de bestellingen zeer snel geleverd worden!

Uitstekende service en prijzen

Ik heb kattenvoer en kattenbakvulling gekocht voor mijn kat. De producten zijn verbazingwekkend geprijsd en er is zoveel keus. Ik raad het absoluut aan. Ik zal in de toekomst meer van ze kopen. Bedankt Zooplus.

Tipproducten

Zeer correct

Ik heb pas twee keer besteld en dat is beide keren zeer correct verlopen. Dus ik ben een tevreden klant.

Uitstekend!

In één woord: excellent!

Goede spullen, snelle levering.

Krijg altijd alles optijd

alles in huis voor mijn raskatten!

Zoo plus is een fijn bedrijf, de app werkt goed en ik kan makkelijk mijn bestellingen plaatsen. Ik vind weliswaar de levering soms wat langer duren (4/5 dagen), maar dat is ook niet altijd. Daarnaast vind ik soms niet handig vermeld staan of iets voor honden of katten is bij Purizon brokken. Als je zoekt op katten, komen de hondenbrokken ook erbij te staan. Enige waaraan je kan zien of dit de juiste zijn, is door goed in te zoomen op de foto. Misschien dit wrbij vermelden in de headline van een product? De aller goedkoopste kattenbak schepjes vind ik echt fantastisch!

Nooit geen problemen

Ik bestel hier al een paar jaar en nog nooit problemen gehad.

Supersnelle levering

Iedere bestelling wordt snel geleverd En de keuze is zeer uitgebreid

Super tevreden van de producten en diensten

Super tevreden van mijn aankopen

Snelle, goed verpakte levering van de hondenbrokken voor mijn hondje van 15 jaar oud. Helaas heeft ze renal brokken nodig en die zijn enorm duur. Gelukkig bied Zooplus deze goedkoper aan dan elders.

Uitstekende service

Snelle levering! Ruim assortiment, scherp geprijsd en punten sparen is leuk.

Geweldig, snelle en optijd leveren

Ik ben een nieuwe klant bij zooplus en heb 2x besteld met klaarna.. De prijzen zijn goedkoper dan bij een winkel. Ze komen beide snel en goed geleverd. Geweldig!!

Handige website en ruime keuze.

Goed, en er is ook mogelijkheid om kortingen te krijgen of punten te sparen.

Snel, betaalbaar en goede kwaliteit

Niets op aan te merken. Gewoon prima en goede spullen.

Goeie producten

Prima! Goede prijs verhouding

Vaak heb ik hier mijn kattenvoer het goedkoopste! Ook fijn dat ik dit gewoon kan bestellen, zonder verzendkosten en er niet mee hoef te slepen uit een winkel !

Good price for variety of choices

We are ordering from ZooPlus as they have huge variety of choices and for the very good price. Delivery is always fast and convenient.

Toppie!

Zooplus heeft een duidelijke website en leuke aanbiedingen. De bestelling is er altijd de volgende werkdag, als je natuurlijk voor een bepaalde tijd hebt besteld.

Heel tevreden!

Goede service, en altijd scherp geprijsd. Vaak leuke aanbiedingen. App werkt ook goed. Snelle bezorging, heel tevreden.

Goede service en netjes geleverd

Snelle bezorging en correcte service.

Fijn dat het thuisgebracht wordt

Heel duidelijk bij bestellen hoeveel je nog moet bijbestellen om voor gratis verzending in aanmerking te komen. Duidelijke beschrijving van de artikelen. Goede bezorging.

+31 132082053

Over zooplus