uitstekend!

beste online winkel voor dieren van Nederland. Uitgebreid assortiment, vele leuke kortings acties op nieuwe producten die net uit de test zijn, en goede aanbiedingen op bundels en bulk. uitstekende leveringtijd. Competetieve prijzen. Mijn kat (en ikzelf ook) zijn erg blij mee.

Goede producten, scherpe prijzen en goede service!

Wij zijn altijd zeer tevreden over de producten, de prijzen en de service die zooplus verzorgd. Wij halen hier voor al onze dieren (honden, katten en vissen) hun producten of het nu voer of benodigdheden zijn, altijd dik in orde!

Heel makkelijk besteld, betaald en geleverd

Heel vlot besteld betaald en geleverd aan huis.. top

Perfect afgehandeld

Netjes op tijd geleverd en zelfs nog een leuke verrassing in het pakket

Service DPD trek op niks , niks geleverd bij ons!!!!

Heel de dagen thuis zitten wachten op onze hondenkorrels & niemand van DPD gezien of gehoord, ook de gebeuren niks!!! GEVOLG GEEN BESTELLINGEN MEER VOOR ONS BIJ ZOOPLUS .NL & DE APP IS OOK AL REEDS VERWIJDERD! !! WE SNAPPEN NIET WAAROM NIET DE BESTELLINGEN WORDEN GELEVERD VIA POST NL. ? SERVICE IS HEEL GOED & stipt zoals het hoort @!!! Daarom 1 ster voor jullie & voor DPD score 0 !!!!!!

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden. Het is betaalbaar en wordt snel geleverd. Ik zou het zeker aanraden.

Makkelijk en snel

Alles gaat zo lekker snel en makkelijk. 1 druk op de knop, betalen, en 2 tot 3 dagen later hebt je het in huis.

Heel vlotte levering

Heel vlotte levering en dankzij de ZooPoints is Nala blij met een extraatje.

Zelfs één woord TOP !!!

Alles vlot verlopen ben al langer klant.

Je vind wat je zoekt

Ik bestel al langer via Zooplus. Kattenvoeding (dieet) speeltjes en andere toebehoren. Website is overzichtelijk en levering en info zijn top en snel. Wat minder reclame zou ze sieren. Maar verder vooral prijs kwaliteit verhouding dik in orde.

Ondertussen bestel ik al een jaar bij Zooplus en ik ben elke keer opnieuw tevreden. Snelle levering en goede klantendienst. Wanneer je problemen hebt, helpen ze je zo snel mogelijk verder.

Zo besteld, snel bezorgd

Goede ervaringen met Zooplus. Bestellen online gaat gemakkelijk. Word correct op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Bezorging van bestelde producten is vlot.

Super handig en gemakkelijk in gebruik voor om het even wat je zoekt voor je huisdier.

Alles wat je zoekt voor even welk huisdier. Het is hier super gemakkelijk te vinden. Je kan de omschrijving, de gebruiksvoorwaarden, de toe te dienen hoeveelheid voor eten of snacks overzichtelijk terugvinden. Ik ben grote fan.

Heel erg goed

Ik had hondenvoer besteld en die bestelde ik altijd ergens anders maar zooplus is goedkoper. Snelle levering !

Groot assortiment snelle levering

Al vele jaren koop ik diervoer voor hond en kat bij Zooplus via de app. Ze hebben een groot assortiment voor elk dier en naar behoefte, juiste prijs, de levering is snel. Bovendien in Nederland geen verzendkosten. Ben er erg tevreden over. Aanrader voor iedere dierenliefhebber!!!!

Buiten verwachting.

Onze Noorse boskat ik erg kieskeurig en voor de duurste merken haalt hij tegenwoorfig zijn neusje op maar met SHEBA hebben we in de roos geschoten en rond etenstijd wordt hij ronduit ongeduldig ....

Prima winkel

Gewoon goed

Automatische bestelling elke 4 weken, werkt gewoon goed. Je hoeft er zelf niet meer aan te denken.

Alles àltijd in order!

Tot hedentoe steeds tevreden

Breed assortiment

Ze hebben ene breed en mooi assortiment voor een geweldige prijs!

betrouwbaar en altijd geleerd volgens verwachting

Al mijn bestellingen werden vlot behandelt en correct uitgevoerd! geen problemen bij bestelling is een voldoening voor de klant

Altijd op tijd geleverd

de spullen worden altijd op de juist tijd geleverd

Super fijn dat jullie er zijn

Ik heb alleen maar goede ervaringen, zowel de spullen als eten voor mijn beestjes is altijd goed netjes verpakt, en goed naar om gekeken, maar ik heb èèn minpuntje, en zou fijn zijn als u dat toch eens met de vervoerder wil opnemen dat laat te wensen over. Ik merk dat ze het gewoon niet brengen aan huis maar brengen op een verzamelpunt, en dan krijg je een bericht "We troffen u niet thuis" Raar ben hele dagen thuis. Maar jullie zijn TOP, en ik ben blij met JULLIE.

Prima service en snel.

Ik was opzoek naar een betaalbare webshop voor betaalbare artikelen voor mijn dieren. En die heb ik gevonden. Snelle levering en betaalbaar.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Het bestelling is erg makkelijk en de producten worden snel geleverd. Kwaliteit van de producten is goed. Er zijn regelmatig acties op diverse producten waardoor het ook vaak mog voordeliger is dan elders.

+31 132082053

Over zooplus