Goekoop

Leuke aanbiedingen, normale prijs is ook niet duur. Met zoopunten een leuk cadeautje voor de hond gekregen!

Als nieuwe klant nog veel te ontdekken

Groot aanbod, prijzen soms voordeliger dan winkels, beschadigd artikel werd direct vervangen, goede communicatie over bestellingen. Alleen GLS wil ik niet meer als leverancier want slechte communicatie en zij leveren in een punt, moeilijk te bereiken, op bijna 5km en zaak heeft slechte openingsuren. Bpost levert in mijn straat, veel handiger.

Aantrekkelijke prijzen, snelle levering

Het puntensysteem is een leuke manier om voor extra's te sparen. Er is een groot aanbod aan alle soorten voeding, kattenbakvulling en speeltjes.

Super!!!

Koop al tijdje bij zooplus, snelle levering en leuke prijzen voor speciaal voer/ snacks voor mijn hond met voedsel allergie.

Bestelling is altijd op tijd

Door de keuze te krijgen om 3 dagen bezorging te kiezen is de bestelling altijd goed en op tijd

Fijn en goed

Prima service !

Goede kwaliteit en snelle levering !

Kwaliteit voor een goede prijs

Goede merken en grotere zakken dan in de winkel. En dan ook nog gratis thuisbezorgd!

Goede prijs/kwaliteit en groot aanbod

Goede prijs/kwaliteit en groot aanbod

Vlotte service. Wel spijtig dat producten van hills weinig korting krijgt

Ruim assortiment, korte levertermijnen, correcte prijzen en leuke kortingen.

Zooplus is top

Hier bestel ik al heel lang de snacks voor mijn honden. Mooie web site en vertrouwd. Je spaart ook nog voor zooplus punten zo heb ik al mooie speeltjes voor de honden bij elkaar gespaard. Krijg netjes een factuur en de verzending is snel, en netjes verpakt !

Perfecte webshop

Ik zou zooplus aan iedereen kunnen aanraden snelle levering, altijd mijn product op voorraad en een goede levering die altijd goed en netjes thuis wordt geleverd

Goede producten en service

Snelle levering en goede producten

Vlotte correcte service

Steeds een vlotte bestelling gehad, snelle verzending en correcte prijzen. Is er dan toch een probleem dan geraakt dit onmiddellijk opgelost met een mailtje te sturen

Kwaliteit brokjes snelle levering

Katten super blij met de brokjes van Purina. Veel meer voedingstoffen en geen troep in deze brokjes. Heb net ook natvoer besteld. Nog niet geprobeerd, maar ook daar las ik over dat er weinig troep in zit.

Alles goed verlopen tot de levering…

Bij Zooplus is alles duidelijk aangegeven. Ik heb er een kitten bij en door dat ze een mapje hebben voor enkel kittens is het enorm duidelijk wat ik nog mis etc. Jammer genoeg is mijn pakketje op het foute adres geleverd waardoor ik deze nooit ontvangen heb. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd is, dus is er weer €50 weggesmeten. Deze €25 zouden dus enorm hard helpen voor mijn nieuwe kitten te kunnen verwennen :)

Snel, vers en geweldig spaarsysteem.

Alles wordt snel en in perfecte staat geleverd. Artikelen worden in sterke dozen verpakt. Het spaarsysteem is ook top.

Voordelig en veel keus

Fijne webshop met heel veel voordeel, vaak de laagste prijs en een super ruim assortiment. Je vindt hier soms ook producten die nergens anders te koop zijn. Goed geleverd (niet de snelste maar is het wachten waard).

Topproducten voor onze kat

Zeer vlotte bestelling en levering. Producten van zeer goede kwaliteit. Onze kat is er gelukkig mee, de baasjes dan ook!

Al vele jaren bestellingen gedaan voor mijn drie katjes en telkens was ik zeer tevreden, alles in orde, keurige en sterke verpakking, en ook op tijd. Dank voor iedereen die er aan mee werkt.

Supper

Niet meer nadenken of ik eten moet bestellen elke 7 weken wordt het bezorgd met gemak service.

heel goed

een heel vlotte bestelling

Goede prijzen Snelle levering, alles netjes verpakt

slecht

ik heb 10 dagen op mijn bestelling moeten wachten de inhoud alemaal kapot en dan bel je naar zooplus dan worden ze boos gooie ze de hoorn erop

+31 132082053

Over zooplus