Kwaliteitsproducten

Ruime keuze en snelle levering.

Top app en website

Makkelijk te bestellen, ook eerdere bestellingen herhalen is handig. En leuk om punten te sparen voor gratis dingen.

Superservice met uitstekende kwaliteit

Zeer ruim aanbod en een heel snelle levering. Bij jullie heb ik de kattenbakvulling Benek leren kennen. Nog nooit zo’n goede kattebakvulling gehad. Het voordeel is ook dat je grote verpakkingen kunt bestellen zodat je steeds een tijdje voort kan. Qua voeding hebben jullie een groot assortiment…steeds kan je nieuwe producten vinden. Bovendien wat ook een pluspunt is dat je gratis verzending kan genieten boven de 29 euro. Wat ook steeds leuk is de zoopoints = mooie geschenken. Ik ben en blijf een grote fan van jullie!

Niet altijd even vlot enkel de betaling.

Wat het betalen van de bestelde artikelen betreft kan het niet sneller. Het geld is al van de rekening als je, bij wijze van spreken, je bestelling nog aan het afronden bent. Het leveren daarentegen kan al eens minder vlot verlopen. Verkeerde levering op een ander adres dan vermeld kan iemand veel tijd en centen kosten zoals ons is overkomen de laatste keer. En komt er nog bij dat ik zelf aan de alarmbel heb moeten trekken. Ik vind dat geen goede reclame. Sorry. 10% korting op de volgende bestelling is een magere troost!!!

Uitstekende service (prijs/kwaliteit)

Ik bestel steeds bij zooplus. Je kan altijd op hen rekenen. Levering is meestal dag nadien. Nog nooit problemen gehad. Prijs / kwaliteit = uitstekend!

Altijd correcte en snelle service

Altijd vlugge en correcte levering

Perfecte leveringen.

Perfecte leveringen, zeer goede prijzen. Top club.

Perfect!

Ik bestel telkens de zaken die ik nodig heb voor mijn huisdieren. Deze zijn altijd perfect zoals op de site vermeld. Enkel de levering zou iets vlotter mogen gebeuren.

Super goed

Goede producten Snelle levering Goede uitleg bij de producten Veel keuze Goede prijs

meerdere keren besteld en fijne service

Ik bestel al een aantal jaar bij zooplus het hondenvoer en hondenspeeltjes en het is altijd op tijd aangekomen. Een keer is de bezorgdienst het pakket kwijtgeraakt en zooplus heeft er toen voor gezorgd dat er snel een nieuw pakket werd gestuurd.

Ik ben tevreden want de service is altijd in orde. Veel keus tegen goede prijzen en snel bezorgd.

top,snel,betaalbaar & gratis verzending!

Super makkelijk bestellen en zelf aangeven hoe jij je bestelling wil ontvangen of ergens op halen. Ook het sparen voor etenswaren of sppeeltjes voor je vriend(in). Blijft voor mij de nummer 1 leverancier voor mijn vriend!

Altijd kunnen vinden wat ik zocht!

Altijd op tijd geleverd.

goede curvus en behulpzaam

mijn ervaring is goed altijt binnen drie dagen bezorgt

De speciale voeding die ik nodig heb voor mijn kat zo makkelijk thuis te verkrijgen

De speciale voeding voor mijn kat vind je nergens in de supermarkt...je kan ze wel verkrijgen bij de dierenarts....maar door bij jullie te bestellen vindvik het super makkelijk...waarvoor dank...

Maar vooral de chauffeur die het afgeleverd heeft, en daarbij mijn mobiel met allerlei pasjes en cashgeld heeft gevonden op de oprit terwijl ik niet thuis was, en er alles aan heeft gedaan om de mob bij mij terug te bezorgen. Die Chauffeur zou ik graag in het zonnetje willen zetten. Gevonden gistermorgen tussen 9 en 11 uur door een donker getinte al iets oudere man die ik heel dankbaar ben. Misschien kunnen jullie daar iets mee, ook al is het natuurlijk een ander bedrijf. Toch ook voor jullie een visitekaartje!!

Slechte levering

Voor de eerste keer besteld bij zooplus. De levering was heel snel gekomen maar het was echt vreselijk. Alles zat onder de kattenbakvulling, letterlijk alles. Zelfs de kattenbakken zelf en in het verpakte voer. En het lag niet aan mijn zak want heb nagekeken of er een gat inzat en dat was niet zo. Ook hebben ze de kattenbakken en vulling op het kattenvoer gezet waardoor bijna alles geplet binnenkwam. Vooral de paté is niet om aan te zien. Totaal niet wat ik verwacht had maar helaas.

Uitstekende winkel voor mijn honden

Heb niet veel woorden nodig het is een top winkel. Goeie producten tegen een lage prijs , snelle levering en altijd een leuke attentie in de vorm van hondensnacks. Mijn honden weten het al precies.

vlot, snel, interessante aanbiedingen

Snel geleverd en goede communicatie

Goede communicatie over de levering en zo nu en dan kortings acties.

Overzichtelijke site met snelle service

Regelmatig leuke aanbiedingen en snelle levering Ook gratis verzending vind ik fijn

Duidelijke website, sparen voor zoo pointe en daarmee gratis artikelen uitzoeken.

Snelle levering en voordelig!

Handige website, die erg overzichtelijk is. Mijn hond eet het graag! Echt een verwennerij voor elk huisdier!

Snel

Je kan dingen snel vinden Is duidelijk Snelle levering Leuk dat je ook punten kan verdienen om vervolgens wat gratis te krijgen

Bestelling binnen 3 dagen netjes thuis bezorgd

+31 132082053