Super service

Wanneer ik het bestel bij jullie weet ik dat het er altijd binnen 2 dagen is. Ook de prijs is altijd beter dan wanneer je het bij een dierenarts koopt dus dat vind ik een grote pluspunt voor jullie m.v.g Tineke Meinema

Goede prijs en goede producten. Ik bestel altijd voor mijn kat.

Groot assortiment

Enorm groot assortiment aan dieren benodigdheden met een redelijk prijskaartje eraan.

Goede prijs en kwaliteit

Je betaald een goede prijs voor kwaliteit producten en ook bezorging is snel, nog nooit problemen gehad.

Bijna perfect !

Zoals de titel al aan geeft bijna perfect ! Wat ik vervelend vind is dat het 3 kan duren voordat het pas verzonden word.

Kattenvoer goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was erg snel

Vlotte en betrouwbare bestellingen

Ik bestel regelmatig kattenvoer en kattenbakvulling via Zooplus. De prijzen zijn scherp, de service is snel, en mijn bestelling wordt razendsnel geleverd. Exact wat ik zoek voor deze regelmatige bestellingen.

Correct en snelle reactie

Altijd tevreden

Bestelling altijd netjes en snel geleverd (1-2 dagen). Leuk spaarsysteem om af en toe een gratis extraatje te bestellen.

Service is Top

Kwaliteit, prijs en sevice is The Best

De bestelling loopt vlot

Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Top

Fijne kennismaking en goede ervaring.

Goede producten en snelle levering. Prijs per kilo zou nog iets zichtbaarder mogen zijn.

Snel mooie prijs en kwaliteit ik had 2 hondentuigjes gekocht met riem

Beste ,snelste en goedkoopste dierenzaak

bestellingen worden altijd binnen de 3 werkdagen geleverd en is steeds hetgeen ik vraag, de prijzen zijn ook meestal iets goedkoper dan in de winkel, ben steeds tevreden en is voor iedereen aan te bevelen

Beste adres voor je huisdier

Snelle service , mooi kortingssysteem en waar nodig zeer behulpzame klanten service

Geweldig en makkelijk

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en de diversiteit.

Uitstekende service

Snelle en verzorgde levering

Beste webwinkel

Steeds de beste prijzen. Fijn spaarsysteem om extra producten gratis mee te bestellen. Steeds snelle en correcte levering. Een aanrader.

Goede en snelle service

Zooplus levert goede en snelle service waarvij je ook leuke voordelen krijgt. Elke bestelling een gratis extraatje, de zooplus punten die je kan sparen. Het soort abonnement waardoor je een % aan korting krijgt. Zeker een aanrader dus om je dierenproducten te bestellen, ik zou bij geen andere online webshop meer de brokken voor mijn hond bestellen, nu ik gewend ben aan deze service!

Goede prijs,goede kwaliteit,snelle levering

Verrasend snel geleverd, veel keus in merken en kwaliteit, goede prijs.

Nooit gezeur of iets , tis altijd goed

Heb alleen maar positieve ervaringen meegemaakt , en ik heb best wat besteld . Geloof ook dat als er wat zou zijn dat het opgelost wordt . Ze slapen ieder geval niet !!

top ervaring

hte was gemakkelijk te gebruiken en niet duur sommigen aanbiedingen top

Zooplus nummer 1

Altijd meedenken, altijd reageren, altijd met voorstellen komen, oprecht luisteren, keurige leveringen, service punten DHL aangepast, fouten toegeven. Kortom een zeer tevreden klant!

Super klantenservice, goedkope producten en snelle levering!

Zeer vriendelijk personeel en de bestellingen komen snel en goed verpakt binnen. Een aanrader!

zorgvuldig

Snel en makkelijk bestellen tegen een goede prijs en services

+31 132082053

Over zooplus