Geweldig!

Duidelijke website, stipte levering! Klant wordt beloond voor getrouwheid!!

Ik ben zeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden over Bitiba!! Goede kwaliteit en service!!

Very good product

Very good product, a lot of choose. Good bundel prices.

Goede klantervaring

Fantastische klantenservice snelle levering stevig verpakt

makkelijk bestellen en snel geleverd

Het bestel proces is eenvoudig en na de betaling krijg je een mail als bevestiging. Je krijgt ook een mail wanneer je bestelling verzonden is.

Duidelijke website, snelle levering

De website is overzichtelijk. Levering is echt zeer snel. Ook nog een prima prijs dus een aanrader!

Netjes en op tijd bezorgd

Ik koop maandelijks ongeveer 20 kg droogvoer voor katten en ben een regelmatige klant bij deze firma. De leveringen verlopen altijd vlot en zorgvuldig, en de kwaliteit van het voer is uitstekend. Ik kan deze firma dan ook van harte aanbevelen.

Meerdere keren besteld en altijd naar volle tevredenheid1

Mijn hond is dol op de hertenoren. Ik bestel ze dan ook regelmatig waar mijn hond erg blij mee is :). Het is snel in huis, netjes verzonden. Een aanrader!

Fantastic!

Good prices and all the best brands!

Prijs prima, verpakking en levering wat minder goed.

Prijs voor aangeschafte kattenbaksteentjes is dik in orde. Wel jammer dat 1 van de 10 zakken gescheurd was. En vervelend dat de bestelling op 2 verschillende dagen werd geleverd.

Super!!!

Snelle levering van mijn pakket. Ik raad het aan. Vriendelijke bediening.

Snelle levering en snelle oplossing

Mijn levering kwam snel aan, maar niet alles zat in de doos. Na mijn melding daarvan had ik binnen 2 werkdagen alsnog alles binnen. Uitstekend

Fantastich gewoon

Goedkoop maar van de beste kwaliteit

Subliem

Vlotte website, geen nieuw opzoekingswerk maar herhaling van vorige bestelling. Wordt ook geleverd op afgesproken tijd, bij problemen word je op de hoogte gebracht. Bij de levering zit er ook altijd een kleine verassing bij, vaak staaltje van ander hondenbrokken. Iedereen tevreden Ruim divers aanbod, voor ieder wat wils!

Kwaliteit voor een goede prijs

Ik bestelde altijd bij een ander, via internet kwam ik toen bij Bitiba terecht en zij zijn nog goedkoper ook :)

Onze poes voelt zich volledig Snor met jullie superlekkere maaltijden.

Superlekker, kortom onze poes lust geen andere voeding meer.

Gespecialiseerd, uitgebreid en voordelig !

Voor onze rescuecat uit Egypte met een aangeboren nierafwijking heel blij met het uitgebreide gespecialiseerde assortiment dat bovendien ook nog heel betaalbaar is ! Dikke aanrader !

Uitstekend en betrouwbaar

Ze hebben de producten die ik nodig heb en deze worden netjes verpakt en vlot geleverd tegen een betaalbare prijs.

Bitiba is een topbeleving voor je huisdier

Steeds correcte afhandeling gehad van de bestelling. Voordeliger dan elders. Veel merken aanwezig van diervoeding. Maar het allerbelangrijkste: mijn hond is verzot op het droogvoer en is door het dolle heen als er zich speeltjes in de verpakking bevinden . Naast voeding ook een groot assortiment aan andere zaken aanwezig voor je dier: verzorging, speelgoed,...

Positieve ervaringen met Bitiba Groot nadeel, het duurt lang eer je bestelling toekomt +- een week en dat vinden wij heel lang (dag van vandaag worden bij andere veel rapper geleverd)

Prima webshop

Veel aanbod voor een lage prijs. Normaal snel in huis, duurde nu met de feestdagen helaas vrij lang. Minpuntje is dat de prijs van producten iedere dag wisselt. Wel goede service wanneer een product beschadigd aankomt, er wordt meteen een nieuwe opgestuurd.

goed geholpen

werd op tijd gebracht en werd voor mij in de schuur gezet

Zeer ruim assortiment met goede prijzen en snelle levering

Ik bestel al jaren bij bibita en ben altijd tevreden over het ruime assortiment, tegen zeer scherpe prijzen en een zeer snelle levering.

Leverbetrouwbaarheis is catastrofaal.

Mijn bestelling van 11 december en ook die van 18 december heb ik ontvangen op 3 januari. Customer Service slaagt er niet in om hun pakketten door DOD op mijn juiste adres te laten leveren ondanks mijn talrijke klachten.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.