Prima levering: snel en netjes

Ik koop de spullen voor mijn katten (brokjes, natvoer, medicatie) het liefst bij Bitiba. Ze leveren snel en netjes. De kortingen die je krijgt met een abbonement zijn ook zeker fijn.

Makkelijke site met lekker voer

Mijn katten zijn gek op het makkelijk te bestellen voer; aanrader!!

top

mooi groot assortiment met betaalbare prijzen

Altijd een correcte afhandeling van de bestelling

De aflevering van de bestelling gebeurt altijd correct volgens afspraak. Ook bij een beschadiging tijdens het transport, wordt de bestelling vlot afgewerkt door de klantenservice

Fijne webwinkel

Bitiba heeft een groot assortiment, aantrekkelijke prijzen en levert conform afspraak.

Super goed

Snelle, goede levering en goede service

Veel keus en goede prijs

Heel veel keus aan merk hondenvoer en mooie aanbiedingen zoals combi pakketten van droogvoer met natvoer. Ook ruime sortering in knabbeltjes voor de hond. Heb hier nu 2x besteld en verloopt prima en snel in huis!

Perfect, snelle verzending en top producten

Alles was super snel geleverd en de producten zijn altijd super voor de prijs! Bestel hier best vaak en elke keer weer super service, aanrader!!

Alles ok

Goede service, snelle levering

Snelle levering en producten voor een goede prijs.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Kan achteraf betalen

Snelle levering en goede voeding. Betaling gaat soepel met bevestiging. Veel keuze uit verschillende merken kattenvoer. Zo kan je nog eens wat proberen.

Snelle Vlotte Levering Zelf niet instaat om zware Zand op te tillen. Ze zijn zo vriendelijk om mij te helpen daarmee om het in mijn Huis te zetten.

Correcte firma

De prijzen zijn correct bij deze firma Nog nooit problemen mee gehad

Snelle bezorging en goed geïnformeerd

Makkelijk bestellen, snelle levering en goed geïnformeerd bij afhalen op andere adres.

Vlug en correct.

Makkelijke website. Vlugge levering. Correcte levering.

Prima.levrring

Prima levering!super service!

Mooie kortingen Snel geleverd Voor ons met 4 katten super vooral omdat ze ook speciaal dieetvoer hebben

Snel, eenvoudig, voordelig en veel keus

Ik vergelijk vaak prijzen. Bitiba heeft meestal een stapje voor, en al helemaal als er een actie is. Bestellen is snel en eenvoudig en wordt snel geleverd. Communicatie is duidelijk. Helemaal top dus, voor ons en onze floofs :)

Besteld en geleverd op juiste moment en de pakketdienst hielp me dragen van pakket. Echt super.

Geweldig !!

Super snelle levering en een leuk presentje voor onze hond en een goede prijs

Netjes

Netjes , snel en goed bezorgd.

vlotte service

pakjes vlot en correct geleverd en goedkoper

Slecht vaak onaardige telefonisten

Ze snappen je niet en zijn onbeschoft of reageren niet op klachten. Zooplus is beter!

Bestelproces heel gemakkelijk en snelle levering Zou fijn zijn als ze een soort spaarprogramma zouden hebben zodat je kunt sparen voor korting bv.... Hondenvoer dat ik bestel is niet vaak in aanbieding of valt buiten de aanbieding Verder prima webshop

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.