prima bedrijf snelle levering

Heel tevreden, snelle levering goede prijzen.

Zoals t hoort

Nog nooit verkeerd gegaan . Zowel de betaling als het vervoer . 1 keer had de vervoerder zelfs een hondenkoekje mee !

Bestel al een tijdje bij bibita altijd goede service ook als iets niet goed gaat assortiment is groot ze hebben voor mijn katten de kattenbakvulling met geur en een hoop variatie zal hier zeker blijven bestellen echt top

Goede service en mooie korting

Ze hebben leuke kortingen

De beste en de goedkoopste dierenvriend.

Snel goedkoop en ook nog gratis sparen daar ben ik en mijn 4 katten gek op.

Gewoon goede service

Ik ben gewoon zeer tevreden over bitiba leuke aanbiedingen leuke prijzen en netjes bezorgd Helaas duurt het soms net iets langer de bezorging maar dat ligt bij de pakkerbezorger

Prima firma

Een prima firma. Voordelig en goede actie aanbiedingen Goede bezorging.

Groot aanbod en snel geleverd!

Gemakkelijk winkelen van thuis uit. Niet sleuren met zware, grote pakken. App is gebruiksvriendelijk.

Kan alleen maar zeggen super goede service en kwaliteit snelle bezorging

Wat belooft komt Bitiba na.

Geweldig en snel!

Netjes gekeken erd!

Voordelige prijs,vlotte levering

Makkelijk en snel besteld via de site,super voordelige prijzen en snelle levering

Mijn ervaring is helemaal top heb al meerdere keren wat besteld. Voor onze hond en onze katten. Makkelijk om te bestellen en goeie service en veel keus.

goed/ snel/ en voordelig.

Ik ben helemaal tevreden

Ik vind dit site goedkoopste en beste

Gewoon goed zoals je mag verwachten

Goede service en betaalbaar. Laat mensen zelf kiezen welke vervoerder ze willen gebruiken, DHL is waardeloos bij ons in de buurt, terwijl Post.nl bij ons gewoon goed is.

Bestelling wordt goed verzorgd

Betrouwbaar Als bestelling is betaald altijd gelijk een bevestiging mail Goed assortiment

Snelle correcte levering

Altijd goed

Snelle levering en optijd de bestelling afgeleverd

Alles gaat altijd goed

Bestel regelmatig, het gaat altijd goed. De producten voldoen aan de verwachting

Prima kwaliteit en snelle service

Prima kattebak korrels en snel geleverd

zeer correct

Ze doen wat ze beloven en de afhandeling van de bestelling is altyd correct en netjes.

Zeer aangename site met transparante prijzen en snelle levering. Ik koop hier telkens alle benodigdheden voor mijn katten.

Snelle levering, zeer goede prijzen. Klantenservice ook goed bereikbaar

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.