Supersnel geleverd

Bibita regelt zaken snel en goed. Ik krijg mijn pakket in goede staat snel geleverd. Ook fijn dat er korting is. En dat ze mooie aanbiedingen hebben. Echt een aanrader dus

Fijne seevice

Bestel nu al een aantal jaren hier. Het assortiment is groot tegen een prima prijs. Een keer waren er verkeerde brokken geleverd, maar dit hebben ze keurig opgelost.

Top service ! Goede prijzen , makkelijke app, eenvoudig te bestellen, snelle levering ! Doe zo verder !

Klacht word niets mee gedaan

Doos beschadigd zak kattenvoer open en er ontbraken een aantal kastensnoepzakjes. Kan gebeuren. Alleen werdt er toen ik dit melde niets mee gedaan. Ik werdt doorverwezen naar zooplus.nl (blijkbaar zelfde als bituba.nl) maar daar ook geen reactie. Terug naar bitiba gegaan. Was reactie dat ik niet het goede mailadres gebruikte en dat ze de klacht afsloten. dusss....

Tiptop

Je kan niet meer verwachten. Alles correct afgehandeld

Zeer tevreden.

Ruime assortiment voor minder geld dan in de dierenspeciaalzaak bij ons in de buurt.

werkt heel goed

had ik jaren eerder moeten geven

Snel besteld, goedkoper dan elders, heb je iets meer nodig krijg je nog een percentje, goede producten, snel geleverd. Wat valt er nog meer te zeggen.

Gewoon 5 sterren voor alles

Goede spullen Zeer goede aanbiedingen Goed spaarsysteem Snelle verzending En niet onbelangrijk...... ......ECHT meestal de GOEDKOOPSTE !

Prima.

Makkelijk bestellen snelle levering en goede prijs

Goede service en prijs

Heel goede service en prijs kwaliteit

Overzichtelijk

Alle producten zijn netjes en duidelijk onderverdeeld in verschillende groepen. Eerlijke prijs en altijd netjes ingepakt en op tijd aangeboden voor bezorging.

Goede service en prijs

Bij al onze bestellingen niets dan lof over de prijs , kwaliteit en service. Wij bestellen voor onze maat Lio nergens anders dan bij Bitiba.nl.

Super snelle levering Service is top

Prima bedrijf

De bestelling is keurig verzorgd. Ik kon hem goed volgen Netjes afgeleverd. Kortom,prima bedrijf.

Prima assortiment voor een voordelige prijs

Veel keus inzet assortiment en voor voordelige prijzen Er wordt snel geleverd. De beesten lusten het graag

Zeer goed leuke acties hopelijk blijft dat zo….

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering tegen goede prijs

Goedkoper kan ik het net vinde, de favoriete kattenbrokkjes van mijn maincoons. Grootverpakking, dus slecht 4 x per jaar bestellen en dat gaat super gemakkelijk en snel.

Bitiba heeft mijn katjes weer blij gemaakt

Bitiba heeft een overzichtelijke website en keuzes voor katten en honden die helaas een speciaal soort dieet moeten volgen. Ben blij met de keuze die ze hebben, zodat je niet verplicht 1 soort merk via je dierenarts hoeft te kopen.

goede prijs/kwaliteit

goede prijzen en service

Wat een super fijne dierenwinkel. Zeer goede producten en een ruime keuze.

100%

Mjin ervaring met Bitiba is geweldig ,snelle levering makkelijk te bestellen, En een goeie prijs Voor mijn toppie Zeker aan iedereen aan te bevelen!!

Snel levering

Goede prijzen en snel service

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.