Goede kwaliteit en snel verzonden

Ben erg tevreden. De kwaliteit is erg goed, bestellingen worden snel en compleet verzonden.

Goed preodukt voor hond

Goede kwaliteit en is veel gezonder nu prijs kwaliteit heel goed produkt

Supersnel bezorgd!

Echt wel in huis en meteen in gebruik ook!

Altijd snel bezorgd. Goede prijs kwaliteit. En als er iets niet hellemaal in orde is dan word het direct opgelost. En na gezonden. Dus in een Word geweldig.

Netjes bezorgd en iptijd

Makkelijk en snel

Heel makkelijk te zoeken wat je nodig heb en elke keer het zelfde kunnen bestellen helemaal top 1 advice maandelijkse abonnement met zelf stop zetten en of een maand overslaan

Goede prijs en snelle levering!

Tevreden

Ik was zeer tevreden met mijn hondeneten ze vinden het super lekker. Alsook snelle levering

prima, prijs / kwaliteit.

Het aparte is, dat ik al jaren bij zooplus bestel, en er achter kom dat bepaalde artikelen bij bitiba toch goedkoper zijn. hoe dit kan? het is een onderdeel van zooplus. bij beide tevreden.

Goedkoop

Bitiba is goedkoper dan de meeste dierenwinkels. Het zou wel wat sneller geleverd mogen worden.

Nu meerdere malen bij Bitiba besteld omdat zij de beste prijs voor mijn product hebben. Super snelle levering binnen 1-2 dagen en vaak kan ik mijn producten met korting bestellen. Bij hogere aankoopwaardes ook altijd een leuke verrassing voor mijn viervoetter erbij. Ik raad het aan!

Snel en niet duur

Bestelling ging vlot via de website. Bezorging keurig op tijd en goed te volgen.

prima service

mijn eerste bestelling is op tijd en volgens afspraak geleverd. Ik ben vooral blij met de prijzen die Bitiba hanteerd. Elders is het vaak veel duurder

Niet duur snelle levering

Altijd op tijd leuk dat je kan sparen voor korting

Prima bedrijf levert op tijd.

Goede service. Als ik iets bestel komt het ook binnen de afgesproken tijd. Prijs kwaliteits verhouding is ook goed. Niet te duur.

Verpakkingsprobleem

Ik heb geen auto en bestel voorraden kattenbakvulling meestal online. Laatst drie zakken van 10 kilo bij jullie. De zakken zaten samen strak in een doos. Een heel zwaar, lomp pakket. De postbezorgster liet de doos voor mijn deur op de grond ploffen. Snap ik. Twee zakken gescheurd in de doos… :/ Toch beter niet bij elkaar op deze manier! Enfin, maar product zelf, prijs en levertijd waren wel oké.

Heel vlotte en correcte service

Het bestellen via de website gaat steeds heel makkelijk. Deze is duidelijk en overzichtelijk. Ook bij de levering verliep alles heel vlot en correct! De prijzen voor de producten zijn aantrekkelijk! Ik zou Bitiba% zonder twijfel aanraden!

goede service

bestel telkens mijn kattebak steentjes en brokken snel geleverd achteraf betalen top

Goede communicatie. Snelle levering. Goede prijs.

Duur

Zooplus en bitiba zijn veel te duur aan het worden zelf zo duur dat ze nu met de rode worsten duurder zijn dan de AH . Best vreemd de 2 zijn webwinkels en die horen goedkoper te zijn dan een supermarkt die kosten hebben zoals personeel panden enz . En dan ook nog zeggen dat ze goedkoop zijn???? Nee dat zijn ze echt niet .

Duidelijke website, faire prijzen, snelle levering en achteraf betalen.

Eigenlijk niets aan bovenstaande toe te voegen: louter positieve ervaringen bij alle 3 bestellingen tot nu toe.

Fijn & goede service en klantvriendelijk

Fijne website..ik bestel hier al 7 jaar ..altijd goed

Goede prijzen , vlugge verzending

Duidelijke site. Goede prijzen en vlugge verzending.

Bitiba is zo geweldig

Nooit meer met zware zakken lopen want Bitiba bezorgd tot aan de voordeur. Van kattenbakvulling tot aan speciaal dieetvoer. Bestelling goed te volgen en op tijd.. Bitiba maak ik graag reclame voor. Raadt het wildvreemden mensen zelfs aan. En werk er niet eens.

Een zeer goede leverancier voor mijn kattenvoer met lage prijzen en grote voorraad en altijd snel geleverd.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.