Een zeer goede leverancier voor mijn kattenvoer met lage prijzen en grote voorraad en altijd snel geleverd.

De bestelling was ok

Correct en goed

Prijs gunstig altijd op tijd geleverd

Er was een doos beschadigd contact gehad netjes afgehandeld gelijk een nieuwe doos opgestuurd binnen drie dagen was alles afgehandeld

Mijn honden zijn super blij,dus ik ook!!

Mijn honden eten het voer erg graag en heb daarom een abonnement genomen,waar ik ook erg blij mee bent dat dit kan,qua prijs zit ik ook goed,vind het een goede prijs en goede winkel

Super tevreden super service

Super service Super vriendenlijk Super snel geleverd

Uitgebreid assortiment, goede prijs/ kwaliteitverhouding, mooie spaaractie, snelle levering

Goeie prijzen en top service

Prima !

Prima bedrijf. Snel kontakt bij een vraag. En wordt snel en goed opgelost. Ik wist alleen niet dat bibita en zooplus hetzelfde bedrijf was . Maar dat maakt niets uit verder.

Correct en snel geleverd.

Hondenvoer besteld. Goed verpakt binnen 2 dagen geleverd.

Heel vlot, correcte afhandeling bestelling

Mooi assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijzen, levering mag iets sneller

Op tijd bestellen is de boodschap als je wil dat je viervoeter niet zonder eten valt. Hou rekening met een levertermijn tot 5 dagen

Zeer goed en vlotte service

Duidelijk site, waar je je spullen die je nodig hebt goed kunt vinden. Ook de prijzen zijn aantrekkelijk.

Bestelling erg laat bezorgd

Helaas staat er geen levertijd bij producten waardoor ik lang moest wachten op bestelde product.

Scherpe prijs en snelle levering

Bitiba komt steeds naar voren als ik Google op prijs. Scherpe prijs en ruim assortiment voor mijn hondjes. De artikelen worden goed verpakt en snel geleverd.

Fijne online shop

Veel keus, precies dingen wat ik zoek. Snelle service en in het algemeen super tevreden.

Optijd, nette, goeie levering en producten

Ik heb al meerdere keren hier het hondenvoer gekocht voor mijn viervoeter. Altijd goeie prijzen en duidelijke informatie over zowel de bezorging als het product zelf. Leveren altijd volgens afspraak en de voerbak is altijd goed en netjes verpakt. Zeker een aanrader!

Snelle en goede service en levering.

Zie hierboven

Prijs/kwaliteit zit goed

Leuke site - veel producten en snelle levering.

Prima service snelle levering top

Tevreden klant

Het favoriete eten van onze hond kunnen bestellen aan de voordeligste prijs! Een levering die dan nog snel en correct verloopt! Het kan niet anders dan dat hond en zeker ook baasje zeer tevreden zijn! Bedankt.

is in een woord bitiba

ik ben blij met bitiba goed en betaalbaar voor alle huisdieren en hun baasjes altijd mooie aanbiedingen vlotte bezorging wat willen we nog meer

Fijne side, mooie prijzen en snelle levering

Mooie aanbiedingen, prijzen zijn super voordelig en bestelling worden snel geleverd

De producten van Bitiba zijn goed en voor een redelijke prijs! Bestellingen worden ook snel bezorgd

Altijd een snelle levering en tegen heel mooie prijzen.

Snelle levering ,alles super in orde

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.