Snelle levering, goed verpakt, goede prijs!

Goed assortiment

Goede prijs/kwaliteit, leveringen zijn goed.

De ervaring met Bitiba is erg,uitstekend,

De ervaring met Bitiba is erg goed,uitstekend. Goed kwaliteit van produkten voor onze 2 katten en onze hond. Ik ben zeer tevreden met online bestellen.

Voordelige producten .goedkoper dan bij de speciaal zaken

Bestel sinds kort bij het zusterbedrijf van Zooplus...Bibita dus. De producten zijn nog voordeliger bij hun en de kortingcodes vind ik ook top.

Prima service.

3 bestellingen gedaan tot nu. Twee ervan zijn snel geleverd. De derde is nooit bezorgd. Maar na contact met de klantendienst heb ik na hun onderzoek zeer snel feedback gekregen en is mijn reeds betaalde aankoopsom terug gestort. Echt een service zoals ze moet zijn.

Ruime keus,makkelijk besteld en snel thuis

Ik mag graag bestellen hier,leuke prijzen,ruime keus,en ook nog snel in huis.Iedere maand bestel ik weer.Vind de zegels sparen ook leuk,voordat je het weet heb je een volle kaart,en 16 euro te pakken.

Altijd tevreden

Steeds kwzliteits producten aan fijne prijzen

Heb alleen wel een betalingsherinnering gekregen voor iets dat al betaald was. Verder prima

Uitstekend zeker een aanrader

Uitgebreide keuze, zeer aantrekkelijke prijs en super snelle verzending.

Snelle levering en goede prijs

Makelijk besteld en snel geleverd tegen scherpe prijzen

Top service met zeer gunstige prijzen.

Goede prijs en snelle levering

Top site

Goede prijzen en leuke kortingen. Vooral op basis van abonnementen. Snelle service. En last but not least een mooi automatisch spaarsysteem.

Lekker brokjes

Mijn hond vind deze brokjes heerlijk.. eindelijk de juiste gevonden, :)

Whiskas

Heb de mening gevraagd van onze vier katten, maar ze geven geen antwoord. Maar wij zijn zeer tevreden en gezien de reactie van onze katten op het voer genieten ze er dagelijks met volle teugen van.

Goede producten voor een goede prijs

Bijna alle producten die ik bij jullie stel zijn van top kwaliteit Alleen de kattenbakkenkorrels van bio kats. Sinds die in papierzakken zitten heb ik kapotte zakken ontvangen. Daarom bestel ik deze niet meer bij jullie. Jammer want voor alle andere spullen voor mijn katten ben ik bij jullie.

Topservice!

Tijdens het uitpakken van mijn bestelling zag ik dat alle zakken vogelvoer kapot waren gegaan, er was veel uit gevallen. Ik heb hierover gemaild en een paar dagen later kreeg ik een nieuwe bestelling binnen, gratis vervanging van het vogelvoer. Dat noem ik nou service!

De beste

Heel tevreden van Bitiba ook snelle levering bestaande klant bij deze .

Fijn winkelen

Ruime keus, snelle verzending én voordelig! Ik ben uiterst tevreden!

Alles snel ontvangen

Leuke aanbiedingen en alles netjes verpakt en snel gekregen

Een overzichtelijke website.

Ik vind dat er altijd vrij snel geleverd word. Wat ik ook waardeer is het spaarsysteem met de zegels voor korting. Ik heb 2 grote honden dus dat loont zeker.

Geweldige service

Fijne dierenwinkel met nog schappelijke prijzen

Super fijn

Ze schatten de levertijden wat ruimer in, maar vaak heb je het de volgende dag al in huis! Ze zijn met veel dingen net goedkoper dan de andere online bestelsites wat natuurlijk in deze tijd super mee genomen is! Ook is het netjes ingepakt, wat fijn is als je 20 kilo brokken besteld en het niet met een open doos aankomt. Ik heb tot nu toe dus alleen maar positieve ervaringen met ze!

Binnen een mum van tijd is de bestelling binnen

Ben blij dat ik deze site gevonden heb mijn hond krijgt nu goede blikken van Rocco uitstekend voer

Super snelle levering en zeer scherpe prijzen!

Heel blij dat ik dit heb ontdekt. Verzending is heel dnel, sneller dan Zooplus. Het spaarprogramma is top en de prijzen en dus ook de kortingen erg scherp. Heel blij mee!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.