Jullie zijn super! Goed verpakt en netjes snel bezorgd.

handig alles op 1 plek

overzichtelijke site, je kan alles makkelijk vinden. er handig dat je gewoon alles voor hond en kat op 1 site hebt. snelle levering

Prima, zeer goed

Prima verzorging van mijn bestelling en zeer goede service

Redelijk snelle levering en keurig verpakt

Topper voor onze huisdieren

Goede duidelijke website met veel keuze produkten voor onze huisdieren. In vele categorieën, en veel keuzes. Handig te bestellen, vrij snelle levering. Alles duidelijk en praktisch. Een aanrader.

Goede kwaliteit voor betaalbare prijzen

Goede service. Makkelijk systeem om te bestellen en je bestelling te volgen. Daarbij ook nog een leuke spaarkaart voor extra korting!!!

Goede en makkelijke website, leuke prijzen, simpel om bestelling te plaatsen, snelle levering, producten goed verpakt. Mijn kat is er blij mee, kortom een aanrader!

Ik krijg altijd alles wat ik bestel netjes binnen

Ik bestel mijn kattenvoer altijd in grote hoeveelheden en het komt altijd nog in een mooie dichte verpakking aan.

Goede ervaring met Bitiba

Meestal de goedkoopste

Ruim assortiment sommige producten aan de hoge kant qua prijs . Jammer dat de spaarpunten zo snel verlopen . Zo kom je met 1 hond nooit aan korting

Goed en voordelig

Ik heb nu een aantal keer Royal Canin droogvoer en ook zakken kattengrind besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs. Ook is mijn bestelling steeds binnen een aantal dagen (maximaal 5) geleverd.

Nette levering en goede prijzen

Als ik iets nodig heb voor de honden zoek ik op artikel en vindt dan bij Bibita vaak de beste prijs. Wordt ook altijd keurig geleverd, alleen niet de volgende dag, dus op tijd bestellen.

Snel geleverd en goed verpakt

Mijn bestelling was snel binnen. Het was goed verpakt (met misschien wel iets teveel plastic kussentjes als bescherming ;-) )

Snelle bezorging, goede prijs en kwaliteit.

Altijd goed

Snel, goede kwaliteit en betrouwbaar!

Meteen na bestelling een bevestiging, zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit. Heb elders al eens een andere goedkope variant gekocht, maar de honden aten het met lange tanden.

Alleen jammer dat je niet weet wanneer de pakket komt, maar wel snel.

Vandaag besteld,morgen geleverd!!!

Aangepast voer aan interessante prijs

Prima service en goede producten.

Makkelijke site met goede producten. Snelle levering. Aantrekkelijk spaarsysteem.

Goede prijs, snel geleverd

Pakket werd snel geleverd, en fijn dat er een klantenkaart is

Steeds het goede product.

Hulp wanneer nodig en vind steeds wat mijn katten nodig hebben. Betaalbaar en snelle levering.

Tevreden en correct geleverd

Super tevreden, en correct geleverd

goede producten

en snel en goed verpakt in huis. TOP

Snelle levering!

Ik bestel hier altijd onze hondenvoer en ben er heel tevreden over. Vandaag besteld is vaak al morgen in huis!

Ruime keuze en snelin huis

Hie kan ik het juiste voer voor zowel mijn honden als katten in 1x vinden.

Supers

Duidelijk en snel

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.