Alles is prima verlopen

Zeer blij dat ik deze site heb ontdekt. Zowel de service, producten als de prijzen zijn prima!!!

Overzichtelijke app, snelle levering

Ruim aanbod, interessante prijzen en vlotte communicatie

Ik maak gebruik van een abonnement, moet mij geen zorgen maken om tijdig eten te hebben voor mijn viervoeters. Zeker een aanrader.

Gemakkelijk vanuit de zetel te bestellen

Mooi aanbod Goede prijs kwaliteit Gemakkelijk te bestellen

Snel,kwaliteit en super service en betaalbaar toppie

Alles is top afgeleverd

Ik vindt t een heel fijne site, ze herinneren je ook aan korting! Goede prijs kwaliteit!

Vlotte bestelling vlot in huis.

Veel keuze gemakkelijk te bestellen vlot in huis,goede prijs kwaliteit super.

Mijn kat heeft dieetvoer wat aardig prijzig is daarom is het mooi meegenomen dat Bitiba een spaarsysteem heeft. Wordt altijd correct geleverd. En het abonnement is ook makkelijk zodat je het niet vergeet en altijd een voorraad heb.

Vlotte levering

Vlotte levering , alles compleet en heel

Alles word prima afgeleverd

Bestelling plaatsen is makkelijk ,levering op korte termijn . Ga zo door !

Snelle levering. Ik had teveel besteld, het teveel bestelde mocht meteen kosteloos retour! Erg fijn

Supperrrr!!!

Leuke spulletjes en mooie prijzen ook en de levering gwn toppie voor mij niks anders site meer ik raad T het ook iedereen aan om hier te bestellen

Best, best , best

Beste prijs, goede levering

Heb altijd mijn bestelling op tijd binnen nooit klachten over gehad prima service

Heel tevreden

Vraag? Probleem? Altijd snel geholpen via mail. Bestellingen worden zoals vermeld geleverd.

Goede prijzen!

We zijn heel blij om bitiba te leren kennen. Gemakkelijk om te bestellen, ook de abonnementsdienst is zeer handig.

Super.

Zou niet weten wat er anders moet. Prima service Heb jullie site al aan meerdere vrienden aangeraden

Uitstekende service en snelle levering!

Echt een aanrader, bestel hier al maanden. Altijd super service gehad!

Ben heel erg tevreden

Ik heb eindelijk een brok gevonden waar mijn pup (duitse dog ) het goed op doet. Qua prijs is het perfect en ik hoef niet lang te wachten op de bestelling. Baasje blij en hond blij :)

Bestelling

Mijn bestellingen worden altijd correct geleverd

Niet correct

Bijna een volle spaarkaart, weg punten , weg 16€ omdat mijn shih tzu's niet eten zoals rotweilers en ik maar om de zoveel maanden een bestelling kan plaatsen. Zegels waarop je recht hebt zijn naar aanleiding van hetgeen je betaald hebt, het is dan ook totaal niet correct dat je die zomaar verliest als de volgende bestelling iets langer duurt. Waar zit dan nog het voordeel om bij Bitiba te bestellen?? Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.

Snelle en juiste levering

Alles is altijd in orde en snelle levering. Wij zijn fan!

voordelig, vlotte verzending, correcte website

fijne webshop, heel veel assortiment prettig geprijsd.

heel tevreden

ik kan niks ander zeggen heel tevreden levering is ook op tijd en de voordelen ja ik ben dik tevreden

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.