Snel en voordelig plus hoge kwaliteit

De volgende dag al in huis mijn hondje ligt nu lekker kluift en eet nu lekker dat was eerst een zoektocht en nu achter elkaar helemaal naar d'r zin.

Goede ervaring.

Ruime sortering en een snelle verzending. Houdbaarheidsdatum super goed. Alleen dat jullie het door DHL laten bezorgen is een min punt.

Ik hoef niet te slepen met kattenbrokjes. En ik hou de aanbiedingen in de gaten.

Fijne, goed overzichtelijke webshop

Veel op vooraad en zeer snel geleverd.

Goede communicatie, scherp geprijsd en snelle levering.

Super service!

Dankzij Bitiba, 11jr+ droogvoer voor mijn senior kat ontdekt. Hij vindt het geweldig. Snelle levering. Prima service!

Snel en correcte levering

Duidelijke berichten over de aflevering

Netjes geleverd

Maar ik had luxe oren besteld en de oren die ik kreeg vielen wat tegen: kleiner dan ik de vorige keer had gekregen

Perfecte service

Hondenbrokken aan een scherpe prijs, steeds correct en snel geleverd

Snelle en goede service

Heeft voldoende keuze en goede service.

Super snelle levering

Ik bestel hier zo nu en dan producten en de levering is supersnel en artikelen zijn precies zoals afgebeeld en omschreven. Ook qua prijs is Bitiba aan te raden. Kortom bestellen kan hier met een gerust hart!

Gewoon goed netjes op tijd en goedkoopst

Brokken worden netjes bezorgd zoals afgesproken voor een scherpe prijs

Snel en netjes geleverd

Het vegetarische hondenvoer dat ik bestel bij Bitiba wordt snel en goed verpakt geleverd. Ik ben tevreden.

Ongelooflijk goed

Ik gebruik al jaren dezelfde producten die ik altijd bij jullie koop, super goede producten, makkelijk besteld en snel bezorgd

Snel en correct geleverd

Zeeer tevreden over de bestelde producten. Mijn honden zij er dol op

Snelle levering en mooie kwaliteit hondefietsmand

Goede service,

Bestelling was op tijd en correct afgeleverd, Top!

alles in de best mogelijke volgorde

alles in de best mogelijke volgorde, gevarieerd, voedzaam, ga zo door.

Geweldig!

Too

Katten brokken besteld .Bibita was zelfs goedkoper dan andere internet aanbieders. Duidelijke site,goede aanbiedingen en snelle levering. Top

Topproducten voor een goede prijs.

Topmerken voor een goede prijs en snel geleverd.

altijd super om bij jullie te bestellen, ten eerste een eerlijke prijs voor het product dat ik heb besteld en een snelle levering zodat mijn hond nooit zonder zit als het vrouwtje weer op het laatste moment besteld haha. En dan hebben we nog de spaaractie, in een tijd dat alles duur is , is dit een hele leuke actie!

Top site

Makkelijke site Heel veel kwaliteits producten voor een goede prijs Snelle levering. Goed advies, als je vragen hebt.

Correcte informatie en supersnelle levering

Na enig zoeken voor de vervanging van het hondeneten, omdat het gekende en huidige, niet meer te verkrijgen was. Kon ik door de informatie en het uitgebreide assortiment terecht bij Bitiba. Het bestellen verloopt vlot en de verzending is heel snel.

Goede prijs en snelle verzending!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.