Fantastische producten voor een goede prijs en prima service.

Ik bestel hier alle benodigdheden voor mijn hond Boomer...alles word netjes op tijd geleverd...enige minpuntje is dat betalen met iDeal iedere keer niet lukt...maar na een mailtje verzenden ze alsnog je producten en kun je later als alles binnen is betalen... Boomer is pas 4 maanden dus er zullen nog wel wat bestellingen volgen

Goede service lekker snel geleverd ook door DHL

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Makkelijk te bestellen en je hoeft er niet mee te sjouwen.

top online winkel

zeer goeie prijzen vlugge correcte leveringen ruim aanbod

Heel fijn

Heel goede prijzen, snelle levering Zeker een aanrader!

Zeeeeeeer correct behandeld

Ze zijn super behulpzaam en omwisselen van een verkeerd geplaatsebestrlling zonder probleem verholpen. Super service

Prima webshop

Ik vind het een handig systeem dat je een "abonnement" af kunt sluiten, zodat je nooit zonder bijv voer of kattenbakvulling komt te zitten. Je hoeft hier niet meer over na te denken en je krijgt nog wat korting ook!

Goedkoop en snel

Producten zijn net iets goedkoper dan elders en snel in huis

Bestelling wordt netjes en snel geleverd.

Goede producten goede prijzen razendsnelle levering . Besteld op zaterdag ontvangen op maandag. By the way voor de honden bezitters Wolf brokken zijn echt een must try. Onze hond was brokken moe maar Wolf gaat zonder enige moeite naar binnen . Het zijn ook geen traditionele brokken maar lijken meer op mooist snoepjes met een hoog eiwit gehalte.

Snelle service voor een beetje minder

Volop keuze en voor net een beetje minder in deze toch al dure tijden Snelle service en vriendelijk Ben zeer tevreden

Heel tevreden en mijn hond ook

Goede kwaliteit en levering en super gemakkelijk

Goeie levering

Goed levering. de laaste vetbollen die ik aankocht waren van mindere kwaliteit en zaten in een groen netje in plaats van geel. Met vriendelijke groeten.

Snelle reactie op vragen via de mail.. Goede service daarom ook een reden om bij jullie te blijven bestellen.

Gewoon uitstekend

Heb al vele bestelling gedaan altijd zonder problemen ook super service ivm verloren bestelling

Duidelijk en correct

Een snelle en correcte afhandeling van bestellingen! Telefonisch uitstekend bereikbaar voor vragen en dergelijke!

Groot assortiment, goedkoop en snel bezorgd. Tevens een spaarprogramma voor nog meer korting!

Ik bestel bijna alles voor mijn katten bij Bitiba. Ze hebben alles en veel goedkoper dan in de winkel. En ook nog eens handig en snel thuisbezorgd.

Goede producten en snelle levering

Prima. Goed binnengekomen. Snelle levering. Goede producten.

Vlotte levering nog nooit problemen gehad

Goed en goedkoop.

Snelle correcte levering. En niet duur.

Mijn bestelling is altijd correct en wordt heel snel geleverd zelfs de dag na de bestelling al dus heel dikke pluim

Redelijk vlotte levering

De levering gebeurt veel vlugger dan bij andere online winkels.

Zag een nieuw tuigje voor mijn chihuaha, jessy moest een maatje groter. In 2 tuincentras de tuig gezien maar was erg prijzig bij bitiba was de prijs veel beter. Nog wat hondensnacks erbij genomen dus gratis verzending. En super snel in huis. Prima.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.