Goed voer en perfecte levering.

Kan niet beter

Ik bestel al jaren bij bitiba en alles verloopt steeds correct en snel

Blij met de prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Ik heb niets toe te voegen. Ik ben al een tijdje een tevreden klant.

snelle bezorging netjes verpakt

Al een paar x wat besteld via mail wordt je op de hoogte gehouden dat het pakket is aangemeld aan de pakketdienst. Echter onze pakket bezorger komt wel eens een daagje niet. Via de bezorg app zie je dat hij onderweg is maar vervolgens aan het eind van de bezorg tijd komt het pakket pas de volgende dag aan. Eenmaal pakket binnen zijn de artikelen netjes verpakt. Diervoerders zakken zijn heel kluifjes voor de hond niets op aan te merken echter de speeltjes worden direct uit de doos gepikt door onze hond. Gelukkig kunnen wij hier om lachen.

Besteld en alles vlug geleverd . Ook prijsvoordelen

Helder en stipt

Bitiba heeft een handige, overzichtelijke app en de leveringen gebeuren verzorgd en op tijd.

Bestelling

Netjes geregeld met vlotte bediening!

Goede klantenservice

Mijn laatste bestelling moest ik retourneren en dat werd heel snel afgehandeld.

Grote keuze, fijne website en snelle levering.

Kan deze website zeker aanraden, heeft de beste prijzen!

Topservice, duidelijke website

Ik plaats 2 a 3 bestellingen per jaar. De website is duidelijk en overzichtelijk. Er wordt gecommuniceerd over de levering, ook als die wat vertraagd is (meestal buiten de wil van Bitiba% om).

Alles wat ik bij U besteld heb, komt mooi op tijd en netjes. H.g Marja en Lobbes

Goed voer en snacks voor onze hond

Goed spul voor redelijke prijs en altijd goed verstuurt

Altijd op voorraad en een snelle levering

Altijd op voorrad en een snelle levering

Supersnelle levering, prima kwaliteit.

Prima verpakt en snel geleverd.

Goed en goedkoop

Snel geleverd en goede prijs

Alles perfect geleverd aan super goede prijs.

Wij zijn uiterst tevreden levering prijs en veel keuze .

Top shop met zeer groot assortiment en altijd de laagste prijs!

Ik heb al een aantal keer bestellingen geplaatst bij Bitiba, alle spullen die ik voor mijn huisdieren nodig heb zijn er verkrijgbaar. Ik zoek altijd naar de laagste prijs op internet en kom eigenlijk altijd uit bij Bitiba. Snelle verzending en mocht de bestelling verlaat zijn krijg je altijd een mail hierover. Bijkomend voordeel is dat je ook kunt sparen voor extra korting wat natuurlijk altijd fijn is. Al met al een top bedrijf... zeker de moeite waard om je bestelling te plaatsen!!!

Altijd netjes op tijd bezorgd En goede prijs vergelijken met dierenspeciaalzaak

Goede klantenservice

Ik heb een deel van mijn bestelling niet ontvangen. De eerste medewerker vroeg toch nog in de doos te kijken maar de andere medewerkers hebben het perfect opgelost en de ontbrekende artikelen nog nagestuurd. Ze hebben ook zeer goede prijzen vergeleken met andere webshops.

service

snelle service - vlug aan de deur gebracht (hoeft geen weken te wachten) - vriendelijke klantenservice die binnen 24 uur antwoordt geeft bij vragen - proberen problemen direct op te lossen - geleverde is van prima kwaliteit niets op aan te merken - goed bereikbaar - scheelt er veel t.o.v. de winkels. Kortom gewoon doen - je wordt niet teleurgesteld.

snel,accuraat en goede tusseninformatie

Veel keuze, snelle levering, interessante prijsacties, kortingsaanbod en mogelijkheid om te sparen voor een tegoed.

Prima webiste

Sinds kort ontdekt en prima website. Veel keuze en vaak volume voordeel. Erg handig met onze kat die heel veel natvoer eet. Korting sparen altijd fijn

Rápido y buen precio

Muy contento

Prima Kwaliteit en Prijs

De levering is erg snel en wordt netjes afgeleverd. ( zelfs met kadootje voor de hond :-) ) Vooral de prijs is zeer interessant !

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.