super

altijd snel geleverd, goede materialen, wanneer er iets niet op voorraad is kan je een melding laten sturen als het terug voorradig is, goede prijzen, goedkoper dan elders, kortom super, steeds dik tevreden.

goed product

goede producten snelle service

Subliem!

Zeer nauw gezette opvolging van de bestelling! Super service!!!

Fijne website/app

Heb niks aan te merken op bitiba, veel prijzen hier zijn lager dan bij andere websites dus dat is heel fijn. Verder is het gewoon allemaal top

Altijd heel goede service.

1 maal problemen met zending gehad die verloren gegaan was, maar zeer snel opgelost door bitiba. Zij hadden na contact met bpost direct een nieuwe zending gestuurd.

Goede online winkel met super service!

Goed prijs/kwaliteit. Problemen worden snel aangepakt. Jammer dat de ingrediëntenlijst niet altijd klopt met het aangekocht product. Het aanbod gezonde droogvoeding mag uitgebreid worden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik bestel regelmatig YuMove senior tabletten voor mijn Labrador. Hij is afgelopen november geopereerd aan een gescheurde knieband. Tijdens zijn revalidatie ben ik begonnen met de YuMove tabletten en als je hem nu ziet lopen zou je niet zeggen dat hij een aantal maanden geleden geopereerd is. Ik wil niet zeggen dat dit puur door de YuMove komt, want we hadden ook een top chirurg, maar ik weet zeker dat het een goede aanvullende remedie was voor zijn herstel. Alleen jammer dat ik dit product nog niet als abonnement kan bestellen.

Veel keuze

Produkten zijn goed en het wordt snel bezorgd.

Kwaliteit en service perfect

Bestelling altijd netjes en correct. Goede service en afhandeling . Fijne app.

heel tevreden

op tijd verzorgd en goed geleverd

Scherpe prijzen.

Scherpe prijzen, groot assortiment en snelle levering.

Netjes en snel afgeleverd

Zoals ik al schreef: netjes en snel afgeleverd, En mijn kat is ook tevreden op 2 punten :het voer en de doos .

Geweldige aankoop

Ik bestel regelmatig Rocco China’s gedroogde kipfilet voor mijn honden. Ik ontdekte dat deze bij jullie vele euro’s goedkoper zijn dan waar ik eerder bestelde.

Service op maat!

Mijn bestellingen worden steeds correct geleverd ttz. een interessante prijs gekoppeld aan een vlotte (snelle) levering. Merci!

Ruime keuze zeer scherp geprijsd en snelle levering kortom top

Ruime keuze zeer scherp geprijsd leuke acties met zegels sparen en hoe hoger je bedrag hoe houder de korting een snelle levering kortom prima webwinkel.

Blije doos voor de hondjes

Er is een groot assortiment aan voeding ook voor honden met gezondheids problemen. Dit is mijn 3 de bestelling op 2 dagen geleverd. De doos wekt blijdschap voor mijn honden de inhoud ook . Daarna is de doos speelgoed voor de kat iedereen blij ! Als je echt genoodzaakt bent om speciaal dieet voer te kopen is dit de beste weg .de klantendienst is ook super Mijn eerste bestelling had ik foutje in e-mail adres getypt . Alles werd vlot geholpen elke vraag vlot beantwoord een topper . Dan vergeet ik nog de laagste prijs .voor minder vind je het niet

Super tevreden!

Snelle correcte levering uit een groot arsortiment.

Super levering

Goede en snelle levering van de producten. .

Kan niet beter

snelle levering. goede prijzen. prima website. verschillende betaalmogelijkheden. prima spaar mogelijkheden.

Snelle levering en goede ervaring met de klantenservice

Ik had hondenvoer besteld was er snel geleverd. Helaas waren ze 1 tray vergeten in te pakken kan gebeuren. 1 mailtje en de volgende dag geleverd. Top service

Goed assortiment

Prima assortiment voor leuke prijzen. Vanwege de drukte moest ik een paar dagen langer op mijn bestelling wachten maar dat waa niet erg want ik had het toch nog niet nodig.

Goede service,handig verpakt,snelle levering

Enkel de punten die je ermee verdient vervallen jaarlijks,met een chiwawa als huisdier krijg je niet voldoende punten jaarlijks om er genot van.te hebben

Bitiba blijft ondanks de crisis de goedkoopste verdeler van de voeding voor onze beste vriend Lee. Hij heeft maat en darmklachten en dient daarom gespecialiseerde voeding te nemen. We Vallen dus in een duurdere categorie van hondenvoer. Maar bij Bitiba is dit aan zeer voordelige prijzen en het wordt nog aan huis geleverd. Redelijk snel zelfs. De gedroogde kipfilets als snacks zijn verslavend. Lee is er enorme fan van! Wij raden iedereen die van zijn dieren houdt, Bitiba aan!

goedkoop en snelle levering ! meer moet dat niet zijn !

door het spaarprogramma is de extra korting bovenop de lage prijzen een bijkomende troef !

Snelle levering en stevig verpakt

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.