Goede prijs en snelle levering, Top!!!

Snelle levering en uitstekende prijs

Voor het hondenvoer dat wij gebruiken is dit de goedkoopste website en de levering is snel.

mijn eerste keuze om te bestellen

Het beste aan Bitiba is het aanbod. Heel veel verschillende producten. Ook het aanbod voor multipacks (grotere hoeveelheden) is super. Ik heb heel veel kieskeurige poezen en bestel voor mijn vriend zijn katten bij, dus ik heb altijd een grote voorraad/bestelling. Ik test ook graag nieuwe dingen uit dus keuze heb ik genoeg. (meer mag altijd) Ik heb 1 keer een product aangekregen dat over datum was.. Mail verstuurd en ik kreeg direct een nieuw opgestuurd.

Snelle levering bij aankoop

Goede kwaliteit snelle levering

Had alles snel in huis zo fijn en goed betaalbaar erg belangrijk momenteel.

Bestelling gaat makkelijk en wordt netjes bezorgd

Bestellen gaat makelijk en wordt snel en netjes bezorgd

Altijd tevreden

Ik bestel nu al tijdje bij jullie en alles loopt zoals het hoort ,is er vertraging wat altijd kan dan worden we mooi op de hoogte gebracht . Super bij jullie de aankopen te doen

Een vlotte bestelling zonder onprettige extra levertijd, zowel kitten Yin als senior Flea blij mee!

Alles in het bestelproces verliep vlot. Zelfs als je eigenlijk al wat laat bent met bestellen en het eten b-i-j-n-a op is, kan je gerust zijn want de levering komt netjes binnen de opgegeven termijn. Met een kitten die nog een onregelmatige hoeveelheid eet, is het moment van bestellen moeilijk in te schatten. Dat is hier gelukkig geen probleem waardoor kleine Yin gauw aan haar favoriete droge brokjes kon :-) Kat blij, ik blij!

Snelle levering tegen een goede prijs

Bitiba is meestal de goedkoopste voor het merk per wat ik mijn katje geef. Snelle levering en altijd een tht datum tot ver in de toekomst. Betrouwbaar bedrijf. Blij dat ze er Zijn. Het scheelt in deze dure tijden veel geld en bezuinigen op voeding van diertje met een darm probleem is geen optie. Thanks bitiba

Snelle verzending, goed sortiment

Ik heb al een paar keer een bestelling gedaan bij bitiba en ben heel tevreden, ze zijn goedkoop en er wordt snel verzonden.

Klantvriendelijk

Bij bestelling fout met betaling maar gespaarde ingewisselende korting weg. Zeer aangename klantvriendelijke duidelijke hulp door klantendienst waardoor bij de volgende bestelling de korting wel afging terwijl spaarkaart niet meer vol was

Ideaal voor elke honden liefhebber

Alles op 1 plek en dat aan een veel goedkopere prijs dan in de winkel !

Scherpe prijzen en snel geleverd.

Scherpe prijzen en snel geleverd. Extra korting bij bulk bestellingen en ook een leuk spaarprogramma met zegeltjes. Ook een handige app waarmee je soms nog meer korting of extra zegels krijgt! Aanrader!

Fantastisch!

Heerlijk shoppen bij bitiba! Prijs kan wat voordeliger! Voir de rest top!

Altijd snel geleverd

Super goed

Snelle en correcte levering

Bestelling op de juiste leverings tijd geleverd . Prijzen zijn goed .

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Het bestelproces bij Bitiba is makkelijk. De bestelling is snel in huis. De nieuwe abonnementen zijn een uitkomst.

Alles in orde

De bestelling gaat makkelijk en komt perfect aan.

Bitiba super kwaliteit en prijs en handig tot de volgende bestelling

Fijne site. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel bezorgd we zitten nog na te denken over een abonnement bij jullie dat is ook handig. Lekker thuisbezorgd. Ben heel blij met jullie:)

waardeloos

Kan helaas geen 0 invullen Pakket 2 x 15 kg is blijkbaar te zwaar voor dhl Is terug gestuurd naar Bitiba. Mail gestuurd om informatie over levering Geen reactie uiteraard Wordt met klant GEEN contact opgenomen. Wordt geen service verleend om het toch snel te verzenden. Verschuilen zich achter regeltjes in plaat van Pakket weer snel op te sturen Woedend ben ik

Uitstekende service

Bestelling wordt altijd snel geleverd

Het is altijd super voor elkaar.

Het is altijd super voor elkaar het is alleen jammer dat de Purina Dog Chow Adult Kip Hondenvoer al een lange tijd vaak niet op voorraad is en dan is thuis vaak de voorraad praktisch op / op ! Maar verder is het gewoon goed bestel hier al bijna 10 jaar.

Hele snelle levering

Ook fijn dat je achteraf kunt betalen omdat het toch een bank in Duitsland is. En ook dat je in deze dure tijd nog wat kunt sparen. Top bedrijf

Vlotte afhandeling ben zeer tevreden

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.