Top service, snelle levering en de goedkoopste prijzen!

Top service, snelle levering en scherpe prijzen!

snel en goedkoop

prima ervaring

Goede prijs en duidelijke communicatie

Twee zakken hondenvoer gekocht goedkope prijs. Betaald via iDeal gelijk via mail orderbevestiging en ook wanneer de zending aangemeld was en track en trace. G

Correct en vlugge levering en vriendelijk voor herhaling bestelling zeker aan te raden gr Vera

Goede prijs en snelle levering.

geweldige prijzen

positief in assortiment en prijzen nergens goedkoper in deze dure tijden en leuke spaaractie !!!

Goede prijs en service

Goede prijs en service, levering heeft wel lang geduurd maar kunnen jullie niet aandoen

Redelijk

Ik vindt Bitiba wel duurder dan Bol.com zelfs met de koring

Prijs en service een dikke 10

In vergelijking met andere aanbieders het goedkoopst en je hebt wordt gewaardeerd als klant met het spaar systeem voor nog meer korting .

Fijn dat er Probeerpakketten zijn Zo kan ik precies uitproberen wat ze wel en niet lekker vinden. Bezorgen was ook super!

Prijs-kwaliteit zeer goed Genoeg keuze Vlotte levering

Super goed

Ik ben zeer tevreden. Snelle levering.

Goede en snelle levering voor een scherpe prijs.

Uitstekend bevallen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnel geleverd

Ben zeer tevreden en vandaag besteld is behalve in het weekend de volgende dag al geleverd. Tevens een leuk spaarprogramma waar je voor korting kan sparen. Ook vond ik de "herhaal bestelling functie ideaal ,qant zo hoef ik niet meer te zoeken en kan gelijk bestellen. Kortom een zeer tevreden klant

Klantgericht en laagste prijs

Ik ben zeer te vrede over Bitiba en hun klantenservice. Ze helpen je snel en goed als je belt. Via de app lukte het helaas niet omdat het contactformulier steeds vast liep. Verder is de app heel handig, makkelijk en betaal je meestal de laagste prijs. Ook kun je sparen voor korting.

Bestellen is eenvoudig, levering is snel en producten zijn top.

Goedkoop en makkelijk

Goedkoop en makkelijk te bestellen via de app. Ook leuke spaaractie

Bitiba heeft een zeer makkelijke website om te bestellen, is de goedkoopste en het wordt zeer snel en geweldig verpakt geleverd. Een bedrijf dat zeer vertrouwd is waar ik blijf bestellen!

keurig net bedrijf die precies levert volgens wat ze toezeggen

Bestelling plaatsen en reeds de volgende dag wordt het geleverdprima bedrijf

uitstekend!!!!!!

Goede producten,kleine prijzen en uitstekende levering!!! Gewoon TOP

Ruime keuze dierenvoeding aan de voordeligste prijs

Ik koop al geruime tijd honden en kattenvoeding bij bitiba omdat ze de goedkoopste zijn op het internet. Een min puntje. Soms duurt de levering door vertraging wel wat lang. Daar hou ik nu rekening mee en bestel ik op tijd zodat ik zeker niet zonder honden en kattenvoeding val.

Normaal snelle levering,alleen de laatste keer niet!

Veel keus !

goede prijs en goede service

Ik merk dat ik bij Bitiba aan de beste prijs kan bestellen. Tevens is hun service tip top in orde.

Altijd snel geleverd, en mooie prijzen. Het sparen voor zegels is een extra pluspunt!

Tevreden zonder opmerking tussen haakjes.

Mijn bestellingen werden geleverd, zoals ik die besteld had. Ook geen gezeur met nalevering of weet ik wat. Bitiba doet gewoon wat ze belooft. Het voordeel van €22,50 op een zak Labrador voer, kan ik weer voor iets anders gebruiken. Graag blijf ik het eten en bijkomstige zaken voor mijn hond bij Bitiba kopen.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.