éénvoudig bestellen online en vlotte levering aan een goede prijs

éénvoudig bestellen online en vlotte levering aan een goede prijs.

goed en veel leuke acties

Altijd goed en snel geleverd en vaak goede acties met veel korting op goede kwaliteit producten.

Snelle levering, goede prijs, veel keuze

Snelle levering Goede prijs Veel keuze

Producten zijn goed

Ik ben elke heel tevreden met de producten die ik bestel. Ik vind ook dat jullie normale prijzen hebben en daarom bestel ik ook bij jullie van het scheelt heel veel met in de winkel kopen. Het enige is dacht ik problemen heb gehad met mijn product ontvangen door de dpd waar ik echt niet blij mee was maar jullie hebben mij netje geantwoord in de mail.

Goede snelle levering

Prima winkel om bij te kopen.Goed verpakt komt alles thuis aan

Goede kwaliteit en de logistiek is ook prima!

Handige leveringsmogelijk en onze hond Luna vindt het eten heerlijk.

Altijd netjes geleverd en goede prijs.

Tot nu toe heb ik alles al netjes geleverd gekregen. Één keer was de bestelling kwijt, maar dit werd snel opgelost. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

TOP!!!

Goede prijzen en snelle bezorging!

Prima service en altijd leuk presentje bij je bestelling. Top

Colis perdu

Bitiba a vite réagi pour la perte et envoyé de suit un autre nickel

Uistekende sevice,top.

Alles is altijd top in orde ,de bestelling kan je van begin tot het eind volgen,en een zeer vlotte bestelling echt een service. Een dikke proficiat voor jullie, mij heb je zeker als klant.

Goede prijs kwaliteit

Prettig bestellen Goede prijs

Goede prijs en snelle verzending

Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid via Bitiba. Ze zijn altijd de goedkoopste en leveren supersnel. Topbedrijf!

Perfecte service en producten tegen een ongelooflijke prijs

Men zegt dit is een budget store, nou ik merk daar echt niks van, aanbiedingen en service gelijk aan de grote spelers tegen een betere prijs.

Bestelling goed afgehandeld

Zie boven

Goed voer, snelle levering.

Blijkbaar zijn het lekkere kattenbrokken. Mijn 4 vrij kieskeurige katten vinden het lekker en eten er goed van. De bestelling wordt lekker vlot geleverd. Dus ik ben super tevreden.

Concurrerende prijzen. Iets langere levertijd, maar daar kun je rekening mee houden. Goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

Geweldig!

Goed ervaring met Bitiba en ook goede prijzen!

Qualiteit en service voor betaalbare prijs

Gemakkelijke site, goede service en snelle levering voor een aantrekkelijke prijs. Leuke bijkomstigheid is het sparen voor een leuke korting. Top dierenonlinewinkel!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Altijd heel tevreden met de producten voor onze 4 honden. Altijd op tijd geleverd.

Op tijd volgens afspraak

Steeds als we bestellen, komt Bitiba de afspraken na. Dat is wat we willen: betrouwbaarheid.

Snelle en goede service

Ik bestel met regelmaat katten brokken, krijg ze snel en goed geleverd.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Ruime keuze en snelle levering

Altijd goed geregeld!

Altijd goed geregeld bij Bitiba. Bij vragen krijg je altijd een duidelijke en heldere uitleg. Men hanteerd marktconforme prijzen en goed alles is goed georganiseerd. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Herbestellen van artikelen werkt snel en heel eenvoudig. Op de vraag; Wat zou er beter kunnen? Zou ik momenteel geen antwoord kunnen geven. Hartelijke groet, Raoul Claessen

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.