Heel tevreden

Altijd heel tevreden en goede prijzen

Zeer goede levering en snel

Favoriete droogvoer en formaat niet meer leverbaar

Ik bestel altijd via bitiba en in principe is het een prima website, maar ik baal wel iedere keer als de grote voordeelpakken droogvoer voor mijn katten uit het assortiment zijn gehaald. Tot nu toe meerdere keren daardoor op ander voer moeten overstappen, waar de katten weer aan moeten wennen. Daarnaast kan ik nergens meer op de site vinden of je nog steeds 3% en 5% korting krijgt bij een bestelling boven een bepaald bedrag. De oude codes accepteert hij niet meer. Nog iets waar ik ontevreden over ben, is dat je bij de zoekoptie voor droogvoer per merk moet zoeken en niet de keuze krijgt om het gehele droogvoerassortiment te bekijken in 1 overzicht om de prijzen makkelijker te vergelijken.

Super service

Snelle levering en een correcte prijs! Onze kater smult van de producten en er is een fijn aanbod van speeltjes en accessoires. Wij raden iedereen met een huisdier Bitiba aan!

Super snel, netjes en sparen voor korting

Bestel altijd grote zakken kattenbrokjes en houtkorrels voor de kattenbak. Soms ook nog iets kleins erbij. Bestelling wordt snel en keurig verpakt bezorgd. Leuk dat je door de aankopen ook spaart voor korting bij een volle spaarkaart.

Goed product en goedkope prijs

Supergoede ervaring , telkens opnieuw !

Zeer goede prijzen , snelheid verzending enz…

Goede producten goede service goed op tijd

Goede producten alles netjes binnen de 2 a 3 dagen geleverd

Goedkoop en goede levering

Goedkoper tegenover andere spelers op het internet. Snelle levering

Soepel geregeld

Goede snelle service

Super vlugge service

Uiterst tevreden over beschikbaarheid en levering van mijn bestellingen. Bestellen op zondag en reeds dinsdag netjes afgeleverd aan de deur. N.B. Oost-Vlaanderen/België

Voerstandaard+bakken besteld hond,snelle verzending,goede service,precies zoals op foto en omschrijving,

Het eten voor mijn hond wordt altijd netjes en op tijd bezorgd. Ik ben heel tevreden.

Bestel al jaren bij Bitiba voor veel voordeel en snelle levering

Ben zeer tevreden en bestel nu al jaren mijn handenvoer, speeltjes en extra's bij Bitiba. Vandaag besteld is meestal morgen in huis. (wat veel anderen beloven maar nooit waar maken). En voordeel is dat er heel veel keus is met goede beschrijvingen op de site.

Altijd vertrouwbaar

Ik ga altijd hier alles voor mij katten bestellen. Goed aanbeiding voor je huisdier. Ik ben blij hier van.

Product top en leverering steeds op tijd!

Heb al meerdere malen besteld en ben steeds tevreden over de producten en de snelle levering! Ook de zegels om korting te bekomen vind ik leuk en mooi meegenomen. Babita is top met voordelige prijzen!

Snel en eenvoudig

Overzichtelijke site, simpel te bestellen en betalen, en mooi op tijd geleverd.

Uitstekende prijs en service

Alles wordt in het werk gezet om mijn bestelling snel thuis te krijgen, telkens opnieuw. Mooi ingepakt en voor een prijs die je nergens anders vind in België. Ik koop alleen nog bij Bitiba.

Bestellen en volgende dag geleverd

Snelle levering en goedkoop

Er is heel veel keus in dierenvoer en het is goedkoper als in de winkel en je spaart nog zegeltjes voor extra korting! Je hebt het de volgende dag al binnen. Een geweldige service!

Top , betekent super

Super service en snelle levering

Met een woord geweldig

Bestel mijn hondenvoer hier en nergens anders

Snelle levering, prima prijs.

Snelle levering Prima prijs

super gemakkelijk en hondig.

niet sleuren met zware zakken hondenvoeding. groot gamma. snel geleverd... easy peasy !

Altijd snelle en correcte levering. Producten wel niet altijd voorradig.

Altijd snelle en correcte levering. Producten wel niet altijd voorradig.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.