Altijd op tijd afgeleverd

perfecte service

Bestel zeer regelmatig hondenvoer en altijd correct en op tijd geleverd. Geen opmerkingen.

Ik heb netjes een mail gekregen van bitiba dat er vertraging was

Helemaal top

Als je besteld is het ook optijd binnen

Gewoon goed

Overzichtelijke website en bevestiging zoals het hoort. Ook duidelijke communicatie over leveren.

Als we bestellen is het zeker mooi op tijd nog nooit problemen gehad

super snelle levering

Ik ben reeds geruime tijd klant bij Bitiba en al altijd heel tevreden over de snelle leveringen. Het enig minpuntje is dat de grote zakken Wolf of wilderness bijna nooit op voorraad zijn.

makkelijk een bestelling te plaatsen en ook wordt het bestelde product snel geleverd

Snel en zonder poespas

Makkelijke website. Duidelijk, betaalbaar en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering Een goede prijs kwaliteit verhouden en een grote keuze

Gewoon Goed!

Fijne winkel waar ik producten bestel voor mijn 2 katten. Net iets goedkoper dan de concurrent en prima, snelle levering. Gewoon dik tevreden dus!

Super firma...snelle levering...top...

Super firma.... Snelle levering.... Top....

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Supersnelle levering bij Bitiba en de prijs ligt beduidend lager dan in de winkel. Hebbeb groot en breed assortiment. Echt een aanrader!

Weeral een snelle levering

Zoals altijd binnen de 3 dagen geleverd, mooi zo.

Tevreden

Super goed en goed verpakt en correcte prijs zijn zeer tevreden want kopen al vele jaren bij jullie

Steeds een mooie prijs en vlotte service.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Al meerdere keren wat besteld en nog nooit problemen gehad.

goede service en super prijs/kwaliteit

Heel correct en goede prijzen voor top producten

Fantastische service tegen zeer concurrerende prijzen

Al jarenlang klant van Bitiba. De prijzen zijn t.o.v. de concurrentie zeer aantrekkelijk en de service is meer dan perfect. Tel daarbij de 'spaarzegelactie' op en je gaat als klant nooit meer weg

Fijne webwinkel

Snelle bezorging, ruime keuze in producten en naar mijn inziens het goedkoopste. Fijn ook dat je extra korting krijgt zodra je boven een bepaald bedrag besteld. Top!

Supercalifragilisticexpialidocious

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Prettige service

Mijn bestelling wordt altijd supersnel geleverd, waardoor ik een blije 'makker' thuis heb. Hij is dol op z'n hondensnacks. Dankjewel!

Heel goed.

Heel goed,snelle levering.Goede site om te zoeken.Punten die je krijgt top.Klantenservice goed,snel antwoord. Het enige minpuntje naar mijn mening: indien je 2 pakken van 12kg besteld dat deze in 1 doos worden geleverd.Voor mij is dit niet te heffen.

Netjes optijd geleverd netjes verpakt En prijs isnook goed.

Super tevreden!

Heel veel keuze aan dierenspullen Zowel eten als speelgoed enz... En dit allemaal aan goede prijzen

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.