Kwalitatief goed voor en snelle bezorging

Ze hebben mooie goede merken en voorraad is vrijwel altijd op orde. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je erop geattendeerd worden wanneer de voorraad weer is aangevuld. Snelle verzending! Ik ben fan.

Kwalitatief goed voor en snelle bezorging

Betaalbaar

Tevreden van kwaliteit en betaalbaar voor ons dieren

Betaalbaar

Tevreden van kwaliteit en betaalbaar voor ons dieren

Mooi !

Snelle levering na bestelling .

Mooi !

Snelle levering na bestelling .

Veel keuze uit mandjes en speelgoed voor mijn katten ruime keuze uit droog en nat voer voor een lage prijs snel geleverd netjes verpakt

snel verzonden, raar verpakt, raar verstuurd

Ik bestel 8 zakken mais- kattenbakvulling. eze worden door twee verschillende bezorgers afgeleverd. DHL en Post NL hierdoor moest ik uiteindelijk toch 1 van de pakken ophalen bij een afhaalpunt. De levering hiervoor was raar ingepakt. heel veel in 1 doos. veel minder in de ander. de 1e doos was veel te zwaar én kapot. verder is de winkel goed, het is het inpakken en verzenden.

Volgens afspraak alles compleet geleverd en netjes verpakt. Toppie!!

Volgens afspraak alles compleet geleverd en netjes verpakt. Toppie!!

Makkelijke bestelling via de app, leuke acties via zegels sparen en kortingscodes en snelle levering.

Vlotte service en vlotte levering

Makkelijk te bestellen via de app, leuke spaaracties en kortingscodes en snelle levering.

Groot assortiment, prima service

Ik bestel al meerdere jaren regelmatig mijn kattenvoer en ben nog nooit teleurgesteld in de levering.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.