Veel keuze uit mandjes en speelgoed voor mijn katten ruime keuze uit droog en nat voer

zeer goed

zeer tevreden

zeer goed

zeer tevreden

Veel keuze in eten voor mijn katten en veel keuze uit mandjes en speelgoed

Goede voedzame hondenvoer en zeer snelle levering. Even een maand iets anders geprobeerd omdat dat veel goedkoper was maar hond had alleen maar honger blijkbaar want hij vest al het eten van de tafel. Dus snel weer terug naar jullie voeding

goede voeding en snelle levering

goede voeding en snelle levering

Veel keuze aan eten en speelgoed voor mijn katten snelle levering netjes verpakt

prima betrouwbaar bedrijf

Heb tot nu toe, na enkele jaren, nog geen akelige dingen meegemaakt met Bitiba. Alleen is soms de verpakking nogal beschadigd en dooreengeschud, waardoor er sommige van de kleine verpakkingen open zijn gesprongen en door de hele doos heen liggen. Anders zouden zij vijf sterren van mij hebben gekregen.

Correcte levertijd

Correcte levertijd

Snel bezorgd en goed verpakt en een vriendelijke koerier.

Snel bezorgd en goed verpakt en een vriendelijke koerier.

Goede producten, veel leveringsproblemen

Producten zijn prima (goede prijs-kwaliteit-verhouding). Echter ervaar ik steeds problemen met de levering. Ik krijg geen keuze door wie ik het wil laten leveren, dus in mijn ogen moet Bitiba het contract met de bezorger eens goed nalopen.

Altijd volgens afspraak.

Ik vind dit een heel goede service van bitiba. Ik ben heel tevreden. Grts Geert

Altijd volgens afspraak.

Ik vind dit een heel goede service van bitiba. Ik ben heel tevreden. Grts Geert

Perfecte service bij al mijn reeds geleverde bestellingen

Zeer goed!

altijd snel en zorgvuldig

Zeer goed!

altijd snel en zorgvuldig

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.