Minder tevreden

Vroeger heel tevreden sinds de corona tijd vaak product maanden niet verkrijgbaar en heel wat duurder geworden. Kwaliteit van dezelfde producten is ook niet meer wat het was. Bestellingen ook vaak niet optijd geleverd. Ik bestel af en toe nog eens wanneer product weer eens voorradig is. Vroeger bestelde ik enorm vaak. Wel wordt er bij een klacht onmiddelijk gerageert dat is steeds vlug afgehandeld. Daarvoor krijgen ze zeker 5 sterren voor de rest 3 sterren

Minder tevreden

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Top service, goede kwaliteit

Producten worden redelijk snel geleverd. Duidelijke communicatie via mail. Verkeerde levering of bij product niet ontvangen, wordt netjes opgelost. Dit komt overigens zelden voor. Verbeterpunt: telefoon klantenservice, ik kon het Vlaams sprekende meisje slecht verstaan. Liever Nederlands.

Super, top en snel

Goede kwaliteit prijs verhouding snel geleverd. Super aanbevolen

Steeds perfecte snelle levering

Steeds een vlotte en correcte levering aan zeer goede prijzen die veel lager zijn dan in een gewone winkel. Zeker een aanrader

Uitstekende service.

Besteld en 2 dagen later geleverd. Goed contact voor levering. Aan huis gebracht en goedkoper dan in winkel.

Alleen maar goede ervaringen

Altijd vlug geleverd en goed verpakt. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Houden zo. Mevr. N. Heusschen

Vlotte en correcte service

Veel keuze, regelmatig acties, snelle levering.

Super als altijd

Redelijk snel geleverd, goede producten voor een eerlijke prijs. De allergievoeding voor mijn kat was zelfs in prijs gedaald! En dat in deze tijd. Echt fijn!

Vele producten zijn goedkoper

Mijn ervaring is als je Bitiba koopt, vele producten een stuk goedkoper zijn. Koop je voor 59 of 99€ gaat er respectievelijk nog eens 3 of 5 % er af van je aankoop. Is ook je spaarkaart volledig krijg je 16 € korting bij je volgende aankoop.

Prijs kwaliteit zeer goed

Waarom ik geen uitstekend geef, heeft niks met de service en producten te maken. Wel dat vaak de blikjes geblutst zijn. Heb zelfs al gehad dat blisters en zakjes open waren. Voor de rest ben ik zeer tevreden.

Hard to beat service!

Hard to beat prices, fast and reliable delivery and a great selection. Efficient customer service as well.

Al jaren bestel ik bij bitiba. Snelle levering en prima service.

Eukanuba is goed voordelig bij jullie

Betere aanbiedingen

Goede site.

Goede site en product . Mijn katten smult ervan. En de bezorging is TOP.

Netjes,snel bezorgd

Supersnelle levering ,stevig en netjes verpakt...helemaal blij,ook met de €

Een overzichtelijke website. Altijd optijd ons voer voor de hond! En tevens nog een leuke spaaractie, dus wat wil je nog meer!

al tijd snel gelevert

het zijn goede produkten en ze vinden het lekker

Snelle levering aan huis en goede kwaliteit voor de juiste prijs!

Snelle levering en goede kwaliteit brokken. Je kan punten sparen en dan krijg je een leuke korting!

Bitiba een aanrader.

Bestel al jaren producten bij Bitiba voor onze katten. Producten zijn van goede kwaliteit, concurrerend geprijsd en snel geleverd. Ook de automatische spaarzegels zijn een aanrader

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.