fijn bedrijf en gemotiveerde mensen

van het bespreken en ontwerpen tot het komen tot een deal naar het te uitvoeren van het project fijn en perfect uitgevoerd. prijs kwaliteit is top

Goede kwaliteit en keurig op maat gemaakt.

Materialen zijn keurig op maat gemaakt en geleverd. Zelfs het leveren was keurig zoals afgesproken. Wij zullen in de toekomst zeker weer contact opnemen voor een bestelling.

goede kwaliteit voorzien van 3D tekeningen - perfect

vooraf goede werkvoorbereiding middels 3D tekeningen met maatvoering prijs - kwaliteit prima goede communicatie bij aflevering

goed product en goede service

snelle service , duidelijke offertes , perfect product

Prima kwaliteit en korte lijnen!

super tevreden met de snelle leveringen en snel contact met de juiste personen en goede levering!

Bosch Beton blinkt uit in meedenken

Bosch Beton heeft van begin tot eind goed meegedacht met ons project en ons voorzien van goed advies. Tevens hebben wij ze ervaren als zeer flexibel en meedenkend.

Snel kunnen schakelen, makkelijk klant contact

Als ik op het laatste moment (extra) materialen nodig heb dan krijg ik dat snel geregeld bij Bosch beton. Medewerkers denken in oplossingen en zijn klant gericht.

Zeer goede ervaring

Er werd door mijn contactpersoon snel en oplossingsgericht meegedacht in het ontwerp. De offerte was scherp en compleet incl. duidelijke tekeningen.

Perfecte intake van het project (met 3D tekeningen) en uitvoering van het werk via jullie montage! Uniek project waarbij we een polsstokverspringbak hebben gerealiseerd door gebruik te maken van de keerwanden (met nokje en wapening) van Bosch Beton.

Goed product, op tijd geleverd

Goed product en op afgesproken tijd geleverd

Meegedacht tot de laatste milimeter!

Al met verschillende projecten hebben we producten mogen plaatsen van Bosch Beton. Hierin waarderen we de heldere communicatie en het meedenken in zowel planning als technisch inzicht!

Goede kwaliteit en goeie planning

Goede samenwerking met tm-infra

Keerwanden van goede kwaliteit voor de juiste prijs

Het verkoopteam geeft de juiste adviezen om te komen tot de juiste keuze. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit en worden op de correcte manier geplaatst

Beste prijs, Snelle service

Bij de orginele bestelling had Bosch Beton de Beste prijs EN uit voorraad leverbaar. Een week later, in goed overleg, stonden de keerwanden klaar. Helaas bleek 150 te klein en moest het 200 cm hoog worden. Dit is na 3 dagen al omgeruild. Eigenlijk zo snel dat er geen mandagen verloren zijn gegaan. De prijs bij voor het omwisselen was misschien niet het allerbeste, dit was ruimschoots goed gemaakt door de bliksem snelle service.

Heel goed, duidelijke offertes met een overzicht tekening

Prima zaken doen, goed product, goede offertes en tekeningen, concurrerende prijzen.

Produktkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en goede prijs in 1

Goede aanbieding ontvangen, goed overleg over uitvoering en planning, geleverde produkten voldoen aan de verwachtingen, goede ondersteuning vanaf Bosch Beton en dat allemaal voor een passende prijs.

Goed bedrijf

Top bedrijf, duidelijk, komen afspraak na, goede communicatie, flexibel en vragen niet de hoofdprijs.

Het bestellen van de maatwerk keerwand verliep erg snel met een goede service.

De keerwand voor ons betrof een maatwerk keerwand. Het contact verliep goed en kregen snel reactie.

denken mee met de klant.

Bosch Beton is flexibel en denkt met de klant mee.

Goed geregeld met nuchtere mentaliteit

Gewoon goed geregeld

Goed geholpen, nette producten

Er wordt serieus goed en tijdig overleg gepleegd en de afstemming in de uitvoering is ook top!

goede service en prettig contact met personeel.

top bedrijf!

Goede service en juiste kwaliteit

Contact en aanvraag van materialen snel en goed geregeld! Korte lijnen en goede kwaliteit.

positief

positief in de samenwerking, meedenkend wanneer nodig, en een goede service.

Volledig, goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit van de producten

Volledig Incl. tekeningen, snelle levering en goede kwaliteit van de producten. Goede communicatie met werkvoorbereiding en sales.

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld