Goede service en kwaliteit

Goede service, kwaliteit en snel schakelen.

Degelijk bedrijf met goede producten en goede service.

Goed geholpen door de binnendienst

perfecte service

goed overleg, meedenken, en makkelijk in communicatie

Top service met een griffel

Een prettig ervaring vanaf voorbereiding/inkoop tot uitlevering. Vanaf meet af aan meedenkend!

Guter und schneller Service

Vom ersten Kundenkontakt bis zur Angebotserstellung wird stets schnell reagiert. Ebenfalls wird bei Auftrag die komplette Abwicklung einfach realisiert ohne viel Aufwand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top geweldig service en advies

Het contact met Lennard was top. Onze situatie was geen standaard situatie. Er werd door Lennard meegedacht in oplossingen. Voor ieder dingetje kon ik hem bellen of mailen. Kreeg heel snel een reactie van hem. Toen de offerte een order is geworden. Bleef hij als nog meedenken en nam de tijd voor mij. Door Lydia werd ik voorzien van de extra informatie omtrent plaatsen van de Keerwanden. Lydia dacht ook mee met oplossing omtrent het transport naar ons toe. Ook het transport had de nodige aandacht nodig. Ook daar werd meegedacht naar oplossingen door Lydia en Lennard Nogmaals enorm bedankt voor de fijne samenwerking en het meedenken naar oplossingen. Ik zal jullie zeker aanraden.

Goede communicatie en duidelijke afspraken

Samen met Arnold juiste prijs en levering afspraken. Tekening aanpassen ook geen probleem. Fijne samenwerking!

Op tijd en correct geleverd

Op het afgesproken tijdstip en datum geleverd en mooi strak

Super kwalteit en leverering!

Keerwanden besteld voor in de tuin. Superkwaliteit, en zeer fijne levering/chauffeur. De prijs was trouwens ook scherp :) Volgende keer weer hier.

Snel geleverd volgens afspraak!

Na aanvraag heb ik een snel een offerte ontvangen, gewenste aanpassingen werden snel verwerkt en ook de levering en plaatsing gingen heel voorspoedig!

100% klantvriendelijkheid.

Een bedrijf waar van begon tot eind de klant centraal staat en het product van top kwaliteit is.

Duidelijke communicatie en beloven geen die die ze niet waar kunnen maken.

Eerste keer zaken gedaan Is zeker voor herhaling vatbaar Duidelijke communicatie Stipt Goede aftersale Kortom zeer tevreden

Snelle service en bereid om mee te denken.

Aangename snelle communicatie.

Goede comunicatie en een prettige samenwerking.

Ik ervaar de samenwerking als prettig. Leveringen kloppen, prijs aanvragen worden snel behandeld.

Prima keerwanden, snelle levering en marktconforme prijs.

Goede ervaring met het bestellen van de keerwanden. Snelle levering en medewerkers met kennis va zaken.

komen afspraken na.

kwaliteitsproducten met vele keuzes.

Top service!!

Altijd prettig samenwerken met Bosch Beton. Korte lijntjes met Lennart dat werk altijd super.

Snel en deskundig

Op de juiste manier behandeld. Wijzigingen snel opgepakt en doorgevoerd. Vriendelijkheid voorop!

Hoge kwaliteit, stipt op tijd geleverd en service gericht o.a.bij plaatsing.

Ik heb bij Bosch Beton keerwanden gekocht, deze werden stipt op tijd geleverd in een hoge kwaliteit en tijdens de chauffeurs waren zeer behulpzaam bij het plaatsen. Een echte aanwinst voor mijn tuin.

Samen voor een goed resultaat!

Fijn samenwerken met de mensen van Bosch Beton. Denken goed mee en leveren kwaliteit!

goed en soepel geregeld

hoge kwaliteit zeer goed afgewerkt

Fijne ervaring

Wij van Greendex zijn zeer tevreden over Bosch Beton. Voor een van onze projecten hebben we L-elementen met hak afgenomen, en de samenwerking verliep uitstekend. De communicatie was helder, de planning soepel en afspraken werden netjes nagekomen. Dankzij hun deskundigheid en service konden wij het project succesvol realiseren. Kortom, een betrouwbaar bedrijf en zeker een aanrader!

Correct

Afspraak is afspraak netjes nakomen van de spullen. Mee denken om naar een goede oplossing te komen

Snel geleverd, mooi materiaal!

1 Grote Bosweg

Barneveld 3771 LJ