Goed advies Scherpe prijs En snelle service
Beste Wout, Mooie woorden, hartelijk dank daarvoor. Hopelijk kunnen wij de deskundigheid, uitmuntende kwaliteit en het goede advies vasthouden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Uitstekende service
Beste Stan, Korte en krachtige feedback. Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Goed bereikbaar. Ervaren verkopers Orders goed en netjes geleverd Redelijk geprijsd Kwaliteit is wat je verwachten mag Goede informatie op de website Kortom plezierig zaken doen.
Beste Pieter, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Hopelijk zien wij u een volgend project weer verschijnen.
Hele goede ervaringen met dit bedrijf, je wordt altijd netjes geholpen. Korte lijnen, en de juiste adviezen
Beste Dennis van Hoef, Netheid, korte lijnen en duidelijk en goed advies zijn waarden waar we voor staan. Goed om te horen dat dit ook bij u zo overkomt. Hartelijk dank voor je feedback. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Fijn bedrijf, snelle offertes en goede kwaliteit producten.
Beste Steven, Mooie woorden, hartelijk dank. Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Na telefonisch contact, snel een offerte op maat. Levering volgens afspraak. Totaal geen omkijken naar.
Beste Fred, Goed om te horen dat onze samenwerking optimaal verloopt. Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Goede kwaliteit wanden en ook een snelle oplossing gezocht voor het afkitten van de wanden
Beste Gidion, Hartelijk dank voor deze mooi feedback. Goedd te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Vanaf de aanvraag tot levering erg prettig in communicatie en erg goede service. De klemmen werden weer snel opgehaald.
Beste Anne, Goed meedenken, duidelijk communiceren en servicegerichtheid zijn mooi woorden. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Wij bestellen regelmatig keerwanden bij Bosch beton. Altijd snelle levering, duidelijke afspraken en fijn overleg.
Beste Gerdien, Hartelijk dank voor samenwerking. Mooie woorden van een leuke en goede partner. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Duidelijke communicatie en goed kwalitatief geleverde materialen. Gewoon zoals het hoort!
Beste Frank, Hartelijk dank voor je korte krachtige feedback. Het zijn weer mooie woorden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Wij (Gebr. Poppink BV) zijn een daadkrachtig bedrijf dat altijd zoekt naar de beste oplossingen. Hierbij passen leveranciers die hier op inspelen. Wij kennen Bosch beton als een oplossingsgerichte partij die meedenkt om voor onze opdrachtgevers tot de meest gunstige en passende oplossing te komen.
Beste Gert-Jan Poppink, Goed om te horen dat jullie ons nog steeds bestempelen als een betrouwbare oplossingsgerichte partner. Hartelijk dank voor deze mooie samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
De levering van de keerwanden verliep perfect. Na bestelling werd ik op de hoogte gehouden van de levering en dit klopte dan ook exact. Fijn contact met de chauffeur, waardoor we snel de wanden op de juiste plek konden plaatsen. Hartelijk bedankt hiervoor!
Beste Tim Bosson, Leuk en goed om te horen dat u als vaste klant uitermate tevreden bent over ons. Hartelijk dank voor deze lovende woorden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Verkoop prima, keerwanden prima, vakbekwaamd personeel autokraan om de wanden te plaatsen
Beste Matthijs, Goed om te horen dat u na al deze jaren nog steeds tevreden bent over ons. Hartelijk dank voor deze mooie woorden.
Goede service, er wordt goed meegedacht in de aanvraag van materialen en altijd een snelle service!
Beste Ruben, Hartelijk dank voor uw feedback. Goede service, meedenken en snelle levering zijn mooie woorden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Goede samenwerking. Korte lijntjes, en komen afspraken na.
Beste Sabine Veldhuis, Mooie woorden over onze service, ons snelle reageren en betrouwbaarheid. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Goed geholpen met het uitzoeken van de juiste keerwanden. Snelle reactie op de mail / telefonisch goed bereikbaar.
Bosch Beton is een prettige keerwanden leverancier met jarenlange kennis en ervaring. Deze kennis en ervaring vindt je weer op het moment dat je offerte aanvraag doet tot op het moment dat je de wanden plaatst.
Beste Steven Veerman, Wij zijn ook enorm tevreden en blij over onze jarenlange samenwerking. Hopelijk kunnen wij jullie nog een hele lange tijd voorzien van onze kennis, ervaring en service. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
uitstekend
Beste Mark Veldhuis, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Trots en blij dat wij goed meedenken en oplossingsgericht zijn. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Prettige samenwerking, en snelle service
Beste Michael, Leuk om te horen dat onze vakmannen goed met u meedenken, prettig met u samenwerken en dat onze service ook vlot is. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
goede keerwanden, vriendelijke service
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De combinatie van vriendelijkheid en kwalitatieve keerwanden klinkt ons als muziek in de oren. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
goed ervaring en voor herhaling vatbaar!
Beste Rob van Duren, Goed om te horen dat wij u goed hebben geholpen en dat wij wellicht in de toekomst u nog van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Voor het aanleggen van een grondkering is goed advies gegeven. In combinatie uit de keuze standaard produkten kon hiermee snel tot een goede oplossing gekomen worden.
Beste Paul Schipper, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Hopelijk kunnen wij onze klanten altijd van goed advies over de beste oplossing bieden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Altijd vriendelijk en zelfde contact persoon voor ons. De producten zijn van hoge kwaliteit en er is een zeer goede kennis in huis.
Beste Mark van den Burg, Goed om te horen dat wij u vriendelijk en met deskundig advies onze kwalitatieve producten hebben kunnen en mogen aanbieden. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
De keerwanden konden eerder worden geleverd en de specials konden nog op korte termijn worden aangepast. Top geregeld!
Beste Nico, Wij horen graag dat wij alles top hebbn mogen regelen! Dank je wel. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Regelmatig contacten gehad met Bosch Beton. Altijd behulpzaam, denken mee en korte lijntjes.
Beste Jeroen, Erg goed te horen dat wij als behulpzaam en klantvriendelijk worden bestempeld. Dank voor deze mooie woorden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
1 Grote Bosweg
Barneveld 3771 LJ