Goed vertegenwoordigd die met je me denkt
Beste Marco Weesp, Hartelijk dank voor deze korte krachtige en vooral positieve reactie. Leuk om te horen dat wij meedenken en onszelf goed vertegenwoordigen. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Prettige communicatie en snelle levering van een mooi product.
Beste Jordy, Erg leuk en goed te horen dat onze mooie producten snel geleverd zijn en dat de communicatie prettig is verlopen. Hartelijk dank voor deze feedback. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
ik krijg snel een goede prijs en een duidelijke aanbieding. problemen worden smaen snel opgelost.
vanaf maatvoering in de werkvoorbereiding tot aan de levering keurig voor elkaar !!
Die Bestellung und Lieferung von den Bosch Elementen hat super geklappt.
Sehr geehhrter Toni Bossers, Es ist schön zu hören, dass von der Bestellung bis zur Lieferung alles perfekt gelaufen ist. Vielen Dank für die Überprüfung. Mit freundlichen Grüssen, Team Bosch Beton
Levering was een paar keer door mij uitgesteld en daar werd nooit moeilijk over gedaan. Verkoper is vriendelijk, goed en snel te bereiken. Levering was vlot en zonder gedoe.
Beste Wilfred Hartjes, Mooie woorden over ons collega's, producten en aflevering. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
In offertestadium prima en gedetailleerd geadviseerd, correcte levering.
Beste Bart Jonkers, Vanaf offerte tot en met de levering omschrijft u ons als een kwaliteitsbedrijf. Hartelijk dank voor deze erg mooie woorden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
...
Beste Gerwin, Snel en goed verlopen. Kort, krachtig en voorral blij om deze review te lezen. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
super snelle levering goed geregeld
Beste Paul Gerrits, Geweldig om te horen dat de eerste silo stamt uit 1986 en dat er inmiddels al 6 silo's achteraan zijn gekomen. Snel, goed en duidelijk zijn uw woorden, hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
Flexibel, meedenkend in toepassingen en mogelijkheden
Beste Patrick, Leuk te horen dat wij flexibel, meedenkend zijn en onze afspraken netjes nakomen. Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Met vriendelijke groet, Team Bosch Beton
De 1e keer, vorige week keerwanden 0,75 m1 hoog; de chauffeur had deze nog nooit geplaatst; resultaat de keerwanden staan er niet mooi in. Vandaag perfect verlopen met het plaatsen van de keerwanden van 2.50m1 hoog.
Beste Johan, Ik begreep dat de vorige bestelling in eerste instantie alleen leveren was. Op locatie aangekomen was alles al voorbereid en werd de chauffeur gevraagd om de wanden gelijk te plaatsen. Er vanuitgaande dat het enkel een levering en geen plaatsing betrof, hebben wij niet onze 'plaatsingspecialist' gestuurd. Na contact met ons is alles in ieder geval besproken en opgelost. Des te mooier is het om te horen dat deze plaatsing van wanden perect is verlopen. Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
materiaal goed leverantie goed
Beste Peter Gorter, Goede producten, goed geleverd zorgt voor zeer grote tevredenheid! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Met de planning konden wij goed overleggen wat voor ons zeer fijn was. Gewoon goed product
Beste Gijs van de Pol, Hartelijk dank voor deze review. Van uitspraken als 'zeer tevreden' en 'gewoon een goed product' worden wij erg blij.
Goed geregeld, klantvriendelijk en bij een klacht (transportschade) wordt dit gelijk opgelost op een goede en nette manier.
Beste T.B. de Vries, Wij zijn verheugd te horen dat de klacht die u had snel, goed en op een nette manier is opgelost. We zien u dan graag in de toekomst weer.
Erg vriendelijk personeel en denkt goed mee!
Beste Mark Codee, Leuk om te horen dat u viavia bij ons terecht bent gekomen en dat wij naast vriendelijk ook erg snel onze mooie wanden hebben kunnen en mogen leveren.
Vanaf de bestelling tot aan de levering waren er geen problemen. We konden de bestelling een paar weken van te voren nog aanpassen en ook dat ging goed. Helemaal tevreden dus.
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie reactie. We zijn erg blij te horen dat alles, inclusief de last minute wijzigingen, naar wens is verlopen.
Dit is de 6e sleufsilo die we van Bosch beton gebouwd hebben. De kwaliteit wint telkens weer de strijdt zowel qua product, klantenservice als levering is het gewoon super inorde.
Beste Gijs, Alweer de 6e sleufsilo en al 20 jaar klant van Bosch Beton. Veel dank voor de mooi woorden, laten we er minimaal nog 20 jaar aan vastknopen!
Alles ging in goed overleg
Beste Dirk-Jan, Goed overleg, prettig samenwerken en kwalitatief hoogstaande producten... meer is er eigenlijk niet nodig. Dank voor de mooie reactie.
Prettige samenwerking, zowel verkoop als plaatsing. Afspraken zijn goed nagekomen.
Beste Herbert Kerkhoffs, Leuk om te horen dat u na bijna 10 jaar weer bij ons terecht bent gekomen. Nog leuker is dat wij met de juiste kennis van zaken, een prettige samenwerking en kwalitatieve producten alles volgens afspraak hebben kunnen regelen.
Ik had op korte termijn prefab keerwanden nodig. Door de zeer snelle service van Bosch beton werden deze op tijd bij ons op de bouw geleverd en konden wij gewoon door gaan met onze werkzaamheden.
Beste Christiaan van de Bunt, Hartelijk dank voor de review. Hopelijk zullen wij vaker wat voor u mogen doen.
Altijd prettig en plezierig contact, maar vooral sneller en concrete oplossingen!
Beste Dennis, Bedankt voor de mooie woorden; betrouwbaar, kwaliteit, prettig, snel en cncreet klinken als muziek in onze oren.
goed product
Beste Matthijs, Geweldig te horen dat alles perfect is verlopen en dat de kwaliteit van de producten helemaal naar wens zijn.
Alle keerwanden volgens afspraak en op geleverd met de juiste specifikakaties
Beste Henk van Wijk, Leuk dat u via uw buurman bij ons terecht bent gekomen en dat alles met de juiste specificaties en volgens afspraak is verlopen.
Mooie beton wanden voor onze nieuwe stro stal geplaatst.
Beste Antoine Tilleman, Erg goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de wanden en wellicht zien we u een volgende keer weer terug.
Levering keuring op tijd, strakke wanden.
Beste Thomas, Fantastisch om te horen dat je wederom bij ons bent terechtgekomen en dat alles weer vlekkeloos is verlopen.