Tijdens het bestelproces is goed meegedacht. Levering was op tijd en het product ziet er fantastisch uit.
Bedankt voor de fantastische feedback. mocht u beelden hebben van het eindresultaat stuur het ons gerust toe!
Goed bedrijf om zaken mee te doen. Goede communicatie en kwaliteit. Denken mee met de klant.
Bedankt voor de mooie beoordeling, altijd fijn om te lezen als alles goed verlopen is
Vanaf eerste offerte t/m levering goed gelopen. Alle afspraken keurig nagekomen en geleverd volgens afspraak. Mooie strakke keerwanden
Bedankt voor de mooie beoordeling, heel goed om te horen dat alles goed verlopen is, we hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Na een vlot offerte traject in goed overleg de keerwanden ontvangen. De chauffeur te plekke was erg behulpzaam en heeft het keurig afgerond.
Fijn dat de chauffeur zo behulpzaam was, en in overleg is er altijd veel mogelijk! Bedankt voor de fijne samenwerking
snel terug gebeld worden en gelijk geregeld.
een dikke 10, bedankt voor de mooie review! We helpen u de volgende keer graag weer verder
alles naar wens verlopen.
Bedankt voor de mooie beoordeling, veel plezier met de nieuwe wanden
goed geregeld nette chauffeurs en rustig net werk leveren
Onze chauffeurs zijn verantwoordelijk voor een mooi eindresultaat, fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst weer plannen hebben dan weet u ons weer te vinden. Veel plezier met de nieuwe wanden en bedankt voor de mooie beoordeling.
We vonden het een prettige samenwerking met de verkoper Douwe Bijlsma van Bosch beton. Bij vragen altijd snelle een reactie ook na 5 uur. Ook heeft hij een goed advies gegeven voor de nieuwe sleufsilo.
In de fabriek, in de verkoop en in de logistiek gaan we door tot het werk klaar is, en dat is heel vaak ook nog na 17:00 uur . Soms zichtbaar en soms ook niet, maar het is wel onze kracht en we streven ernaar dat vast te houden en zoveel mogelijk klanten van het beste advies en de mooie producten te voorzien. Hopelijk tot een volgende keer & Bedankt voor uw beoordeling.
Goed geregeld kwaliteit en prima overleg. Koe handel is helaas niet mogelijk. Pet muts of trui ook niet
Ik heb begrepen dat dat inmiddels ook is opgelost. Verder bedankt voor uw mooie beoordeling en hopelijk tot de volgende keer!
Goed geadviseerd door de vertegenwoordiger over een oplossing en het toepassen van welk soort wand. Mooie situatie tekening gemaakt. Tijdens de voorbereiding is het plan nog iets aangepast en kon er last minute nog extra wand geleverd worden. Kort om goed meegedacht en geschakeld.
Heel fijn dat het naar tevredenheid verlopen is en dat we ons flexibel konden opstellen voor een wijziging kort voor levering. Veel plezier met de nieuwe wanden.
Duidelijke communicatie, levering cf afspraak prima. Mooi product goed verwerkbaar
Bedankt voor de beoordeling, we hopen op een mooi eindresultaat van uw project. Mocht u toekomstig weer keerwanden nodig hebben dan horen wij dat graag.
Van horen zeggen , is contact ontstaan. Product lijkt niet goedkoop (heb geen vergelijking gezocht ), maar ziet er professioneel uit. Heb nog vervolg nodig om echt iets moois te maken. Ga huis bouwen in buitengebied en wil iets duurzaams neerzetten. Mogelijk in de toekomst contact voor iets speciaals wat past binnen jullie specificaties.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wist u dat we ook mooie bio-keerwanden produceren, daarin zijn gaten gespaard die gevuld kunnen worden met groen , zeker voor in een buitengebied is dat heel mooi toe te passen, u kunt er meer over vinden op onze website zie https://www.boschbeton.nl/keerwandoplossingen-op-maat/specials/
Afspraken worden nagekomen, alles op tijd.
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met de aankoop
Levering op de juiste plaats met de juiste materialen, klemhuur erbij gevraagd. Materiaal ziet er goed uit. maatvoering klopte.
Bedankt voor uw beoordeling. Door de klem aan onze klanten te verhuren kan er op een veilige en snelle manier geplaatst worden. Het voordeel is dat er geen kettingen of banden bij nodig zijn én de wanden zonder hijsogen geven een mooie afwerking. We hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Snelle korte lijnen, goede communicatie, kwalitatief goed product en snelle levermogelijkheden
Het is mooi om te lezen dat u zo blij bent met de samenwerking. Niet voor niks doen we al langer zaken, we hopen u van dienst te blijven. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen
Bedankt voor de mooie beoordeling, hopelijk tot een volgende keer, we staan graag voor jullie klaar. Zelfs in de vakantie blijven we bereikbaar!
Super leuk dat een goede /oude bestaande klant ons ook weer weet te vinden. Qua service en advies is er hopelijk niks veranderd, we horen graag weer of we u van dienst kunnen zijn.
Geen opmerkingen. Gewoon goed voor elkaar!
bedankt voor het mooie compliment, daar zijn we heel blij mee! & vertel het vooral verder. Hopelijk tot een volgende keer
De zaken zijn goed geregeld en levertijden worden gehaald
Fijn dat we al jaren een goede samenwerking hebben, daar zijn we heel zuinig op. We hebben bijna alle keerwanden voldoende op voorraad om heel snel te leveren, dat wordt door veel klanten gewaardeerd. Voor een volgende keer weet u ons weer te vinden!
snelle service, kennis van zaken en een fijn bedrijf om keerwanden te bestellen
Bedankt voor de mooie beoordeling, en super mooi dat u ons vaker terug weet te vinden. We denken graag mee voor alle oplossingen en produceren dat duurzaam en efficiënt (op maat) of leveren snel uit voorraad.
Prima bedrijf, goede communicatie , en super chauffeurs die wanden hebben geplaatst.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en de complimenten voor de chauffeurs. Uiteindelijk zijn onze chauffeurs heel erg belangrijk en bepalend voor het eindresultaat , ze zijn aanspreekpunt tijdens de levering en daarnaast erg secuur en voorzichtig met de keerwanden. Wij werken daarom al meer dan 50 jaar samen met één en hetzelfde transportbedrijf.
Super Snelle levering Kan je van op aan
Bedankt voor de fijne samenwerking, en hopelijk tot de volgende keer
Goed bedrijf, heldere afspraken
Beste Marco, Fijn om te horen dat alles weer goed verlopen is. Veel plezier met de nieuwe wanden en bedankt voor de beoordeling!
Denken mee in oplossingen, duidelijke afspraken.
Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot de volgende keer!
Goed en vlot geholpen
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We helpen u toekomstig graag weer.