snelle correcte levering

klantvriendelijk, snelle levering , kwaliteit materiaal

Alles keurig geregeld , volgens afspraak

Wij zijn zeer tevreden over afspraken , overleg met elkaar en levering

Goed geïnformeerd, ruim assortiment, maatwerk geen probleem

Prettig contact, deskundig advies en fijne afhandeling

Super service en denken goed mee.

Een bedrijf die snel werkt en meedenkt met de klant.

Goede service en duidelijke uitleg in de verkoop fase

Mijn ervaring is zeer goed. In de verkoop fase was alles helder. Nadat de offerte verstuurd was is er telefonisch contact met mij opgenomen of alles duidelijk was. Hierin kwam naar voren dat er voor het plaatsen van de keerwanden vanuit ons nog aanvullende werkzaamheden nodig waren. Bij het plaatsen van de keerwanden was de man die de keerwanden plaatste uiterst vriendelijk en behulpzaam.

top

goed geregeld

Wij zijn zeer tevreden.

Alles netjes voltooid. Wij zijn blij met de mooie, nieuwe sleufsilo's. Prima begeleiding.

Snelle service , prima geregeld

Elke keer weer topkwaliteit en goede service!

De prijs-kwaliteit klopt helemaal, ook goede service bij het rechtstreeks plaatsen vanaf de vrachtwagen.

de mensen van de buitendienst verdienen 5 steren en als je ze kon geven wel 10

jammer dat ze in de prijs offerte de ankers vergeten waren te tellen.

Snelle leveringen en goede kwaliteit.

Positief.

Gemaakte afspraken worden nagekomen

Betrouwbare partner, goede communicatie en breed leveringspaket

Zeer fijne samenwerking met Bosch Beton

Bosch Beton denkt mee aan de oplossingen, leveren goed materiaal en tot nu toe altijd op tijd en naar wens.

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Zeer goed service!

Top service en flexibiliteit

Goede service en snelle levering conform afspraak

snelle reactie en correcte afhandelinkg

n.v.t.

Prettige leverancier om mee te werken met snelle levertijden.

Onlangs een aantal keerwanden bij Bosch besteld. Producten waren op voorraad en konden de week erop geleverd worden. Dag voor de leverantie werd ik nog gebeld om de exacte levertijd af te stemmen.

Complimenten voor Henri

Zeer deskundig en altijd geduldig advies

Medewerkers zijn altijd goed op de hoogte van voorraad en mogelijkheden

Goed, snel en betrouwbaar

Snelle telefonische reactie. Niet de goedkoopste, maar wel de beste.

Goede, betrouwbare service

Goede en betrouwbare service

contact en leveringen prima

prima nette offerte goede levering en nog even na bellen of het klopte maar misschien wel iets te druk met klant om ze tevreden te stellen zitten nogal wat mailtje in mijn box van bosch beton

prima geregeld

goed verlopen

Snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit

Ervaringen zijn super. Je word altijd goed te woord gestaan door Douwe Bijlsma en Gerard Vlastuin. Bestellingen verlopen prima, geen lange wacht tijden en genoeg voorraad waar door je snel kunt schakelen. Van elk werk woord keurig vooraf een duidenlijke overzicht tekening gemaakt met keurige details waardoor het voor de eind gebruiker mooi en overzichtelijk word hoe en wat er komt en er uitkomt te zien. Er word dan ook super mee gedacht en gezocht naar de juiste oplossing, elk werk is anders. Een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, daar houden wij van en sluiten ons daar geheel bij aan.

Bestelling in heel korte tijd (binnen 1 week!) naar tevredenheid geleverd!

Bosch beton blijft meedenken met hun klanten! Zelfs voor een kleine leverantie! BEDANKT!

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld