Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Zeer goed service!

Top service en flexibiliteit

Goede service en snelle levering conform afspraak

snelle reactie en correcte afhandelinkg

n.v.t.

Prettige leverancier om mee te werken met snelle levertijden.

Onlangs een aantal keerwanden bij Bosch besteld. Producten waren op voorraad en konden de week erop geleverd worden. Dag voor de leverantie werd ik nog gebeld om de exacte levertijd af te stemmen.

Complimenten voor Henri

Zeer deskundig en altijd geduldig advies

Medewerkers zijn altijd goed op de hoogte van voorraad en mogelijkheden

Goed, snel en betrouwbaar

Snelle telefonische reactie. Niet de goedkoopste, maar wel de beste.

Goede, betrouwbare service

Goede en betrouwbare service

contact en leveringen prima

prima nette offerte goede levering en nog even na bellen of het klopte maar misschien wel iets te druk met klant om ze tevreden te stellen zitten nogal wat mailtje in mijn box van bosch beton

prima geregeld

goed verlopen

Snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit

Ervaringen zijn super. Je word altijd goed te woord gestaan door Douwe Bijlsma en Gerard Vlastuin. Bestellingen verlopen prima, geen lange wacht tijden en genoeg voorraad waar door je snel kunt schakelen. Van elk werk woord keurig vooraf een duidenlijke overzicht tekening gemaakt met keurige details waardoor het voor de eind gebruiker mooi en overzichtelijk word hoe en wat er komt en er uitkomt te zien. Er word dan ook super mee gedacht en gezocht naar de juiste oplossing, elk werk is anders. Een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, daar houden wij van en sluiten ons daar geheel bij aan.

Bestelling in heel korte tijd (binnen 1 week!) naar tevredenheid geleverd!

Bosch beton blijft meedenken met hun klanten! Zelfs voor een kleine leverantie! BEDANKT!

meedenkend in complexe ontwerpen

meedenkend in complexe ontwerpen

Fijne en vriendelijk samenwerking met Bosch Beton

Mijn ervaring met Bosch Beton is tot op heden altijd goed en zeer fijn verlopen. Wanneer er iets aan de hand is of onduidelijk is, wordt ik altijd fijn en goed te woord gestaan en komen we samen tot een passende oplossing. De materialen worden op tijd geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Top om mee samen te mogen werken vind ik.

Mooie afgewerkte keerwanden. Goed contact met de klant en meedenken. Mooi overzicht in 3d model en afmetingen.

Super bedrijf om mee samen te werken

Al diverse malen materialen besteld komen afspraken na leveren kwalitatief goed materiaal en zeer vriendelijke mensen zowel op kantoor als buiten terrein / fabriek

afspraak is afspraak

goed product waardeloze vertegenwoordiger

Al verschillende jaren tevreden klant maar na een zeer onbeschofte en ongeïnteresseerde houding van uw vertegenwoordiger Cor Molenaar heb ik mijn twijfels of ik dit wel blijf. Nogmaals, op het product , de plaatsing en zeker de klantenservice is niets aan te merken.

Vooral snelle prijsaanbieding na aanvraag producten

Door een snelle prijsaanbieding en leverantie van hoogwaardige producten + een groot stuk flexibiliteit en meedenken de juiste producten voor een juiste prijs op de juiste plek binnen de gevraagde tijd.

mooi produkt , planning en (kit)afwerking kan beter

mooi product, wel de gebruikelijke beton maatafwijkingen volgorde van levering kan beter en afkitten van de trappen zou ook de afwerking ten goede komen

Snel en duidelijk afspraken maken

Nadat ik contact had opgenomen met Bosch Beton kreeg ik heel snel de offerte! Na goedkeuring werd alles direct ingepland en goed gecommuniceerd Het werk en oplevering zijn prima

Prima geregeld

Goed contact gehad alles snel geregeld prima

denkt mee, oplossingsgericht, goed contact

afdeling verkoop denkt goed mee in mogelijkheden, goede communicatie, goede afstemming transport.

Snelle en betrouwbare leverancier

Goed en eerlijk advies, een scherpe prijs en zeer snelle levering. De kwaliteit van de producten is erg goed.

Van bestelling tot levering en nazorg is alles perfect verlopen!

Bedankt!

Grote Bosweg 1