prima levering, keurige materialen

vooral de maatvoering van de keerwanden is prima en fijn om mee te werken

Goed en duidelijk

Conform afspraak geproduceerd en geleverd.

prima geen opmerkingen

Goed bedrijf, levert mooie kwaliteit en denkt waar nodig altijd mee.

goed bedrijf een mee samen te werken !

Correct en goed.

Zoals het behoort.

Snelle, complete levering

Je wordt geholpen door deskundige medewerkers en altijd een vlotte afwikkeling van offerte tot aan opdracht.

snelle service, afspraken nagekomen

prijsaanvraag even na moeten bellen, maar na uitleg dat er druk achter zat ook direct opgepakt en georganiseerd.

positief

Van offerte tot levering een snelle en soepele afhandeling. Het assortiment en de prijzen waren ook gunstiger i.v.m. directe concurrenten. De kleine keerwandjes zouden wat mij betreft wel kogelkopankers mogen hebben.

Goed, de keerwanden en betonplaten geleverd op ons project zijn van hoge kwaliteit (maatvastheid)

Goed, kwaliteit van de geleverde producten is hoog. Transport kon snel en goed geregeld worden, chauffeurs hebben de producten geplaatst en dit ging met goed vakmanschap/handigheid met de kraan op vrachtwagen. Door Bosch zijn wij in het hele traject goed geadviseerd en op de hoogte gehouden.

Goed!

Snel een duidelijke offerte, Scherpe prijs, Goede tot uitstekende kwaliteit van het product, Wordt goed meegedacht in maatwerk oplossingen, hoeken. Prettig contact, Vooral zo doorgaan in de toekomst!

Goede Service , levering prima volgens afspraak

Goed contact met verkoop en na opdrachtverlening wordt dit netjes afgehandeld

Goede kwaliteit van plezierige mensen

Razendsnelle respons op uw vraag

Offertes vaak binnen een dag aangeleverd, snelle service en meedenken in oplossingen!

Prima respons en service, erg tevreden

Op mijn aanvraag prijsopgave kreeg ik vrij snel respons en werd er aan alle kanten meegedacht over de diverse mogelijkheden die Bosch beton kon bieden. Op de afgesproken datum werden de materialen keurig op tijd geleverd. Erg tevreden over de samenwerking en mate van service

Mooie maatvaste gladde keerwanden.

Een aantal kunststof tussenlatten is te kort, lossen wij op met het kitten. Voor de rest super tevreden en goed aan de afspraken gehouden.

Prettig overleg in zowel voorbereiding en planning !

Prettig overleg in zowel voorbereiding en planning !

Prettig samenwerking

Sehr gute Betreuung

Wir sind mit der Kundenbetreuung und der Ausführung sehr zufrieden. Die Logistik hat hervorragend geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een prettig contact en een vlotte levering

We hadden een prima contact met vertegenwoordiger Douwe Bijlsma. Vrij snel na de aanvraag konden de silowanden al worden geleverd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de materialen. Al met al zeer tevreden!

Tolles Produkt. Jederzeit wieder

Ich habe Ihre Produkte auf einer anderen Baustelle gesehen. Habe mich im Internet informiert und Kontakt zu Ihnen aufgenommen. Ab dann lief alles wie von selber. Angebot, nachfrage von Ihrem Innendienst, neues Angebot ( weil sich die Element höhen geändert haben ), nochmalige Nachfrage, Bestellung und Ausführung. Alles unkompliziert und einfach. Auch die Montage und Lieferung war pünktlich wie vereinbart. Alles zusammen : Tolles Produkt, Tolle Firma, Tolle Mitarbeiter

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel prettig om mee samen te werken

Heel prettig om mee samen te werken, soms is er een tekort aan klemmen maar ik ben zeer tevreden

Super gelopen!

Goed gelopen! Levering op tijd, en chauffeur netjes gebeld waar die de wanden mocht lossen. Zoals altijd een topproduct! Mooie strakke en maatvaste wanden. Klein tipje: Iets vlotter reageren op mailcontact. Al met al dik tevreden!

Snel, netjes, duidelijk.

Netjes, duidelijk, snel.

Strak gepland

Snel geregeld en alles liep mooi door.

er word goed informatie gegeven. het werken met de klem is ideaal.

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld