Snel, Goed, Anticiperend, Oplossend, Klaar

Snel, Goed, Anticiperend, Oplossend, Klaar. Door het ganse Team. een jasje van Boschbeton zou mij niet misstaan...

snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen, er kon snel worden geleverd en ze willen het als dat nodig is gelijk op de goede plek zetten.

Tevreden

Goede service. Makkelijk te bereiken en afspraken te maken.

Uitstekende levering en comunicatie

We hebben goede ervaring met v/d Bosch beton,snelle levering en oplossingsgericht werk geleverd.

alles is correct afgeleverd

Het materiaal is maatvast en makkelijk te plaatsen met bij geleverde klem

Geduldig en behulpzaam

Ik ben een kleine speler met veel vragen en daar wordt heel serieus naar geluisterd en meegedacht.

Super geregeld van begin tot eind

Wij wilde tijdens de kerstdagen L keerwanden neer zetten Maandag voor kerst gebeld woensdag geleverd Mail getuurd over retour klem maar vakantie tijd maandag 4 al mail terug gehad en dinsdag klem weer opgehaald Dus wat mij betreft is dit nog eens super services

Fijne samenwerking met Bosch Beton

Het afgelopen jaar heb ik fijn samengewerkt met Bosch Beton. De producten die ik besteld heb zagen er allemaal top uit en waren altijd op tijd geleverd. Het fijne contact wat ik altijd had wanneer er wijzigingen werden die altijd goed verholpen. Al met al een fijne samenwerking gehad afgelopen jaar met Bosch Beton.

Service is prima geregeld

Bosch Beton heeft de service hoog in het vaandel staan. Er wordt geluisterd naar de vraagstelling en meegedacht over een passende oplossing.

Goed bedrijf prima service

Goed bedrijf. Komt afspraken na. Service is goed.

het beste product voor een goede prijs.

Zeer goed product, meedenkende, betrouwbare en flexibele organisatie en een passende prijs.

Perfecte en snelle service. Goed en makkelijk contact met vertegenwoordiger. Bereid om mee te denken in oplossingen.

Denk prettig mee, offerte, levering en faktuur conform afspraken. In offerte zou in plaats van de garantie termijn beter stuks prijzen en eventueel zaagkosten kunnen vermelden en slechts 1 maal de geldende garantie termijn.

Klantvriendelijk, meedenken in oplossingen.

prima produkt en super snelle levering

prima produkt en super snelle levering

Degelijke materialen afgeleverd

Goede service en snelle levering

prima keurige wanden

Uiterst correct en netjes.

Uiterst correct en netjes.

Klant vriendelijk, meedenkend en bereid om eventuele schade op te lossen

Ik heb een positieve ervaring overgehouden met '' Bosch Beton " Verkoper was zeer vlot en meedenkend , ook in het denken van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik zou het zeer aanraden om in contact te komen met bosch beton voor het maken van een afspraak om vooruit te boeren.

top goed geregeld Frank!!

Goede communicatie, duidelijk afspraak levering

Zeer goed geholpen

Met Frank contact gehad over prijsaanbieding was zeer correct Overgegaan tot order en leveren ook dat was correct Enige was telkens de klemmen , maar met de inzet van jullie hebben we dat ook naar tevredenheid opgelost Als ik weer iets nodig heb meld ik me bij jullie Top medewerkers en een zeer mooi bedrijf

goede kwaliteit. Fijn bedrijf om mee samen te werken

Goede kwaliteit, levering op tijd en snel en klantvriendelijk

Mooie gladde wanden. Binnen enkele dagen geleverd voor een nette prijs. Ook was het erg prettig dat we de klem in Horst mochten afgeven en niet hoefden terug te brengen naar Barneveld.

plaatsen geweldig.

tijdstip bezorgen puinhoop. zouden tussen 7.30 uur en 8.30uur bezorgen. komt om 9.55 uur aan kakken. Zeer GROOT pluspunt. hadden dag voor bezorgen een wolkbreuk,alles onder water( 20cm). Was geen bezwaar, werd zonder probleem uitgesteld. geweldig.

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld