Als klant werd ik door Bosch Beton zeer goed behandeld, netjes voor levering gebeld.

Prijsafspraak en planning prima, fijne chauffeur

Prima bedrijf

Prima en correcte afhandeling

Prima product, correcte afhandeling van offerte tot bestelling op locatie

Goede adviezen vooraf en goed werk met plaatsen.

Vooraf hebben we de plannen doorgesproken en daar kwam een goed advies uit over hoe te plaatsen etc. Het plaatsen verliep vlekkeloos, de informatie om de baan te maken was ook goed en makkelijk mee te werken.

Erg tevreden

Goed geholpen door de verkoper en ook met de planning. Het plaatsen van de wanden ging ook erg goed!

Zeer goede levering van kwaliteitsvolle keerwanden

We hebben keerwanden besteld voor in onze tuin. De keerwanden van Bosch Beton ogen heel mooi en afgewerkt.

Zeer positief

Prettig voortraject waarbij we gezamenlijk de ideale keerwand bepaald en ontworpen hebben. Korte lijnen Verder alles zoals levering conform afspraak.

Alles op tijd geleverd en strakke keerwanden

Chauffeur hheft dag van te voren gebeld hoe laat hij terecht kon bij ons. Hij was ook op tijd. Netjes gelost. Keerwanden goede kwaliteit.

correct en flexibel

Onze ervaring met Bosch beton is prima. Correcte snelle levering van een prima product, afspraken worden nagekomen.

Meedenkend

Voor het werk onderdoorgang Amstelstroomlaan hadden wij keerwanden nodig voor een grondkering tussen twee sporen. Hiervoor heeft Bos Beton binnen hun mogelijkheden een passende oplossing geboden. Het proces liep bijzonder soepel, correct en binnen de planning. Voor de aanvang van de 16 daagse buitendienststelling zijn alle keerwanden geleverd. De kwaliteit van het product is uitstekend. Dank jullie wel.

goed geregeld

er word snel op de aanvraag gereageerd. correcte afhandeling van de opdracht.

Alles zeer correct afgehandeld.

Uitstekend!

Goed advies en alles snel en goed geregeld.

Flexibel en correct

Precies zoals je als klant behandeld wilt worden en de elementen zijn gewoon perfect.

Goed product, en goed afspraken mee te maken

Levering en kwaliteit conform afspraak.

het is goed verlopen voor nu en nog eens

Mooi. En strak product

Na wat kort overleg, snel de offerte in huis. Vroeg om korte levertijd, en ook dit was mogelijk. Keurige chauffeur welke keurig op afgesproken tijd kwam lossen. Prima geregeld In samenwerking met #kokhoorn.nl een mooi project. Beide bedankt

prettige medewerkers

Fijne medewerkers, goed in het geven van adviezen.

GOED

DE SAMEN WERKING IS GOED

Klein project, prima afstemming

Snelle service en fijne communicatie

Zeer Goed!

Goede, duidelijke communicatie en adequaat handelen. Afgesproken planning werd altijd exact nageleefd. Tevens werd er in de voorbereiding goed pro-actief meegedacht. Complimenten voor Bosch-Beton!.

Zeer goed en prettig contact

Van onze kant diverse veranderingen in zeer korte tijd, welke door dhr. Lijbers van Bosch Beton prettig en eenvoudig opgelost zijn. Snelle actie en afspraken geheel nagekomen.

Zeer tevreden over verkoop, bereikbaarheid van verkoper, plaatsing, ... Enkel de klem die we huurden heeft de zware panelen enkele keren laten vallen.

Super verlopen

Hoi alles is prima verlopen zo hoort het super bedankt

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld