Zeer correct

mooie afgewerkte keerelementen

Mooi keerelementen en gemakkelijk aan te brengen met de duidelijke tekening die erbij zit.

Snel en en vakkundig geplaatst.

Bij mijn vraag voor de wanden , snel en een passende offerte. Prijs kwaliteit verhouding prima. Plaatsing snel en vakkundig.

Oprechte fijne samenwerking

Mijn ervaring met Bosch Beton is uitermate fijn. Wordt altijd op een oprechte manier geholpen en snel te woord gestaan. Producten die geleverd worden zijn er op tijd en zijn kwalitatief in orde.

Snel en correct

correct en snel geholpen. Goed meegedacht en vlotte levering

Prettige samenwerking, prima product

Flexibele en prettige samenwerking, klantgericht en probleemoplossend

Duidelijk en prima maatwerk

Kwalitatief een zeer goed product, offerte aanvraag accuraat

Prima geholpen

Prima geholpen, netjes te woord gestaan

Goede en snelle service

Goede klantenbeheer, en snelle service

Je wordt goed geholpen

Met vragen goed uitgelegd hoe en wat je moet doen en ze nemen tijd voor je en top bedrijf

Volgens afspraak en mooi glad

Zeer tevreden over de communicatie en het product

Snel prijs en snel geleverd

Door een late aanpassing van onze zijde moesten de afmetingen op het laatste moment aangepast worden. Door het snelle handelen van Frank L. zijn de juiste panelen (op maat) op het werk gekomen!

Zeer mooi afgewerkte wanden

Telefonisch keerwanden besteld, alles volgens afspraak geleverd, erg fijn dat de transporteur nog even belde om de geplande tijd door te geven. Ook het ophalen van de klem perfect volgens afspraak. De volgende bestelling wordt zeker weer bij Bosch Beton.

prima geregeld

Hele correcte afhandeling en prima meedenken van alle medewerkers

Hele correcte afhandeling en prima meedenken van alle medewerkers

Goed verkoop team en mooie producten..

Prima .. cijfer 7,5 Verbeterpunt ; werkvoorbereiding duidelijker specificeren met werktekeningen opmaken en het zeer onduidelijke renvooi wat hier bij hoort. Ook hierin eigen controle slag doen voor aanleveren bij de opdrachtgever ter goedkeuring.

geweldig goed geholpen

Fijn bedrijf om te bellen en wat te bestellen. Goed advies van het personeel gekregen. Ik Bel altijd eerst naar Bosch beton om te horen wat kunnen jullie voor mij doen, en er wordt geluisterd naar mijn keus en evt geadviseerd over de mogelijkheden.

NOG STEEDS EEN ECHT KOOTWIJKERBROEKS BEDRIJF

Zoals altijd weer op een fijne manier geholpen!!!!!

prima geregeld

prima service, spoedig offerte dus dik tevreden ook leverbetrouwbaarheid heel goed.

Perfect samen gewerk

Snel helder en netjes geleverd

Prima service en goede producten

Het contact met kantoor verliep erg prettig, er werd goed mee gedacht. Levering keerwanden op tijd, producten zagen er goed uit. Kortom, een bedrijf waar je graag zaken mee wil doen.

uitmuntend geregeld

Maandags 1 keerwand besteld, woensdag was deze op een geplande rit kosteloos meegebracht naar de regio alwaar ik hem op kon halen. Zeer content met het product, en Scherp geprijsde kwaliteit.

vriendelijk te woord gestaan. snelle en correcte levering

na een rommelige levering prima eindresultaat

De planning was nogal rommelig. Reeds bij jullie bekend en ook al opgelost. De plaatsing van platen en wanden was zeer kundig met mooi eindresultaat tot gevolg.

Ik ben door Bosch Beton prima geholpen.

Voor een project had ik op korte termijn keerwanden nodig. Omdat de standaard wanden niet voldeden is aan Bosch Beton gevraagd of er maatwerk kon worden geleverd. Dit bleek mogelijk en hiervoor was dan wel een constructieberekening t.b.v. de benodigde omgevingsvergunning nodig. Deze constructieberekening is op snelle wijze aangeleverd. Na vervolgens het akkoord op de omgevingsvergunning is opdracht tot uitvoering gegeven. De levering van de keerwanden moet nog plaatsvinden.

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld