Zeer positief

Prima bedrijf. Transparant, heldere afspraken die nagekomen worden. Meedenkend en prettig om mee samen te werken.

prima geregeld

zoals altijd van a tot z perfect

zoals altijd van a tot z perfect geregeld met geweldig personeel van kantoor tot uitvoering. beginnend met een duidelijke offerte tot het net achterlaten van de werkplek.

Goede kwaliteit product en meedenkende medewerkers.

Samen met medewerkers voor beste optie gekozen en alternativen overwogen. Tenslotte keurig afgestemde planning en wijzigingen daarin netjes optijd gemeld.

prettig

was goed, maar was onduidelijk wanneer de materialen geleverd zouden worden . moesten we zelf achteraan.

Hulpvaardig en oplossingsgericht

Prettig en betrokken

snel en oplossingsgericht

1 Snelle offertes 2 Snelle levering 3 Meedenkend 4 goed product

Alles zonder problemen geleverd

Keerwanden snel geleverd met enkele waardevolle tips van de chauffeur hoe te plaatsen.

Wederom een levering uitstekend verzorgt

Van verkoop tot en met de levering is het uitstekend verzorgt. Service m.b.t. lenen van een klem is ook in orde.

Samenwerking en behandeling en afwikkeling van de order is prima verlopen

Fijne samenwerking

supergoed meegedacht met ons, tbv beste resultaat

vanaf werkvoorbereiding tot de uitvoering liep het gesmeerd :)

goed contact met verkoop

Goed!

We hebben afgelopen periode (van 2jaar terug tot heden) regelmatig zaken gedaan. van kleine projecten met een kleine keerwand tot de grotere projecten kan ik Bosch Beton aanbevelen. Ze denken mee, verzorgen een plaatsingstekening en communiceren op tijd en accuraat.

goede samenwerking

Prettig overleg en delen van gegevens ook top

Zoals altijd, vertrouwd en goed

Bestelling en levering voldoen gewoon altijd aan de verwachtingen die gewekt worden. Rustige en kundige chauffeurs. Totaalplaatje klopt gewoon.

Goed geregeld

Goed advies,en snelle levering ,meedenkend over het beton element wat je nodig heb. Bedankt voor de samenwerking

Snelle service, prima levering

Juiste offerte, goede prijs en snelle levering

Top geholpen

Fijne communicatie en uitstekend meegedacht. Aflevering ging helaas gepaard met schade aan de beukenhaag ondanks genoeg ruimte.

mooie nette wanden

kwaliteit van wanden top advies bij aankoop goed jammer dat leverafspraken niet zijn nagekomen, bijna 2 uur te laat, daardoor staan er toch een kraan en grondwerkers te wachten, kost geld. ook is jammer dat particuliere klant zelfde offerte krijgt als wij, kortom mooi product, maar voor ons geen marge zou beter kunnen

goede producten, snelle levertijd

De producten zijn goed. De levertijd is snel. De offertes worden snel gemaakt en de verkopers zijn deskundig en vriendelijk. De offertes zijn alleen wel erg onduidelijk, omdat er alleen een totaalprijs genoemd wordt en geen specificatie.

Vakkundige mensen

Vakkundig en snel en goed geholpen door de binnendient van Bosch Beton

Goede kwaliteit keerwanden.

We hebben mooie strak afgewerkte keerwanden mogen ontvangen voor ons project. Contact en service waren ook goed. Tevreden klant.

Samenwerking en maatvoering waren goed. Een verbeterpunt is dat er standaard 2 klemmen geleverd moeten worden bij hoekelementen.

Van Offerte t/m de Levering alles perfect geregeld, TOP !! bedrijf

Het contact met de verkoop afdeling was zeer vriendelijk, professioneel en vooral meedenkend. Offerte werd snel opgemaakt en op verzoek een aantal keer zonder probleem gewijzigd. De levering was perfect geregeld en exact op tijd zoals afgesproken. Mooie strakke wanden, en met de bijgeleverde klemmen stonden ze snel op hun plek. Alles prima voor elkaar, kan niet beter. Ik ga ze zeker voor de volgende klus weer bellen

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld