goede samenwerking

Prettig overleg en delen van gegevens ook top

Zoals altijd, vertrouwd en goed

Bestelling en levering voldoen gewoon altijd aan de verwachtingen die gewekt worden. Rustige en kundige chauffeurs. Totaalplaatje klopt gewoon.

Goed geregeld

Goed advies,en snelle levering ,meedenkend over het beton element wat je nodig heb. Bedankt voor de samenwerking

Snelle service, prima levering

Juiste offerte, goede prijs en snelle levering

Top geholpen

Fijne communicatie en uitstekend meegedacht. Aflevering ging helaas gepaard met schade aan de beukenhaag ondanks genoeg ruimte.

mooie nette wanden

kwaliteit van wanden top advies bij aankoop goed jammer dat leverafspraken niet zijn nagekomen, bijna 2 uur te laat, daardoor staan er toch een kraan en grondwerkers te wachten, kost geld. ook is jammer dat particuliere klant zelfde offerte krijgt als wij, kortom mooi product, maar voor ons geen marge zou beter kunnen

goede producten, snelle levertijd

De producten zijn goed. De levertijd is snel. De offertes worden snel gemaakt en de verkopers zijn deskundig en vriendelijk. De offertes zijn alleen wel erg onduidelijk, omdat er alleen een totaalprijs genoemd wordt en geen specificatie.

Vakkundige mensen

Vakkundig en snel en goed geholpen door de binnendient van Bosch Beton

Goede kwaliteit keerwanden.

We hebben mooie strak afgewerkte keerwanden mogen ontvangen voor ons project. Contact en service waren ook goed. Tevreden klant.

Samenwerking en maatvoering waren goed. Een verbeterpunt is dat er standaard 2 klemmen geleverd moeten worden bij hoekelementen.

Van Offerte t/m de Levering alles perfect geregeld, TOP !! bedrijf

Het contact met de verkoop afdeling was zeer vriendelijk, professioneel en vooral meedenkend. Offerte werd snel opgemaakt en op verzoek een aantal keer zonder probleem gewijzigd. De levering was perfect geregeld en exact op tijd zoals afgesproken. Mooie strakke wanden, en met de bijgeleverde klemmen stonden ze snel op hun plek. Alles prima voor elkaar, kan niet beter. Ik ga ze zeker voor de volgende klus weer bellen

Goed product goeie service

Net bedrijf,goeie producten fijne behandeling door afdeling verkoop met korte lijnen. Prettige samenwerking ervaren

altijd dik voor elkaar

ik ben al jaren klant van jullie ik ben tot heden toe diktevreden

Zoals gebruikelijk prima!

Snelle offerte, snelle en correcte levering. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Bosch Beton.

best gelopen

de samenwerking liep best en de bestelling was gauw op zijn plek

Korte lijnen en correct afhandeling

Het contact met de binnendienst is prima en we worden goed geholpen als er vragen en/of aanpassingen zijn. Leverantie verliep soepel en er werd geleverd op de afgesproken tijd.

super geregeld en snelle levering

super geregeld en snelle levering

Keurig bedrijf met een goede service.

We zijn samen tot een goede prijs gekomen en de communicatie verloopt erg plezierig.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen en snel geschakeld!

Dik tevreden.

Goede begeleiding. En alles geleverd op de dag waarneer we wilden .

Top geregeld.

Mooie wanden en op tijd geleverd.

Snel, goed en duidelijk.

Snel, goed en duidelijk.

Fijn bedrijf met uitstekende communicatie en service.

Goede communicatie en fijne samenwerking. Leveren op tijd en datum en hoge kwaliteit wanden.

Bosch beton past perfect bij onze topkwaliteit!

Duidelijke afspraken welke ook stipt nagekomen worden, wijziging in planning van levering ook geen probleem, en producten geleverd van juiste kwaliteit~!

Test

Test of het systeem werkt

Grote Bosweg 1

3771 LJ Barneveld