Al jarenlang kopen we voor onze klanten de keerwanden bij Bosch Beton, omdat ze mooi, strak en voordelig zijn! Daarnaast is Bosch Beton een zeer betrouwbare en fijne partner. Onlangs nog een mooie rondleiding gehad door de immense fabriek. Topbedrijf!
Dan bent u één van de gelukkigen die een kijkje in de keuken mocht nemen, want dat gebeurt niet vaak. Maar de reacties zijn dan wel altijd positief. Voor een betonfabriek is het om door een ringetje te halen, onze mensen werken heel erg netjes en gemotiveerd met als doel natuurlijk het mooiste product. Dat kunnen onze klanten dus zeker waarderen en dat is leuk om hier ook terug te lezen. Bedank voor de leuke review en hopelijk tot een volgende keer
Er werd niet gesproken over wie de fout heeft gemaakt, maar direct gehandeld en met een goede vlotte oplossing te komen.
Bosch Beton is een mooi bedrijf dat graag meedenkt in oplossingen en een snelle en goede service verleent. Ook als problemen zijn lopen ze hiervoor niet weg. Hopend op nog vele jaren een goede samenwerking!
Kwaliteit volgens afspraak!
van aanvraag tot oplevering super strak georganiseerd
Mijn bestelling is op afgesproken tijd geleverd en voldeed aan de verwachting. Goede service.
Het is prettig samenwerken om tot de juiste keuze te komen welke keerwanden we moeten toepassen op een van onze eigen locaties. Er worden duidelijke uitvoeringstekeningen gemaakt die goed helpen tijdens voorbereiding en realisatie. Het plaatsen van de wanden ging vlug en soepel door kundig personeel. Alom heel traject heeft fijn en goed verlopen vanaf inkoop tot realisatie.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles zo compleet en duidelijk voor jullie was. Wij hechten heel erg veel waarde aan het nakomen van afspraken. En wanneer dat door onze klanten ook serieus genomen wordt dan maken we elkaar weer compleet en zorgen we samen voor het beste resultaat.
goed en snel
Bedankt voor uw mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer
Vanaf het eerst contact bij het verzoek voor een offerte is er door Bosch Beton tijdens het hele project meegedacht en ingespeeld op de steeds strenge eisen voor veiligheid en constructie van ons waterstof tankstation. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een perfecte productie van de verschillende betondelen en de realisatie van de juiste vormgeving voor een acceptabele prijs. Een geweldige samenwerking en prestatie van hoog niveau! Kortom: klasse in beton gegoten!
Wat een prachtig project, helemaal toekomstbestendig. Super fijn dat we met elkaar mee konden denken en we hopen dat er nog meer mogen volgen!
Wij hebben keerwanden geplaatst bij onze sloot en zijn hier erg blij mee. Op dit moment vult de kraan dit aan met grond en het resultaat mag er zijn! De communicatie met Bosch Beton was duidelijk, professioneel en er werd mee gedacht. Kortom, mochten we weer iets nodig hebben, dan zouden we dat zeker aanraden om bij hun te regelen!
Bedankt voor de mooie beoordeling en we hopen op een mooi eindresultaat, we hebben graag onze bijdrage geleverd en hopen in de toekomst weer eens van jullie te horen.
De samenwerking met Bosch Beton verloopt erg prettig vind ik. Bij een offerteaanvraag krijg je tekening meegestuurd zodat duidelijk is wat er in de offerte meegenomen is.
Fijn dat alles duidelijk was voor u. Veel succes met de afwerking van jullie project en hopelijk tot een volgende keer.
Helemaal goed, veel voorradig, snelle service, goed contact. Al met al heel blij mee.
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat alles zo vlot en naar wens verlopen is.
Snelle reacties op de email en snel kunnen leveren.
Fijn dat jullie ook voor de tweede fase weer bij ons terecht zijn gekomen en dat we u zo snel van dienst konden zijn. Bedankt voor het invullen van de beoordeling
Zowel aardige mensen bij Bosch Beton zelf als de onderaannemers. Betrouwbaar, vriendelijk en komen netjes de afspraken na. Zo zou het altijd moeten, maar bij bijna alle andere bedrijven is dit niet het geval helaas.
Bedankt voor de mooie beoordeling, hiervoor doen we het en doen we er ook alles aan om een betrouwbare partner te zijn voor iedereen waarmee we samenwerken. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer eens van dienst zijn.
Van prijsaanvraag tot plaatsing van de wanden is het super verlopen. Het plaatsen op locatie zijn ook allemaal aanpakkers, en nonsense mensen die weten wat ze aan het doen zijn.
Fijn dat alles ook goed is verlopen bij de levering. We hebben al meer dan 50 jaar ervaring en vinden het belangrijk dat elke collega ook weet wat zijn toegevoegde waarde is in ons bedrijf en onze uitstraling. Samen werken we aan hetzelfde doel om projecten en klanten naar te tevredenheid te bedienen van A tot Z. Bedankt voor uw mooie beoordeling
Goede afspraken en goed product
Bedankt voor de beoordeling en veel plezier met de nieuwe producten
Goed contact met tussenpersoon Cor Molenaar. Product is goed.
Bedankt voor uw beoordeling ook namens Cor
Sinds kort klant. word snel gereageerd op de mail en goed mee gedacht. beton is van goede kwaliteit.
We hopen dat we en een nieuwe vaste klant bij hebben. Aan de eerste indruk zal het dus niet liggen. Fijn dat we konden meedenken en dat het product ook aan uw eisen voldoet.
Afspraken zijn goed nagekomen, alleen jammer dat we via een infrabedrijf goedkoper hadden kunnen inkopen.
Dit zou zo niet horen , we werken met catalogusprijzen maar hebben helaas geen zicht of het door andere partijen wordt nageleefd. Bedankt voor uw eerlijke feedback
meedenkend, snel schakelen, vriendelijke partner om mee samen te werken
Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling en fijn om te horen dat we konden meedenken.
Goed materiaal en fijne vakmensen van Bosch transport
Wij zijn een begrip bij Nienhuis maar andersom is Nienhuis ook zeker een begrip bij Bosch Beton, we hebben een super goede samenwerking en daar zijn we trots en heel zuinig op. Hopelijk volgen er nog veel meer projecten. Bedankt voor de beoordeling en fijne samenwerking.
Tijdens offerte fase zijn tekeningen en legplan voor keerwanden al opgemaakt wat ook richting onze opdrachtgever een goede indruk maakt. Tevens zijn mogelijke bezuinigingen voorgesteld, waar gebruik van is gemaakt in opdracht fase. Ook wijzigingen op ons verzoek zijn vlot en correct doorgevoerd. Voorafgaande aan plaatsing heeft projectleider van Bosch Beton de werkwijze en plaatsingsvolgorde goed afgestemd met onze uitvoerder op locatie.
Bedankt voor de mooie complete uitleg en beoordeling over onze producten en over onze service. We willen ons hiermee ook onderscheiden in de markt. Wij zijn niet alleen producent van de wanden, maar we staan onze klanten bij van A-Z met alle kennis en disciplines die we in huis hebben. Als er beelden zijn van het eindresultaat dan kunt u ze altijd delen met de verkoper of sturen naar [email protected]
Prima overleg, samenwerking en meegedacht in de offertefase, levering en logistiek zoals je verwacht (en we gewend zijn), het product was naar wens en voldeed aan de kwaliteit.
Bedankt voor de fijne samenwerking, heel erg prettig om met jullie zaken te doen want het klopt altijd. We hopen nog veel meer projecten met jullie te mogen maken.
korte lijnen, persoonlijk en punctueel
Een thuiswedstrijd voor ons. Van Stroe tot aan Parijs, Bosch Beton draait haar handen er niet voor om. Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk kunnen we u in de toekomst weer van dienst zijn.
Duidelijk en betrouwbaar
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat jullie dik tevreden zijn over ons bedrijf en ons steeds weer weten te vinden. Hopelijk tot een volgende keer en veel plezier met de nieuwe wanden