difficile parfois pour des personnes agees de reserve par internet

bonne description des commodites de l hotel.Il est dommage que j aie du introduire le code promo pour les vacances en voiture.Sans cela je perdais 100 euros.

Agence sérieuse

Nous aimons partir de Liège. Tui offre ce service. Jusqu'à présent, nous n'avons jamais eu surprises negatives, n'y positives par ailleurs (par exemple : surclassement dans l'hôtel ou repas offert par Tui dans le meilleur restaurant pour client fidèle et qui n'a pas l'opportunité de voyager chaque année.

Partir en vacances, c'est possible !!!

Site avec de nombreuses références qui permettent de trouver un séjour accessible, avec de belles prestations et des tarifs compétitifs. Du pur bonheur pour pouvoir partir en vacances et profiter de la vie.

vacance cos

réservation faite sur le net comme souvent et aucun problème

zééééér goed

ik kan niets aanbrengen om het te verbeteren!!!

Tout s'est déroulé

Accès facile Tout à été réglé rapidement Site clair

Alles ging vlot en gemakkelijk dat je zelf kan kiezen welke vlucht je op een bepaalde dag kan kiezen als er meerdere op 1 dag zijn.

niet gemakkelijk als ouder persoon

Een paar keer hetzelfde moeten invullen en login in mijn app telefoon 00479231864 lukt niet

Gebruiksvriendelijk

Vlot en duidelijk

Excellente.

Rien à dire. L’application est excellente. Tout est bien expliqué et structuré.

het boeken van de reis was zeer makkelijk.

je kan er geen extra dingen boeken of vragen. bv een lakenpakket. ik heb telefonisch een vraag gesteld maar ze konden mij niet antwoorden. nu heb ik een mail gekregen waar ik niets mee ben. dat is wel spijtig.

Gemakkelijk om te gebruiken

Ik vanuit mijn zetel een reis boeken zonder veel moeite. Ik kan bovendien ook nog een keuze maken.

Altijd goeie ervaring met Tui

We gaan al enkele jaren met jullie op vakantie tot nu toe geen problemen gehad

Makkelijk en duidelijk

Je wordt stap voor stap door het hele boekingsproces geleid. Handig, makkelijk en vlug. Duidelijke instructies.

Alles gaat zeer vlot

Klaar en duidelijk Gaat zeer vlot Geen verassingen achteraf

Reis snel geboekt

Het ging makkelijk om een keuze te maken en te boeken, met toepassing van de tijdelijke korting. Een minpunt is dat men nu niet meer de verzekeringen samen met de reis kan boeken zoals vroeger, je wordt doorverwezen naar een verzekeringsmaatschappij om apart te reserveren. Vroeger kon je ook je vluchten kiezen op basis van je vertrekdata, nu heb ik die optie niet meer gevonden.

Behulpzaam Nu nog afwachten hoe jullie ons gaan helpen ivm de spoorstaking in mei.

Duidelijk direct en prijsgunstig

Buiten de minder toegankelijke site, het zoeken met name vanuit een luchthaven is niet direct toegankelijk. De site is overzichtelijk en de informatie is helder duidelijk en overzichtelijk.

Facilité

Tout c'est bien passé,

Ik ben het gewoon om online te boeken

Ik boek al jaren online

Toch e beetje zoekwerk

Is me tamelijk vlug gelukt. Maar waarom het niet op mijn app komt. Daar had ik het wat moeilijker mee om zelf op de app te zetten

Très bon prix

Facilité de réservation et prix honnête.

Bug lors de la réservation

Lors de la réservation, le formulaire a rempli tout seul les noms prénoms date de naissance des 3 membres de la famille. Mais après paiement, quand j'ai reçu par email le bon de commande seulement 2 noms apparaissaient. Le troisième passager était noté mais n'avait ni nom ni prénom. Gros problème pour ses billets d'avion ! Gros stress. J'ai pu faire modifier le bon de rewervation en telephonant à TUI. Mais la personne a eu des difficultés pour faire la correction.

Plusieurs voyages

Pas de problème aussi bien en agences que par internet

Bonne

Site internet facile à utiliser. Par contre l’application mobile est souvent en néerlandais, difficulté pour changer la langue.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende