Onoverzichtelijke website

Moeilijke website…

vlotte service

goede info

Wat moeilijk zeker als je een annuleringsverzekering erbij wil

Moeten bellen naar hoofdbureau

Réservation rapide et aisée via le site

Le site propose des last minutes par destination; ce qui nous a permis de faire un choix rapide et aisé. L’évaluation avec une cote sur 10 est bienvenue pour se faire une idée des possibilités et du degré de confort.

Reizen altijd met tui en nog nooit problemen gehad

Simple.

Efficient.

Gewoon goed!!!

Het is gelukt, na wat zoekwerk.

Relaxed reizen met TUI

Wij reizen altijd met TUI. Altijd super tevreden. De hotels zijn zoals ze worden voorgesteld. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

Vond alles vlug terug, overzichtelijk, snel, leuk dat je kan zien als je vroeger of later vertrekt : welk de prijzen dan zijn. Een aanrader.

Website en app blokkeert regelmatig

De website heeft regelmatig bugs waardoor deze blokkeert en de app werkt regelmatig ook niet. Hierdoor kan je geen zoekopdracht doen.

Gemakkelijk, overzichtelijk, genoeg informatie

Heel overzichtelijk, voorzien van voldoende informatie, duidelijke boekingssite

Het was heel eenvoudig om mijn laatste boeking te reserveren

Ik was heel tevreden om mijn boeking zelf te kunnen plannen op; datum, periode, hotel en vluchten en op een vlotte overzichtelijk afhandeling van Tui.

Makkelijke website om reis te boeken

Tui.be is een makkelijke website om een reis te boeken - duidelijke informatie en foto's over hotel, vervoer & omgeving - heel overzichtelijk -

Vlotte boeking, snelle bevestiging

We kennen het hotel waar we naartoe willen dus de boeking was snel gebeurd. We rekenen op de toewijzing van de kamer waar we naar gevraagd hebben …

De website = boerenbedrog

Ik heb de laatste dag van de Black Friday korting tot 6x toe geprobeerd om te boeken maar de laatste stap, de bevestiging dus, lukte niet.... Heel vreemd, want de dag er op lukte het plots wel en is de boeking gebeurd zonder korting. Een familielid die bij Tui werkt hierover aangesproken, maar die kon niks doen omdat hij op reis was tot vandaag naar Zuid-Afrika. Bovendien bij het zoeken naar reizen vastgesteld dat de geafficheerde korting bij het aanklikken plots 5% verminderd bij de volgende stap... Benieuwd naar jullie uitleg....

Facilité pour trouver des vacances

Envie de partir au soleil en début d'année, une recherche de quelques minutes et une comparaison ou deux plus tard, j'avais trouvé mon bonheur. 15 jours à Agadir au mois de mars. Soleil assuré, golf à proximité en VIP all inclusive

Heel hulpvaardig

Ik had een probleem gehad bij het boeken waardoor ik het verkeerde hotel had geboekt. Toen ik belde naar TUI heeft een vriendelijke man mij onmiddelijk geholpen en dit aangepast zodat ik nu wel gerust naar het juiste hotel kan gaan.

Alles ok..

Zoals altijd weinig moeite om te boeken..

Aucuns soucis

Réservation facile, aucuns soucis

Parfait

Service toujours impeccable

réservation simple

Offre complète, site simple d'utilisation

Vlug geboekt!

Vlotte boeking aan een concurrentiële prijs.

Facilité d’accès vision claire des postes exemple appréciations, mété, .du choix type de chambres

Sentiments de sécurité, confiance, site attrayant nous partons plusieurs fois chaque année avec TUI.

Redelijk

Hotel van vorig jaar was plots toch weer beschikbaar in last minute. Jammer dat omboeken niet meer mogelijk is. Wat meer flexibiliteit zou welkom zijn

Vlot ingeschreven

Fly de luxe niet aan te klikken

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende