Gemakkelijk om te boeken

Algemeen was het gemakkelijk om te boeken en de nodige info te vinden. Enig minpuntje is als je de kamertype's wil bekijken duurt het soms lang om te laden.

Parfait

Aucun problème pour la réservation en ligne et bon contact avec l'opératrice tui pour une correction.

Tui is via e-mail niet bereikbaar

Booking van mijnerzijds ging vlot via de TUIbapp. Nu heb ik nog enkele additionele vragen over mijn reis. Via de app kan je tui contacteren via e-mail: via e-mail adres [email protected]? Als je dan je vragen stuurt via de app krijg je melding dat de mail niet kan afgeleverd worden op dit e-mail adres. Vind ik nogal unprofessional: This is a system-generated message to inform you that your email could not be delivered to one or more recipients. Details of the email and the error are as follows: <[email protected]>: host tui-be.mail.protection.outlook.com[52.101.68.36] said: 550 5.4.1 Recipient address rejected: Access denied.

Site très bien

Pas de problèmes, juste tromper dans une date naissance. Prise de contact avec tui et mon interlocuteur à immédiatement rectifier mon erreur avec professionnalisme et gentillesse ( bravo)

Simpel boeken

Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke app.

Facile à réserver pour passer de bonnes vacances

Vacances en République dominicaine organisation au top

Goed aanbod en overzichtelijke site

Vind er altijd wat ik zoek

Tui for ever!

Ik vind het gezellig op de site te zoeken naar een bestemming die ons aanspreekt.

Fijne ervaring

Ik zocht op Tunesië en duidde all in aan en kwam bijna direct op de pagina met een ideaal hotel binnen ons budget.

Devis en agence et réservation en ligne

En agence, l employé a pris le temps de chercher l offre la plus adaptée à ma demande. N ayant pas le temps de retourner en agence, j ai pu faire facilement ma réservation en ligne.

Mooie korting. Beetje onduidelijk voor de afhaling aan de studio

Facilité de réservation - Promotion

Facile à réserver Bonne promotion

Vlotte afhandeling

Het bestellen van een reis gaat vlot. Communicatie gaat ook zeer vlot.

TUI is top.

Makkelijk om te boeken. Kan alleen de boeking niet openen op de TUI APP.

Overzichtelijke website met duidelijke kortingen

Mooie en duidelijke website, gemakkelijk om te boeken.

Réservation non fondée

Sur mon iPhone j’ai juste pris connaissance d’un site SANS RÉSERVER et j’ai reçu une confirmation de réservation pour novembre 2024 alors que je n’ai rien réservé… De toute façon je ne partirai pas avant mars 2025 .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vriendelijk personeel

Prima in orde

Zie hierboven

SUPER

Super via website ook telefonisch goed geholpen

Excellent voyage

Bonne organisation

snelle boeking - alles duidelijk vermeld

Boeking verliep vlot.

Comme toujours : Parfait.

Sérieux et sans surprises

Prijs-kwaliteit is zeer goed.

Te lange inchecktijden . Shuttle luchthaven-hotel en terug : Van luchthaven naar hotel is prima, van hotel Bajondillo naar luchthaven is de bus reeds twee keer gewoonweg NIET komen opdagen en moest ik uit eigen zak een taxi naar de luchthaven betalen (+-30 euro)

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende