moeilijk

moeilijk om hotels te vinden , moet telkens de datums veranderen. de kortingen zijn heel moeilijk in te brengen. heb zelfs mijn account korting van 20€ niet kunnen inboeken!

slechte ervaring met contact

Tijdens het boeken van een citytrip werd de prijs ineens 200 euro verhoogd,we hebben een mail gestuurd maar na 3 dagen nog geen reactie. Ik heb gebeld maar dan wordt er gezegd dat ik moet mailen.

Gemakkelijk en eenvoudig

Zorgeloos reizen met Tui

Ik heb niet zoveel ervaring met georganiseerde reizen, maar vorig jaar beviel onze trip met Tui naar Mallorca uitstekend. Vliegen vanuit Oostende, duidelijke communicatie, transfer naar het hotel waren belangrijke pluspunten. Daarom hebben we nu opnieuw geboekt via Tui

alles OK

site agréable pour effectuer son choix

Nous avons effectué plusieurs voyages par le truchement du site TUI qui est bien réalisé. Nous trouvons souvent notre bonheur. Toutefois, les prix ont un peu trop augmenté et nous serons peut-être à l'avenir obligé de stopper nos voyages et ça serait à grand regret.

Tui tres bon site

Je suis tres contente d avoir reserver cher Tui tres facille et site tres bien ecxpliquer Je recommande

De kortingscode werd aanvankelijk niet aanvaard ondanks gecopieerd via de app Website liep diverse keren vast voor de reservatie . Ook bij de betaling liep het vast en diverse keren moeten herbeginnen. Er werd een korting van 20€ bovenop de promo aangekondigd om via de app te boeken maar deze werd NOOIT in mindering gebracht Veel tijd om te boeken nodig gehad . Teleurstellend

Vlot en easy

Jullie bieden perfecte totaalpakketten aan, alles overzichtelijk voorgesteld, je kan zowat "op maat" kiezen. Het boeken gaat super vlot, betalen op een veilige manier. Op een goed half uurtje tijd ben ik van "goesting om te vertrekken" tot en met het betalen gegaan, nu nog efkes aftellen en wegwezen.

Parfait

La réservation s'est faite très facilement. Tout est très clair et facile

Een klantvriendelijke app met duidelijke informatie, een ruim aanbod voor je vakantie en een correcte opvolging na de bestelling.

Convivial

Un service de qualité pour l’organisât de nos voyages

Rapide et efficace

Tout était parfait

L'embarras du choix même pour les last minute

Agréablement surprise d'avoir pu trouver un voyage de qualité pendant les congés scolaires de Wallonie. La sélection a été un peu laborieuse parce qu'il était difficile de faire un tri sur les propositions groupées en Last minute. Nous étions obligées de les passer en revue, mais heureusement, celles qui nous plaisaient pouvaient être cochées en favorites.

Simple et efficace il faut juste savoir où et quand on veut partir

Les conseils donnés en agence étaient bons et le choix définitif sur le net était facile

Assistentie aanvragen lukt niet tenzij ik in een rolstoel zit

Al tel malen proberen ass formulier in te vullen… zonder resultaat

Facilité et rapidité

Dernière réservation, toujours aussi facile et rapide.

Site très efficace

Tui = vacances sans soucis.

Vakantie van bij het begin...

Zoeken, vinden, boeken.

Duidelijk en gemakkelijk

Duidelijk en gemakkelijk om alle stappen te volgen

Met Tui zit je altijd goed.

Tui is altijd behulpzaam zowel in de shop als via telefoon

Relativement facile pour consulter et réserver.

Relativement facile pour consulter et réserver.

Site très facile

Je pars deux fois par an avec TUI je n’ai jamais eu de soucis… donc je continue

Clair,simple,rapide

Je vois un last minute et je clique pour profiter de l'opportunité.

Zéér gebruiksvriendelijk en snel

Zeer gebruiksvriendelijk en snel