Très bonne

J'ai juste eu un petit problème avec les dates d'arrivée et de départ, rien de grave. Juste un manque d'habitude.

Achat facile et rapide

L'achat via la plate-forme est très simple et rapide. Cependant la recherche de l'hôtel répondant à nos critères fût complexe. En effet je trouve qu'il manque des options dans filtres de recherches.

Best makkelijk

Op zich wijst alles zichzelf wel uit. Wel spijtig dat ik nadien hoorde op Facebook dat het overdekt zwembad van de advertentie er niet meer is waardoor ik niet zal kunnen zwemmen omdat buitenbaden nog koud zullen zijn. Net het binnenbad deed me voor dit hotel kiezen.

Bon

La réservation et le payement se sont fait facilement Tuy demande de télécharger une application sur laquelle la réservation n’apparaît pas ou pas encore ? J’ai contacté le service client pour une question bien précise et j’ai reçu rapidement la réponse Pour l’instant tout va bien

vlotte reservering

Ik kon mijn vakantie vlot boeken. Doch achteraf bleken er een paar foutjes in te zitten. O.A. mijn naam en geboortedatum echtgenote bleken fout, ik denk dat softwarematisch is ontstaan? Heb dit via telefoon klantendienst recht gezet.

heel vlot

Vanaf het selecteren , boeken , bevestigen en betalen ging alles super vlot ! er was zelfs een foutje in de geboortedatum gemaakt en die werd onmiddelijk rechtgezet door de hulplijn van Tui !

Le site est une catastrophe

Le site web est d’une lenteur incroyable et l’app est encore plus faible. Développer la partie chambre et prix prend beaucoup de temps. J’avais une réduction et j’ai dû me rendre en agence !!! Le commande de commande reprenait dans la première partie «  demi-pension » et le Calcul «  all in » ce que je voulais. J’ai dû me reprendre à plusieurs fois pour obtenir un tarif. Le site passe du français au néerlandais et vice et versa sans cesse. Heureusement, le personnel au téléphone et en agence est sympathique et serviable. Revoir le site et l’app à partir de zéro est une priorité.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très bonne

Ouf, depuis les années rien que positif.

Eenvoudige online boeking/ duidelijke instructies.

De website is klaar en duidelijk. Het boeken ging vlot en probleemloos. We zagen dat er nog twee kamers beschikbaar waren en we konden deze twee kamers in één muisklik boeken.

Betaling voorschot zeer onduidelijk en moeilijk.

Waarom geen rechtstreekse link met de bank? Of is het de bedoeling dat we niet meer online boeken en naar reisbureau gaan. Zeker niet gemakkelijk en klantvriendelijk

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

OK

Wat moeite om voorschot nadien te betalen maar Ok

Satisfaite

Très satisfaite

Simple et efficace

Tout est prévu pour faciliter la réservation. Sans quitter la maison je peux choisir les endroits à mon aise, détailler les hôtels et prendre mon temps avant de m'engager.

overzichtelijk en snel

Het boeken ging snel en de keuzemogelijkheden waren duidelijk zichtbaar

goed aanbiedingen

veel keuze en interressante aanbiedingen en makkelijk te boeken

Makkelijk en snel

Ik vind Tui de max om een vakantie te boeken. Met één klik ben je weg :) (bij manier van spreken). Ik boek zo bijna al mijn vakanties.

Vlotte boeking

Vlot geboekt, eerste reis met Tui

De stappen en de keuzes tijdens de boeking zijn duidelijk

De betaling verliep niet vlot. Tijdens de betaling sloot alles plots af. Bij een tweede poging kos ik voor overschrijving maar dan moet je zorgen dat je de pagina van reservatie eerst screenshot, anders weet je je reserveringsnummer en bedrag niet. De bevestigingsmail kwam pas na betaling dus heb je na het verlaten vd pagina met je gegevens voor betaling niets meer om je op te baseren. Het was trouwens zoeken naar een rekeningnummer om over te schrijven. Als je niet eerst een account aanmaakt, ben je zeker alle informatie kwijt.

Très rapide et site très pratique

Rapide et efficace

Finalisation de la réservation facile mais quelques difficultés avec les filtres pdt la recherch

À partir du moment où j ai choisi mon séjour j’ai trouvé la réservation facile (ainsi que le choix des options) Pendant le screening, ce fut parfois un peu plus compliqué avec des filtres qui ne fonctionnent pas toujours comme par exemple le all in … dommage aussi de ne pas réunir la catégorie adult only sous un seul nom

bon conseils de liege gretry

personnel competent

vlot kunnen reserveren

----

Très qualitatif !

Toujours des voyages au top !

heel duidelijk

Niet altijd makkelijk om alles online te doen met alle wachtwoorden, registraties en wat nog allemaal. Maar deze booking online ging voortreffelijk.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende